Neyse arkadaşlar herkese yakşamlar.Ben yarın araştırıcam bu şarkıyı kimin söylediğini:)
Printable View
Neyse arkadaşlar herkese yakşamlar.Ben yarın araştırıcam bu şarkıyı kimin söylediğini:)
Aygün formundasın gene ben de kaçtım herkese iyi geceler :D
KAçan kaçana
Kimden kaçıyor neden kaçıyor bu kadar adam? :P
Benden kaçıyorlar heralde terör estiriyorum :D
Boşuna 100,000$ ödül koymamışlar demek ki :)
Ölü ya da diri :D
Uzun bir İnternetsiz Aradan Sonra Tekrar Selamlar.. İyi Akşamlar. :)
Kuşluk açılsın bakalım...
Uyuyun uyuyun :p
aygün gel karşılıklı konuşalım :d
Dead or Alive, Muerto o Vivo.
Selamlar...
Günaydın :)
Senin okulun yok mu yahu? :)
Varda ben öğlenciyim :)..11 buçuk gibi filan giderim :) Okula gidene kadar işte vakit geçiriyom :)
Öğlenci olmayı hiç sevmezdim ben. Sabahçılık iyi oluyordu, ortaokulda sabahçıydım hep öğleden sonra akşama kadar bir ton vaktin oluyordu. :p Lise ile birlikte tam güne geçiş yapınca afalladım biraz memur zihniyetiyle 9-16 okulda geçiyordu zaman :D
Hey gidi günler...
Evet abi ya sabahçılık çok iyi.Bende lise2ye gidiyorum :) düz lise öğlenciyim işte :).Akşama kadar okul :)..
İyi iyi lise günleri güzeldir. :) Her türlü muzurluğu yapacaksın ama efendi olacaksın derslerinde iyi olacak :p
Evet.Ben zaten efendi biriyim:p.Derslerdede işte katılıyorum filan öle yani lsiede güzel iyi :)
Merhabalar.
Merhaba anıl :)
Ne var ne Yok Nasılsın Tolga? Emre Abi Senden nehaber.
Tamam sen işi çözmüşsün ozaman Tolga. :)
Merhabalar Anıl. Sağol iyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın?
Evet emre abi öle valla :).İyilik anıl senden naber
Teşekkürler, Bugün Öğretmenler Toplantısı Yüzünden Okula Gidemiyorum. İlk Defa Gidemediğim İçin Üzülüyorum :p
Oooo çok severdim öğretmenler toplantısını :p
Bizde 70 küsür Öğretmen Var Toplantıları Doğal Olarak Bir Gün Sürüyor.. Oysaki Okulla İlgili Ne Hayallerim vardı... Hemde Beden Dersi vardı :D
70 küsür öğretmen m :p:
Okulda 3000 kişilik falan herhalde :D
4900 kişilik Emre Abi :D En Büyük Okulu Türkiyenin :D
Afedersiniz fakat oha. :D
GOP'un neresinde bu okul adı nedir? Meydana yakın mı?
İnönü Endüstri , Anadolu Meslek Lisesi Karmaşık Oldu Biraz ama... :D Rami'de Halin Yanında Kalıyor tam Olarak.
Ben Meydana Yakın Oturuyorum Emre abi Yoksa Buralardamısın :D
Yok benim lise Eyüp'teydi arada gop'a giderdik. :) birde meydandaki Kültür Dersanesine deneme sınavlarına gelirdik.
Yahu siz şu bordo ceketliler misiniz yoksa :D yada mavi miydi? :p
Yok Emre Abi Bu Sene Değişti Bizim Kıyafetlerde. Lacivert Bi Ceket Giyiyorduk :D Şuan Mavi Sweet ve Gri Pantolon.. :D Emre Abi Sen Anlarsın Bu İşlerden :D Kıza Okul Çıkışı Yürürken Direk mi Söylesem Ondan Hoşlandığımı yoksa Okul Çıkışı Bi Yerlere mi Davet Etsem Cafe vb :D
artık sweet mi giydiriyorlar yahu :p
Valla Anıl biryerlerde söylemen daha iyi olabilir. Güzel programlanmış romantik bir ortam mesela yürüyerek söylemekten daha iyi olur gibi. :)
öyle Sweet T-shirt Giyiyoruz iyi Oldu ama Bu :) Sinemada Olabilir, Özel Olarak Seçilmiş bir Aşk Filminin Ortasında El Ele Değmesi falan :D
Sinema bir sonraki aşamada olabilir yahu. :) Hem sinemada nasıl söyleyeceksin. Bence gözlerinin içine bakarken söyle hiç olmazsa yüzünü gör yahu ne o öyle karanlık. :D
Olabilir abi Kahvemi Yudumladıktan Sonra Derin bi Nefes Alıp, Gözlerine Bakarak Dökülebilir Sözler Dudaklarımdan :p Ama Önce Bunu Teklif Etmek Gerekir Bugün Edicektim bi Yerlere Gitmeyi biraz Sohbet Etmeyi ama Öğretmenler Toplantısı mani Oldu Bu Olaya :D Yarın Konuşurum ya Evine Ben Bırakıyorum Kızı Zaten. O Ara Söylerim.. :D
Ooo kızı evine bırakıyormussun nasıl söyleyim diyorsun birde :D
Yolumun Üstünde evi Emre Abi, geçen Hafta Ders Erken Bitti Saldılar Baktım Hangi Minibüse Biniyor Diye Gizlice Peşinden Giderek :) Benim Bİnmem Gerekene Biniyormuş.. Arkasından Bende Bindim minibüse Sohbet Mohbet Derken, Atıldım İstersen Beraber gideriz diye O GÜnden Beri Beraber Gidiyoruz evlerimize. :D Yan Yana Yürümek Sohbet Etmek Kolay da Teklif Etmek Açılmak Zor Oluyo :D
:)
İyi iyi. Açıl gitsin yahu ne olacak sanki dünyanın sonu mu. Eğer oda sana birşeyler hissediyorsa zaten karşılığını alırsın yok hissetmiyorum olmaz dersede ne yapalım sağlık olsun der rotanı değiştirisin. :)