Günaydınlar..
Serhat'ın atılmasına ben de üzüldüm.. Bir anlık sinirle yaptığı şeydi.. Ben de atılırım diye bekledimde atılmadım henüz. İlerleyen zamanlar ne gösterir bilemem :D
Printable View
Evet yaa çok sıcak bende sınavlar bitince hiç gitmedim 5 günlükte rapor aldımmı karne günü giderim artık okula:D
Eet okudum ztn konuyu Alican bayağı bi sinirlenmişsin... :) Bakalım yani sonunda çocugu sinirlendirdiler o da patladı... Ayrıca sürekli neden Cihan geri alınmaya çalışıyo onuda çözemedim...
Sende git biraz OKS'ye çalış aliş:D
Sanmıyom ya dün sırf Cihan alınıcak diye 3üye atıldı siteden... Durup dururken... Uyarı alanlarıda bilmiyom artık... İnş... bidaha bu olay tekrarlanmaz... Savundun şeyleri sonuna kadar desteklemen güzel bir davranış Alican bravo kardeşim...
OKS'ye son 3 gün beyler.Bilginize:)Tutturun biryerleri
Ben bir yemek yiyeceğim.20 dk sonra görüşürüz;)
Benim bildiğim OKS'ye son 1 hafta çalışılmaz ama siz bilirisniz.
Kibar Feyzo derken...:D
Serhat geri gelir bir yolunu bulup, birkaç hesabı vardır onun yedekte tuttuğu siz merak etmeyin..
Sen gönlünü ferah tut SeRhat kardeşim atıldı yere başkaları gibi illa geri dönmeye çalışmaz...
Multi hesaptan banlanan, 3-4 kere geri gelen kim ? (:
Biliyorum onu, ama ikisi farkı şeyler SeRhat bilmediği için almıştı o hesapları... uABurak89 yani geri gelmez SeRhat...
Tartışma yine alevlenecek...Burası TSİ Kafe'dir hatırlatırım.O konuyu burada tartışmak anlamsız!
Bu arada bir zamanlar ayın 2. üyesi olan MeMo'da aftan yararlanarak dönmek için gün sayıyor:)
O neden atlmıştı Şemsi ?
Aferin beyler aferin. Diğer yerler bitti burada başladınız.
Dondurmamı bile ağız tadıyla yiyemedim yahu. Yine mi tartışma ?
Tartışma yok yav, birileri üzüldüğünü belirtmiş bende sevindiğimi.. Dünden sonra daha fazla tartışmak istemiyorum kimse ile..
Özkan abi bende çok yedim dondurma hastalandım :) Sende yeme bence.:) Bu arada marka ne ?
Bugünde okula gitmedim :),selam beyler
Chocolate Disc diye bir şey, Cornetto. Reklam yapmak gibi olmasın. (:
Milletin canını çektireyim de (:
Cornetto Disk ha :D Canım çekti.:)