Yahu selam, merhaba yazan kaçıyor, kaçmayın oturun şurada 5 dakika.:p
Printable View
Yahu selam, merhaba yazan kaçıyor, kaçmayın oturun şurada 5 dakika.:p
Diyene bak diyene bak:D (Ama ben görürüm :n: )
Ne artizlik yapıyorsun görürüm falan. :) :D
Nasılsın Serkan yahu görüşemiyoruz uzun zamandır yoksun ortada. :p
Yemeğe kaçtım. ;;)
Ben de bir bilsem ben nerelerdeyim.:p Hayat zor, onunla uğraşıyoruz işte. Sen neler yapıyorsun?
Afiyet olsun, yarasın, bol bol göbek yapasın...:D
SAğolasın ama göbek yapmaya pek niyetim olmadıgından kısa kesiyorum görüyorsun ki yemeği. Valla bizde bir koşturmaca içerisindeyiz nasıl olsun. İş okul bu sene zor geçecek benim için :p
Emre abi seni bekliyorum msnde. :p
Emre abi yiyor, göbeği ben yapıyorum :p
Ben kimseyi beklemiyorum.:p
Hem okumak hem çalışmak zor Emre, bakıyorum geçmişe de keşke orta okul, lisede olsam tekrar. En azından hayata dair pek çok şeyi düşünmüyorduk o zaman. Şimdi öğrencilik bitiyor gerçek hayat başlıyor bakalım...
Ben de gideyim yemeğe, çok yiyeyim, nasılsa ne kadar yesem de göbek olmaz bende.:p Kalın sağlıcakla...
Hadi afiyet olsun Serkan
Beklentilerede cevap verdim sanıyorum :D
ya bugün az kalsın sözleşme imzalıyordum ama yırttım :D
Ne sözleşmesi ya :S
Ne sözLeşmesi o :D
Ya işte okulda böyle uygunsuz davranışlarını görünce bir sözleşme imzalatıyor hocalar disiplin sözleşmesi.Bir daha yapmayacağına dair söz vermiş sayılıyorsun falan filan.Ama ben 3 kere mi ne imzalamıştım. :D
Bana 4 kere imzaLatacakLardı haLa imzaLıcam :D
Taklitçi olma kendin ol Deniz :D
Selamlar:p
Merhabalar :p
Buongiorno :zuhaha
:D
Ben kaçıyorum iyi geceler.
sadce selam, kelam bide iyi geceler deniyo burada da artık. :)
Bende iyi geceler diyim. Bide Kuşluğa bi iki şey yazarım sora giderim :)
Ek olarak; Ankarada olup buluşmaya gelecekler, gelmek isteyenler, haberi olmayanlar, geçerken uğrarım diyenler, saat 2'de Kızılay Sakarya Caddesi girişindeki McDonalds önünde olacağız. Bilginize....
açalım bakalım burayı.Merhabalar herkese.
SeLamLAR....
İyi Geceler ...
Selam Guşlar
Uzun zaman oldu buraya ugramayali.Selamlar ahali (=
Merhabalar.:p
ohoo bu ne boşlama.acıyın guşluğa :zuhaha
Kafeyi açtım :zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha
Arkadaşlar dün saat 6'da eve geldim 15 dk yıkandım 20 dk yemek yedim. Ve basket antrenmanında çok yorulmuş olsam gerek uyuya kalmışım size yemin edderim bu sabah 7'de kalkttım bayıldım sanki 13 saattir uyuyordum nasıl yorulduysam artıık :)
taytop adın neydi senin kardeşim.
Haznedarlı hemde :D
Artık nasıl yorulduysan Taylan. :)
Eren günaydın naber? :D
Vallaha şu an bile ayaklarım kopuyor bu arada adım Taylan :)
Nerde oynuyorsun basketi herhangi bir kulüpte mi Taylan?
Bart abi naber ya,, günaydın
Cuma günler okul takımıyla beraber antrenman yapıyorum Cumartesi Pazar ise Galatasaray Basketbol OKulu'na gidiyorum ama altyapıdan daha iyi oyuncular var bence Galatasaray Basketbol OKulunda:):):) Önümüzdeki sene beşiktaş tarafında bir klübte oynamayı düşünüyorum.. Malum taşınacağız :zuhaha :)