2 senelik alacağını da kulübe hibe ederek gitti. Büyük ihtimalle Zenit'i çalıştıracak.
Printable View
2 senelik alacağını da kulübe hibe ederek gitti. Büyük ihtimalle Zenit'i çalıştıracak.
Spalletti çok iyi hocadır yahu naptınız. Ranieri gibi yeteneksiz bu takımı küme düşürür.
Spaaletti, Ranieri'den daha kalifiye bir hocadir. Bence Roma yalnis bir adim atti.
Çok kötü bir değişiklik olmuş.Ranieri'yi neden aldılar anlamadım..
Ucuz olduğu için.
‘Paragöz Lugano!’
http://www.yazete.com/pics/news/0309...03215339_2.jpg
Transfer döneminde Fenerbahçeli oyuncuyu renklerine katmak isteyen Lazio’nun Başkanı Claudio Lotito, “Lugano’yla anlaşmadık çünkü sadece parayla ilgileniyordu. Bana Fenerbahçe’ye dönmek istemediğini söylemişti” diye konuştu
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra birçok kulüple transfer görüşmeleri yapan, fakat bir sonuç alamayan ve tekrar sarı-lacivertlilerle anlaşan Diego Lugano için İtalya’dan şok sözler geldi.
Uruguaylı futbolcunun transfer konusunda adının ciddi olarak anıldığı Lazio Başkanı Claudio Lotito, Radio Radio adlı radyoya yaptığı açıklamada “Lugano sadece parayla ilgileniyordu. O yüzden anlaşamadık” diye konuştu.
“Birkaç hafta önce Lugano’yla anlaşmaya çok yakındım. Ama sonradan fikrimi değiştirdim. Çünkü bende sadece para için oynuyormuş izlenimini uyandırdı” şeklindeki ifadeler kullanan Lotito, “Bana Fenerbahçe’ye dönmek istemediğini söyledi. Ama daha sonra fazla para önerdiler, o da yeniden anlaştı. Bu benim Lazio’da istediğim tarzda bir oyuncu değil” dedi.
İtalyan kulübünün başkanı, bu sözleriyle Uruguaylı futbolcunun Fenerbahçe’ye sadece daha çok para kazanmak için gittiğini iddia etti.
‘İstemedik’ demişlerdi
Lazio Sportif Direktörü Igli Tare, La Lazio Siamo Noi adlı internet sitesine ağustos ayında yaptığı açıklamasında “Lugano hiçbir zaman bizim transfer listemizde yer almadı. Bir defans oyuncusuyla görüşmelerde bulunduğumuz doğru. Ama Lugano ile bir temasımız olmadı” şeklinde ifadeler kullanmıştı.
Ben Galatasaraylıyım ama inan şöyle konular açılmasından rahatsız oluyorum.. Bak ELano'nunda konusu açıldı kitledi Serkan abi..
Öyle olsa ne olacak ki zaten,sırf gündem yaratma.Başka bir şey değil. Adamın son transferi,tabi ki alacağı parayı düşünecek, hayatta kendisiyle ilgili geleceğe dönük planları var. Doğuştan Laziospor lu ya da Fenerli mi yani? Zaten öyle olsa da kulubüm için kalırım bir yere kadar. Bunlar gerçekler ve çoğu zaman karşılaşıyoruz.Geleceğini iyi planlamazsa 40'ından sonra mali çöküşe geçtiğinde bu takımlar onları hatırlayacak mı? O yüzden planlarını ona göre yapması doğal yani. Denilebilir ama çok para kazanıyor diye. Ne kadar çok para kazanırsan ona göre de çok harcaman olur. Eğer planını tüm hayatına yaymazsan bu tür mesleklerde sonra sürünürsün.
Fenerbahçe'de kafasındaki fikre uygun miktarı verdi O da oynuyor ve de bence yüreğini vererek oynuyor.
Güya Biz transferde Fenere ezilmedik biz vazgeçtik fenerde çok para verdi ondan gitti demek istemiş ama ona kalırsa Ronaldo da para için gitti kakada. Sonuçta çok para alıyorlar...
28 yaşında bir futbolcu ve büyük ihtimalle son transferini gerçekleştirecek.Parayı düşünmesi tabi ki normal,çoluk çocuk sahibi kendisinin ve ailesinin geleceğini düşünmek istiyor.Claudio Lotito herhalde Lugano'nun küçüklüğümden beri Lazio'luyum diyip az paraya imza atacağını düşünmüş olsa gerek.
Böyle bir açıklama yapılmış olabilir, doğrudur ama bizim medyanın da habere izlenme katmak için abarttığı noktalar da vardır. Haberin başlığı Fenerbahçe'nin verdiği rakamı vermedik olsa ne kadar dikkat çeker?
Lugano Fenerbahçe'nin teklifini reddedip gittiğinde avrupadan hiç bir kulübün Fenerbahçe kadar iyi teklif yapmayacağını defalarca yazdık. SOnunda da yüksek para veren çıkmayınca geri döndü.
