Oğuz haklısın ama okul vakti böyle..
Printable View
Oğuz haklısın ama okul vakti böyle..
Senin okul nasıl gidiyor Oğulcan..
Selamlar..
eh işte şükür idare ediyoruz..
sen nasılsın ne yapıyorsun
bende idare etmeye çalışıyorum.. bu sene çok zor bir sene baş ağrıtıcı.. :)
hoşgeldin mAyg
Selamlar Kafe alemi
Hoşgeldin ismail..
imzanda cedric'ten alıntılar görüyorum.. :D
Biz de bir selam verelim, alan olur muhakkak.:)
olmaz mı canıııım..:D hoşgeldin..
Hoşbulduk hoşbulduk. İyisinizidr inşallah?:p
çok şükür inşallah.. :D
sizler nasılsınız efenim.. ??
Hoşgeldin Serkan :)
Bizler de iyiyiz şükür, salıları çok seviyorum, 10'da bitiyor ders ne güzel.:D
ben daha çok seviyorum o zaman.. :D Bugün dersim yok..
Son senede her gün ders var bizim, hepsi de sabahın köründe başlıyor, uykulu uykulu olmuyor ki.:D
Valla bana veremedikleri derslerden dolayı haftanın 3 günü okul o da 1 gün yarım gün gibi birşey sadece 2 saat. sadece 1 kere 9 da en erken olarak.. :D
nispet yapar gibi oldu.. :D
Öyle oldu biraz, ben de 2. sınıftayken 2,5 gün giderdim alamadığım derslerden dolayı.:p Sen de gel 4. sınıfa seni de görürüz.:D
işte bende 2.5 inşallah 4. sınıfa bi geçsek veya da tüm dersleri alabilecek kadar kredi tuttursamda yeter.. daha 4'e çok var.. :D
Bizim normalde 16-17 kredi olurdu her dönem ama 4. sınıfta seçmeli ders çok olunca kredi 22 oldu. Limit de 26 olunca çok zordu okulun bitmesi ama 26 krediyi tamamladıktan sonra +3 ders hakkı veriyorlarmış. Ben de bu sayede bu sene bitirebilirim. Sizde de olur muhtemelen, sen bu dakikadan sonra çok ders bırakmamaya bak.:p
Benimde öncelikli hedefim alttakilerden kurtulmak onları verirsem ve bu senemi en az kayıpla geçirirsem bu okul biter.. :D inanıyorum yani, inşallah..
Neyse ben pilav denemeleri yapmaya gidiyorum 20 dakikaya burdayım.. :)
Yap yap, öğrenci evinde pilav yemek en büyük hobim, yemeğe geliriz.:D
Vallahi her zaman beklerim..Bakalım pişmeye koyduk bu sefer başarılı bir çalışma olacağına inanıyorum.. :D Bu sefer lapa veya çiy olmucak.. :p
Tuzunu da iyi ayarla.:p Dök üstüne yoğurdu anlaşılmaz kötü olsa da:D
Pilav yapınca dibinde bir tabak kalıyomu oğuz :D Biz geçen sene 3 tabak çıkarıodk 1 tabakta dibinde kalıyodu :n:
ben git gide o tabağın boyutunu küçültüyorum İsmail.. :D yakında çok yakında hatta biraz sonra bile olabilir güzel pilavlar yapacam.. :D
tuzunu falan iyi ayarladım yoğurt için markete gitmeye üşeniyorum hemde yenilebilir olacak ki bu..:n: :D :p
İyi bakalım sen güzel yapmayı öğren biz de geliriz.:p
Yaa öğrenci olmak başka beaa :D Hayatımda yemeyeceğim türden yemek denemeleri yaparak birşeyler tutturmaya çalışıyorm çok lezzetli oluyo :D Türlü gibi bişey işte :n:
evet son aşama suyunu çekmesi için bırakılır pilav.. :D
her zaman bekleriz.. :D
pilavı tatmadan önce: 20yaşında aç bir öğrenciyseniz pilav niyetine yediğiniz şeyin hiç bir önemi yoktur.. :D
Evet aç öğrenci ne yerse yesin önemli olan tadı değil, doyuruculuğudur, yediklerin doyuruyorsa gerisi hiklaye.:D
Bu teze bende katılıyorum :D ekmek arası ketçap yiyen öğrenci modeli olarak :n:
tane tane olmadı ama bu sefer ne dibi tuttu nede çiy kaldı bravo bana.. :D evet onay veriyorum yenebilir..:D
O zaman afiyet olsun hadi.:D
http://www.internethaber.com/images/...021141106..jpg
Faturaya bakın :)
sağol..ben geliyorum şimdi..
ilginç bir resim.. :)
Çok mutluyum arkadaşlar.. inşallah sonu gelir. yarım kalmaz.
Hayırlı olsun EreN. Hayırdır ?_
SssssseeLamLar :D
Oh be sonunda açıldı forum :D