Okula gidiyorsun yani son sınıftır belki de ,onsekiz olmuşsun kutuluyorsun hadii:) valla bitmiyor birtürlü şu okul biri biticek biri başlıcak söyliim yani..
Printable View
Okula gidiyorsun yani son sınıftır belki de ,onsekiz olmuşsun kutuluyorsun hadii:) valla bitmiyor birtürlü şu okul biri biticek biri başlıcak söyliim yani..
Hayır son sene değil ne yazık ki:(1 sene geç başladım okula..Lise 2. sınıftayım...Seneye son sene olacak inşAllah..:)
Senin bitiyordur,yaş 19 :)
İyi akşamlar beyler.Keyifler nasıl bu aralar?
Ben üni. 3 e geçtim,ilk senemde tercih yapsaydım seneye bitiyordu:D Senin bir senen varmış güzel değerlendir,lise yıllarını..:)
Okul bitiyor diye üzülüyorum aslında :)Arkadşlarımı göremeyeceğim,öğretmenlerimii:)
sessiz & derinden
:eyygidigünlersmile:
Uykum geldi...:)
Mezun olduktan sonra görüşürsün diye seni teselli edemeyeceğim çünkü pek görüşemiyorsun kendimden biliyorum..Onları sevmediğimden ya da az arkadaşım olmasından değil bu,aksine hepsini çok severim ve çoktur ama benim gbii şehir dışı bir yeri kazanırsan ve okulun geneli böyleyse görüşemiyorsun ne yazıkki..Öğretmenlerin de ya tayini çıkıyor ya de emekli oluyorlar..Şaka maka çok özledim o yıllarımı..:(
Orta okul yıllarımı özledim bende..Ne günlerdi:)
İyiyiz iyi dimi Emre abi :p
Selamlar ahali.
İyiyiz tabi Aygün bomba gibiyiz. Akşam biryerlerde patlayacağız. :icon_cool:
aygün sende kötüysen zaten bizlerin hali nasıl olur kimbilir :D:D
Hayırdır Emre abi sende mi trek e geliyorsun :)
Emre abi saol canım o şey için :D
Hasan abi ben olmayınca nabıcaksınız siz :D
vallahi o hiç olmicak gibi be abicim kopamazsın sen burdan :D
Varsa geliriz yahu :p
Yazın bir gidicem 1 ay yokum :p
Gittin mi,yani lavye de mi kafan:D:D:D
Hayırdır Aygün'cüm nereye?Emre abi bu arada 3. sezona geçeceğim:)
Memlekete gidicem Temmuz'da.Daha çok var yani :D
Epey ilerlemişsin Enes. Bende kısmetse 4. sezon finalini izleyeceğim. :D
Hasan sen nasılsın nasıl gidiyor?
Aygün benide götürsene :p
bende avcılara gelecem 18 temmuzda :D ciddiyim güldüğüme bakma aygün :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iyi emre sağolasın halı saha maçı ar ona hazırlanıyorum taile girdim 2 gün :D rahatladım sen nasılsın
Hayır,daha buradayım...
Ama gözüme bakılırsa gidiciyim:)Bir açılıp bir kapanıyor çünkü..:)
Neden geliyosun Hasan abi :D O güne kadar gitmezsem görüşürüz (:
Hehe:D:D benim daha düşmüyor göz kapaklarım,uykumu aldım bugün..:DHangi takımlısın sen?
selamlarr millet
kuzenler var teyzemler var abicim orda gelirim ara sıra yıllık izin var 15 gün orada geçirecem
Fenerbahçe'liyim:)Sen