Türk futbolcu değil ki para ikinci planda desin. Öncelikli düşüncesi elbette para. Siz çalıştığınız yerde patrona para önemli değil, maaşımın yarısını vermeyin ama ben yine de çalışırım der misiniz? Önemli olan aldığı paranın hakkını verebilmek, bunun için çalışmak, iş ahlakı.
Saha içinde takımı adına her şeyi yaptığı için saha dışında parayla çok ilgilenmesi sorun değil.
Yedeğin de yedeği olan Dida nasıl takımda en çok maaş alan 3.futbolcu oluyo anlamak güç.
Eto'o dağıtmış ortalığı :) . . .
Cambiasso'nun 3 kazandığı yerde Vieira'nın 5.5 alması, Dida'nın neredeyse Abbiati'nin 3 katı kadar kazanması ilginç gerçekten. Juventus'ta da Poulsen, Sissoko ve Melo'dan fazla kazanıyor. Udinese başkanının eli baya sıkıymış, o fiyatlara o oyuncuları takıda tutmak büyük başarı.
Fiorentina, Genoa, Napoli gibi takımların maaşlara verdiği toplam fiyat bizim 3 büyüklerden az olmalı.
İtalya'daki vergileri de düşündüğümüzde çok cüzi miktarlara düşüyor futbolcuların aldıkları ücretler..
Bugün izlediğim bir programda İtalya'da forma giyen bir futbolcunun net 3 milyon euro kazanması için kulübünden alması gereken paranın 5,... bir rakam olması gerektiği söylenmişti..Bu durumu göz önüne aldığımızda Türkiye'de yabancı futbolcu olmak var..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit: 5,... milyon euro gibi
inter milan ve juventus harbiden ucmuslar maas konusunda
Serie A'nın en çok kazananı Jose Mourinho, yıllık 11.5 milyon € alıyor.
Roma Başkanı Rosella Sensi, son açıklamalarında Spalletti'nin istifasından dolayı üzgün olduğunu, böyle bir noktada takımı bırakıp gitmesine bir anlam veremediğini belirtmişti.
Goal.com Italia'ya konuşan Spalletti, "Sensi'nin yaptığı açıklamalardan dolayı üzgünüm. Ben Roma'yı bırakıp kaçmadım. Aslında haziran ayında istifa etmek benim açımdan daha iyiydi. Daha kolay takım bulabilirdim" ifadelerini kullandı.
Açıklamalarına devam eden Spalletti, "Özellikle O'nunla olan iyi diyaloğumuzun ardından yaptığı bu açıklamalar beni çok üzdü" şeklinde konuştu.
Bakalım Rosella Sensi'nin bu açıklamalara yanıtı ne olacak...
Marcello Lippi akşam oynayacakları Gürcistan maçının ilk onbirini açıkladı.
İtalya Teknik Direktörü Marcello Lippi, bu akşamki mücadelede forvet hattını Iaquinta ve Rossi'den oluşturacak.
Sky Sport Italia'nın haberine göre Lippi, Gürcistan maçının ilk onbirini açıklarken İtalya'nın sahaya 4-4-2 taktiğiyle dizilmesi bekleniyor.
Grosso'nun yerine Genoa'dan Domenico Criscito'nun sol bek olarak başlaması ve Marco Marchionni üç yıl sonra tekrar takıma dönmesi bekleniyor.
İtalya'nın bu akşamki karşılaşmada ilk onbiri şu şekilde:
Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Criscito, Marchionni, Pirlo, Palombo, Camoranesi, Iaquinta, Rossi
Inter kaptanı, Messi'yi Inter'e gelmesi için ikna edebileceğini iddia etti.
Javier Zanetti, yaptığı açıklamada, Barcelonalı yıldız oyuncuyu, Inter'e gelmesi için ikna edebileceğini vurguladı.
La Gazzetta dello Sport'a konuşan Zanetti, "Başkanımızın Messi'yi istediğini biliyorum. Şu an O'nu transfer edebilmek imkansız, fakat 2-3 yıl içinde olabilir.
Açıklamalarına devam eden tecrübeli yıldız, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olmayı ve Messi'yi Inter'e getiren adam olmayı hedeflediğini de belirtti.
Ibrahimovic'in gidişini de değerlendiren yıldız oyuncu, "Şimdiki kadromuz daha derin. Ibra'nın satılması bizim için daha iyi oldu, bu sayede orta sahada kaliteli oyuncularımız oldu. Geçen seneden daha güçlüyüz" ifadelerini kullanarak sözlerine son verdi.
Hepsi iyi oyuncular ama şöyle eskisi gibi dünyaya malolmuş idol bir topçusu yok italyanın. R. Baggio ve Del Piero son oldu.
Boşuna uğraşmasın Messi Barca gibi bir takımı ve İspanya gibi yıldızlar topluluğu rüya gibi bir ligi bırakıpta inter gibi bir takıma gitmez. Barca şuanki ulaşılabilecek en iyi 2-3 hedeften birisidir. Ben olsam gitmem. Zaten 11 Milyon euro felan para alıyor, tüm kupalarda favoriler arasında hiç böyle bir maceraya gerek yok. Zanetti zırvalamış..
