-
242 mi? Çok bir şey kalmamış Yaşar.:p
Organizasyon konusunda yardımcı olamam ama katılım göstermeye çalışırım. Tabi bu akşam 7'den sonra olabilir ancak, pazar günü buluşmaya yanaşmak istemeyenler olacaktır, cumartesi günü de derbi var. Tabi bana göre organizasyon yapmayın, hangi gün olursa olsun, hafta içi ya da hafta sonu, sadece 7'den sonra müsait olabiliyorum, ona göre katılabilirim.
-
İzmir GFB bornova metroda toplanıp maça gidecekmiş duyrulur :)
http://www.facebook.com/events/266416136770796/
-
Harekey getireyim buraya, belki bir şey çıkar.:p
-
-
-
-
beyler ben İzmir'e geldim. haftaya Ahmet abi (kalemci) de gelecekmiş. ayarlayalım mı bir buluşma ? :)
-
-
-
Ayarlayın, günü saati uygun olursa katılmaya çalışırım.
-
Ahmet abi tam olarak ne zaman geleceğini yazsın ona göre bakalım bana kalırsa.
-
-
Abi Ahmet abinin ne zaman gelecegini yazması lazım. Bir de benim bir dersim kaldı açıklanmayan o da yarın açıklanır eğer kalırsam cuma istanbula gitmem gerekecek. En kötü siz buluşursunuz cumadan sonra olursa. Ama Ahmet abiyi göremiyorum msn de. Görsem su konuya bir gir dicem :)
-
Tamamdır Muhammet, maksat beraber olmak zaten, bu hafta olmaz öbür hafta olur sorun değil. Kalmazsın inşallah dersinden de.
-
-
Ne oldu 1 hafta dedik 1 ay oldu.:D
-
abi şöyle oldu. ben dersten kaldım, istanbula geldim. yarın akşam biniyorum , ertesi gün ordayım :) Ahmet abiye (kalemci) öm atmıştım, bu konuya bir uğra abi diye ama heralde fırsat bulamadı. anlayacağın yine yalan oldu :)
-
Hadi ya, peki girdin mi sınava? İyi miydi sonucu?
Siteye giremedi herhalde Ahmet de, sen dön İzmir'e, ayarlarız.
-
abi bugün girdim. vallahi mükemmel kağıt verdiğimi düşünüyorum :D zaten 650 kişi kalmıştı, sıkıntı ben de değildi :D yine geçemezsem olacakları onlar düşünsün..
gelince yapalım abi birşeyler :) bu arada twitter da tt olduk. #istanbulhukukadaletistiyor
-
Yoktu ki bizim zamanımızda böyle şeyler, hocaları o tt dediğiniz şeyden yapalım.:n:
-
abi biz de eğleniyoruz zaten en azından ben öyleyim. ciddiye alacaklarını sanmıyorum :)
-
Arkadaşım İzmir'de okuyor ve Yaz okuluna kaldı, eğer uyarsa ve fırsat bulursam yanına gideceğim Temmuz'un 7'sinden sonra falan, eğer İzmir'e gidersem sizlerle tanışmak isterim...
-
Uçakla gelirsen ve akşam üstü gelirsen, mesaiye kalmış olursak alırım seni dönüşte Murat.:D
Bu olasılıkları sağla hep beraber.:D
-
yeni site gibi bu buluşma da efsane olacak galiba :D
-
bir iftar yapalım mı bir ara ? ne dersiniz :)
-
Başlığın adı İzmir Buluşamamaları olsun bence :zuhaha
-
Gel dedinde Gelmedik mi RaSenGan
-
Olabilir, bu hafta da yoğun geçecek gibi ama ne zaman derseniz, o zaman mesai olmazsa ben de orada olurum. Gerçi çoğul niye kullandıysam, o kadar çoğul değiliz.:p
-
aslında çokuz da bir türlü toplanamıyoruz :)
-
Organizasyon yapacak sağlam adam lazım.:p
Benim vaktim yok, eve geleli 15-20 dakika oldu bu saatte yoksa 20 kişi bile toplardım.:p :n: