Hatırladım Aygün. :p
Farkındayım Murat farkındayım. :)
Printable View
Hatırladım Aygün. :p
Farkındayım Murat farkındayım. :)
İyi geceler beyler.Polonya'nın kaçırdığı gollerden sonra maçı izlememeye karar verdim:D
Gençler ben kaçıyorum görüşmek üzere.
iyi geceler emre abi tatlı rüyalar:D
Emre gittiğine göre ben gelebilirim.:D
İşte amacıma ulaştım nıhahahaah. :icon_razz:
Ooo Emre kardeşim nasılsın?
İyi akşamlar herkese,bu vakitten sonra Ayg.22 Fan Kılap'ın Ankara Sorumluluğunu almış bulunuyorum.Uygun fiyatlar karşısında herkes kılap a katılabilir.:) Mr.Özışık'a ise beleş :D O İzmir'de ama yakında Ankara'ya transfer edeceğiz onu :D
hı ne ben mi? :)
İyidir Serkan sen nasılsın?
Buarada iyi akşamlar sanada Enes.
Kılap mı açtınız. :n:
ooo serkanpej abi nasılsın:D
Kılap açtık Emre abi sen liderdin ama vasıflarını kaybetmiş gördüm seni :D
Ankara'yla işim olmaz, belki ilerde başbakan olarak gelirim yoksa İzmir'i bırakmam.:p
İyi akşamlar Eralp, iyiyim ben de, maket ödevini yapmanın kolay yolunu buldum, akşam akşam keyiflendim bir anda.:D
Evet istifa ettim görevimden. :)
Neymiş kolayı söylede belki işimize yarar birgün Serkan:D
Sınaw Kola-ydı Ders Fanta:D....
Öyle olsun Emre abi :uzgun:
Nöyle olsun Ayg?
Fun Club :uzgun: ehuehu
evet şube açtık :D
Fun clubınızın vergilerini ödemiyomuşsunuz candarma çağracem:D
Sil abicim bu ne pembe pembe :D İngilizce ve Türkçe hariç imza yasaktı canım.Bu imza ne iş :p
O ne demek arkadaşım biz vergilerimizi hep zamanında ödemişizdir bilip bilmeden şey ettirmeyelim lütfen! İsteyenler Turksportal Vergi Dairesi'ne müracaat edebilirler :D
Aslında para olacak, vereceksin maketi yaptıracaksın ama şimdi 200 YTL veremem bir dersten geçmek için.:D
Koşarken belli olmaz felsefemiz var Emre, yükseklik farklarını ayarladım, tek tip kartonla halledeceğim. Hocanın anlamaması ümidiyle tabi.:D
Herkese iyi akşamlar.
Birisi vergi kaçırıyor demiş bende hemen geldim. :) Ben %18 vergisi ile verdim bu parayı . Kimse benim alın terim ile verdiğim paranın hesabını soramaz. :n:
serkan abi sen ödewlerini bana ver ben maket yapmayı severim
aa fotoraf abiii senmiydin lider:D
Ne lideri? Bir dakika beni kötü bir oyuna getirmeyin? Yanıt vermeyeceğim. :)
Batuhan abi sanırım sen tam anlamadın olayı:D neyse biraz güldüm vallahi akşam akşam:D:D