Messi Barca'dan kolay kolay ayrılmaz . Bir gün ayrıldığını düşünürsek bu klüp asla Inter olmaz bence ...
Milan, yeni Kaka olarak Marquinhos'u buldu.
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, geçen hafta yeni bir Kaka aradıklarını söylemişti.
Sportmediaset.it'in haberine göre, Palmerias'ın yıldızı Marquinhos, Milan'ın yeni Kaka'sı olabilir.
Milan'ın 19 yaşındaki oyuncuyu, ocak ayında İtalya'ya getirmek için çalışmalara başladığı iddia ediliyor.
Vitoria'da oynarken adını duyuran genç oyuncu, ikinci forvet olarak ileri uçta ya da orta sahada oynayabiliyor. Uruguaylı Tabare Viudez'in kontratını iptal eden İtalyan kulübü, halen bir Avrupa Birliği dışı oyuncu transfer etme hakkına sahip.
Goal
:)
Offfffffff :( Bırakın fm 2010'da da alabilelim işte yaa :(
Yöneticiler de FM oynuyor :D
ocak ayınamı alıcaklar:) o zamana kadar sampıyonluktan koparlar zaten
Alsınlar da en azından transfer yapmış olsunlar.
Transfer yapmak için transfer :0:
Bütün FM yıldızları büyük takımlara gidiyor, artık Oscar Cardozo da Arsenal'e gelir. :D
Milan'ın, Ocak ayında Rafinha, Gareth Bale ve David Beckham için harekete geçeceği iddia edildi.
Milan Teknik Direktörü Leonardo, Ocak ayı için transfer listesinini hazırlamaya başladı. Genç hocanın hedefinde, Schalke'nin yıldızı Rafinha, Tottenham'ın genç oyuncusu Gareth Bale ve İngiliz yıldız David Beckham var.
Il Corriere Dello Sport'un haberine göre Leonardo, Milano ekibinin sol bek sıkıntısına Gareth Bale ile çözüm bulmak istiyor. Genç oyuncu için Marek Jankulovski'nin gövden çıkarıldığı da gelen haberler arasında.
Milan, sağ bek bölgesine de Rafinha'yı düşünüyor. Ama İtalyan devinin Schalke 04 forması giyen oyuncu için 11 milyon avro verip vermeyeceği merak konusu.
Dünya Kupası'nda forma giymek için Avrupa'da oynaması gereken David Beckham'ın da ilk adresi geçen yıl formasını giydiği Milan. La Gazzetta Dello Sport'a göre, tecrübeli oyuncunun İtalya'ya geri dönüşü kesin gibi.
Wesley Sneijder, Inter'in takım olarak Real Madrid'den daha iyi olduğunu söyledi.
Interli Wesley Sneijder, yeni takımının, eski takımı Real Madrid'den daha güçlü olduğunu ifade etti.
İyi bir transfer yaptığını düşünen Hollandalı oyuncu, La Gazzetta dello Sport'a konuşurken, "Beni seven bir teknik direktörüm var ve takımım Real Madrid'den daha güçlü" dedi.
Real'in bireysel yeteneklerinin daha iyi olduğunu söyleyen Sneijder, "Biz daha iyi bir takımız. Inter'i, takımın en önemli oyuncularından biri olmak için tercih ettim. Madrid'de bana bir çocuk gibi davranıyorlardı" diye konuştu.
Barcelona'nın Avrupa'nın en güçlü takımı olduğunu söyleyen yıldz oyuncu, "Manchester United, Arsenal ve tabii ki Inter, Avrupa'nın en iyileri arasındalar. Ibrahimovic ayrılmış olabilir, ama Samuel Eto'o ve Diego Milito çok iyi forvet oyuncuları" dedi.
Adrian Mutu, eski kulübü Chelsea'ye 17 milyon avro ödememek için FIFA Başkanı Sep Blatter'e bir mektup gönderecek.
Fiorentinalı Adrian Mutu, Chelsea'ye 17 milyon avro ceza ödememek için verdiği savaşına devam ediyor. Başarılı oyuncu FIFA'ya mektup göndermeyi düşünüyor.
Sky Sport İtalya'da yayınlanan mektupta şu satırlara yer verildi:
"Chelsea, FIFA disiplin komitesi ve FIFA Başkanı Josep Blatter'e
Bu mektubu 17 milyon avroluk ceza yüzünden yazıyorum. Futbolculuk haklarımı savunmak ve işime devam edebilmek için bu mücadeleyi sürdürmeliyim.
Ben böylesi bir cezayı ödeyemem. Hiç bir futbolcunun bu parayı ödemesi mümkün değil. Bence sorunu çözmenin en iyi yolu bir yardım vakfına para yatırmam, bu İngiltere'de ve ya Romanya'da olabilir.
Adrian Mutu"
İddialara rağmen, henüz tecrübeli oyuncu mektup ile çıkan haberleri henüz doğrulamadı.
Goal
futbol hayatının bitmesini istemem acıkcası umarım bir ortak yol bulunur
medya önündeki futbolcular neden böyle açıklamalar yapıp kendilerini komik duruma düşürürler hiç anlamam