Bende çalışacağım ama 70 dk sonra http://forum.turksportal.net/vb/imag...ies/tongue.gif
Printable View
Bende çalışacağım ama 70 dk sonra http://forum.turksportal.net/vb/imag...ies/tongue.gif
İnsan İlişkileri Öğretmenini Çok Seviyorum :)
bende Türkçe öğretmenimi ;)
ben de Beden'ciyi :zuhaha
Bende Müzik hocasını :zuhaha koroya aLdı ya bide soLo söyLetecek off ne yapacagım ben ya :D Mat den 3 soru var çarpanlara ayırma iLe iLgiLi birine sormam Lazım anLamam ben mat den :D
bana sor derdim ama yoğunum şu an :zuhaha
Dur dur yapamazsam sana sorcam :zuhaha
20 dk'da yapamadın herhalde :zuhaha:zuhaha neyse ben kaçar iyi akşamlar arkadaşlar :)
Nereye Kaçıyosun Kovalayan Yokki :)
selamlar gençler
1 saattir ders çalışıodum 5 dk mola verdim şimdi tekrar ders :(
Selam Gençler ...
selam.....
Sabah 6'da kalkacağım için birazdan yatacağım bu yüzden iyi geceler :)
İyi geceler rüyanda christina aguileria'yı gör :D
¿Qué tal todos?
uçan guşlar martılar..
:icon_cool:
oooo Aygün'den inleyen nağmeler :)
Şu aptal Filtreleri nasıl kaldırıcam!!! Facebookta bile uyarı vermesinden bıktım artık!!!
Tıkladıktan sonra filtreye bir daha sorma diyebilirsin olmazsa bahsettiğini filtrelerin fotoğrafını koyarsan yardım edebilirim
İnter filtre diye dandik bişey. Hem Deepfreeze hemde filtre olurmu Erkek yurdu bilgisayarında yaa :D el insaf :n:
iyi geceler o fiterler kotu ya her yerı engellıyodu bı ara bende bu forumu bıle engellıyodu:D kardesım için kurmustum ama kaldırmak zorunda kaldım
Günaydın arkadaşlar birazdan okula gitcem offf:D
Açıl ya mercimek açıl.... :)
Arkadaşım Türkçe ve İngilizce harici konuşmak, yazmak vs. yasak bilmiyor musun? :D
Günaydınlar :).
Selamlar..
Selamun Aleykum
BUgün sabah bir kalktım boynum tutulmuş çok kötü birşey ya doktara gittik allah razı olsun doktor amca 2 gün rapor verdi yatıyoruz bizde:D
Soruyu çözdüm ya yazmayı unuttum :D
Merhaba ...
merhaba TÜRKİYE-Belarus maçı sabırsızlıkla bekiliyorum en az 5 atarız
BeLarus ? Estonya degiL mi :p
İyi geceler ben kaçar.(:
Açıl bakiiim.. :)
Açılıyım abi :D eheh S.a :n:
Selamlar gençler :)
Selamlar :)
Kendime not: Avrupa Yakası'nı izlemek için araştırma ödevini geceye bırakma :)