Şimdi çıkmam lazım, geldiğim zaman bakarım artık verdiğiniz cevaplara.. Hepinize hoş sohbetler..
Printable View
Şimdi çıkmam lazım, geldiğim zaman bakarım artık verdiğiniz cevaplara.. Hepinize hoş sohbetler..
Ben değilim Şemsi... Ben Cihan atılsın veya atılmasın demedim hiç... Hatta Cihan için konu açıldı anket yapıldı atılsınmı/kalsınmı diye ben 1msj 1oy bile kullanmadım...
Ama siz 2olayı birbiriyle eş tutuyorsanız bişey diyemem... Yani Cihan ın dediklerinden sonra tekrar aramıza girip dolaşmasına göz yumabilcekseniz diyecek bişey yok... Son olaRak artık konuşmayalım bu konularıda kafede...En iyisini Volkan Abi bilir...Doğru kararı vericektir... Hep beraber bekleyip görelim...
Sonuc?
Affedilmedi ve banlandi..!
Serhat´in durumu ile bu durum ayni gibi.Birinde anaya küfür var öbüründe serefine küfür var.Tabi anaya küfür daha da agir birsey ama sonucta Burak´in serefine edilen küfür var.
Diyorsunuz özür diledi,sen özürünü affetmedin.
Cihan burada kizarip,özür dilerken,siz onu affettiniz mi?Hatta bazilari olayi iyice abartip sova dönüstürdü,siirler falan ekledi.
Neyse konu kapanmis,daha fazla üzerine gitmeyelim.Sohbet bozulmasin...
Tamam Sohbet bozulmasın siz devam edin.!!
Affedilmesini Adminlerde istemişti ama çoğu arkadaş istemedi açıkcası ben Cihan'ın isteyerek o hareketi yapmadığına inandığım için affedilmesinden yanaydım ama çoğu arkadaş affedilmesini istemedi o olay artık kapandı tamam Serhat iyi çocuktur ama burada o kelimeyi kullanması yanlıştı ve atıldı staddada küfür edilmiyor mu denildiğinde Cihan'ın affedilmesi konusunda burası stad değil forum cevabı gelmişti o zaman Serhat'da dikkat etmek zorundaydı
Ben Cihan'ın olayını biraz abartıldığını düşünüyorum belkide bu sözün gerçek anlamını bilmiyordu düşünebiliyormusunuz Cihan o güne kadar hiç bir zaman böyle hareketlerde bulunmamıştı ve kendisi forumun demirbaşı gibi önemli bir konumdaydı sitede o bilmiyor mu küfür etmenin yasak olduğunu neden hiç o sözün gerçek anlamını bilmediği için koymuş olabileceğini düşünmediniz neden ona bir şans vermediniz? neden direk dışladınız? tamam bu sizin fikiriniz saygı duyarım ama o zamanda Serhat'ıda savunmak için haklı olamazsınız kusura bakmayın ama gerçek bu
Benim Serhat´ı geri aldırma gibi bir amacım yok istesemde bunu başaramam siz ne iseniz bende oyum.Merak etmeyin ama tek amacım var kardeşimin arkasından konuşanlara karşı TERBİYELİ bir şekilde cevap vermek..
ki görüldü Resimlerle de bunu açıkladım sonradan haksız çıkınca da konuyu dağıtmayalım dedi halbuki buraya gelip Serhat atıldı diye Sevinen o idi.;;)
Selam millet.Gergin bir ortam görüyorum :).
Burak abi ayıbtır yapma, sana yakışmıyor...
Gelip burada beni herkese ezdirmeye çalışıyorsun ama kendin ezildin bilmeden.!
Özrümü kabul etmediysen eğer, gelip burada benim hakkımda ileri geri bilip bilmeden konuşmassan daha çok büyük olursun..;)
bu saatten sonra benim arkadamdan güzelce sallaya bilirsiniz, hakkım size helal olsun..
ama unutmaki ben sana kendimi nasıl küçük gösterdiysem sende bu mesajlarınla kendini yerin dibine soktun..
ALLAH'a Emanet ol..
Selametle.
Neyse arkadaşlar daha fazla bu konularda konuşarak birbirimizi kırmayalım
Bu arada bu babamda taktı okula gitmememe yahu:( ikide bir azarlayıp duruyor neden okula gitmiyorsun diye:D
Selam gençler..
Sakin olun unutmayınki bende buradayım..
Merhaba Şef'im.
Arkadaşlar, nasılsınız..:)
merhabalar herkese yine ben:)
Herkese selam...
Aleyküm selam.
Nasılsınız?
Selam gençlik, geldim şu malum konulara girmiyorum.. Sorunu olan özelden gelsin artık.. (: Keyifler nasıl ?
Yav arkadaşlar okuldan geldi Türkçe'den 72 almışım. Testti hemde =|
Sağlık olsun Mustafa benim 5 :D:D:D.Gelenler hoşgeldiniz.
Şemo benim işte sonuç ne oldu?
İlk iki yazılım benim de 5 ama 72 kötü oldu.
Son günlere bırakmayacaktın çalışmayı, benim kardeşim çalışmayı bıraktı son bir hafta.. (: Yinede elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış Alican, sallama bildiğini yap..
İşte bende onu diyorum kendini biraz daha geliştirsen puan açısından bir anadolu lisesi tutturursun:)