arkadaşım bu oyuncu sonradan çıkmış
Printable View
arkadaşım bu oyuncu sonradan çıkmış
oyunu açar açmaz vardı valla.Bilmiyorum regen olma ihtimali ne?
Böyle bi oyuncuyu çoğu kişi görmedine göre regen dir.
Abi sen bunu forvet oynat baksana bitiricilikk,kafa,teknik hepsi iyi tam forvet adamı...
Oyunun başında daha arkadaş regen deildir kesinlikle adam baya iyiymiş sen onu nerde oynatsan oynar be kardeşim defanstada ii iş yapardı.
kardes bu oyuncu bendede cıkmadı..Quote:
Originally Posted by Silent Island
konuyu yanlış yere actım bari deiştireyim :D konuyu 2011-2012 deyim bana bi forvet sölermisiniz fiyatı önemli deil
Jermaİn Defoe
Farfan çok iyi bir solak.
Aslında güzel oyuncu ama Amr yapmak için 1 yıl kadar beklemen gerek ortasaha özellikli çalıştır hızını artırmak istiyorsun ama fazla armaz gene artığı kadar düşer en fazla 1 sayı artırırsın idmanların ismini unttum ama en üsteki iki çubuğu orta seviyesinin biraz üstüne getir.
fred,
torres,
aLmeida,
kisLi
lachtchouk süper bir forvet galatasaray da daha ilk maçında 3 gol attı
fitness ve stamina çalıştırayım yani.Dostlar artmaz diyorsunuz ama p. abilitysine baktım adamın 168'miş.Ve bu ability'si 118kenki hali
--->>>zlatan<<<----
Torres, mokoena
Mokoena tavsiyemdir
torres ibrahimoviç ronalda
fernando merientes,torres,i**unta,toni fln da filan.
arkadaslar kuzenim icin yeni oyundagremio takımı icin 10milyon butce war defans mewkisine oyuncu onerebilirmisinz simdiden tsk
Arkadaşlar siz olsanız hangi ikisini seçerdiniz?
Ümit Karan,I**uinta,Fernando Cavenaghi,Uğur Yıldırım,Özgürcan
Aşkımız Ne Transfere, Ne Bilete, Ne yönetimlere Ne de Muhalifleredir.
AŞKIMIZ ASLAN ARMAYA SARI- KIRMIZI RENKLEREDİR.
Yaşasın * * * GALATASARAY * * *
uğur yıldırım ve ia*uinta
leandro gioda al yeni başladıysan süper oluo ben oyunda en iyi defans oyuncusu sadece 1-2 özelliği dışında diğerleri 20 hem çok ucuza alabilirsin yeni açtıysan oyunu
abi gioda'yı alsın bütçesinin yüzde birini harcayarak.Süper bir oyuncu.Fiyatı da acaip güzel.
Ia_quinta-Özgürcan seçilebilir.Ama özgürcan'ın profiline bağlı.Eğer yeterli geliştirmediysen kirala bir sezon gelince Uğur yıldırım-Özgürcan oyna.Ama şimdilik Uğur yıldırım Ia_quinta iyi gider.
dedim ya işte giodayı kaçırmasın çok iyi bi fiyata alır çok güzel fiyatda satarsın vekili bile olurum :D
Oyuncu REGEN degil oyunda war kendisi yeni oyun kurdum cıkdı yanlız 2.lig B ve Türk olan bütün oyuncuları acık yapmanız lazım.
Bende AMC Mevkisinde Cıkdı ZONGULDAK Dogumlu 7.1.1985 yani 20 yasında SİDE'sporda bir daha bir daha SS yayınlamayı lüzumlu bulmuorum ama oyunda mevcut kendisi arkadasıda tebrik ediyorum bu kesfinden dolayı ama sanırım bu oyuncudada bazı özellikler girilmemiştir yani oyundan oyuna özellikleri farklılık gösteriyordur büyük ihtimalle.
ewet yeni actım arkadaslar alıcam mutlaka onu baska bi adam oneremezmisinz bunun dısında...
güzel özellikleri Bende Bunu Erzuruma almalıyım..
Özgürcanı Kirala yada Uğur Yıldırımı Sağ kanatta oynatsana forwet içinde Cavenaghi ve La_quinta derim.
Ümit Karan,I**uinta bunları oynatırdım..Quote:
Originally Posted by sanalkardes
gelmez heralde brezilya'ya ama denesin vanden borre'yi
ok cok tesekkur ederim arkadaslar onerileriniz icin
şu sitede pawel zuk u deneyen bi kişi yok mu ya varsa bişey yazın
Abi ben de Özgürcanı kiralık vermek istiyorum ama talip çıkmıyo.Nasıl olacak bu işQuote:
Originally Posted by miharbi
daha ne bekliosun cavenaghi-i**uinta ikilisini kimse durduramaz
Kardeş sen bu imzayı nerden buldun?Seninkinden kopya gibi oldu kusuruma bakma.Eğer rahatsız olursan kaldırayım hemen.Ben bunu galatasaray formunda bi arkadaştan almıştımQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
pivot abi sen öneriyorsun zuk'u ama bendeki profili o kadar iyi değil.ss koydun mu sen?koyduysan sendeki profile de bakayım ona göre alacağım.
bende denedim fos cıktı aynen silent
arkadaşlar bir tane daha ss geliyor o da iyi bir forvet.Kendisi bulgar ama 2. vatandaşlığı türk.
ve karşınızda dormushali saidhodzha.özellikleri yukarıdaki kadar süper değil.Ama 17 maçta 10 gollük performansı var bu özelliklere rağmen.Biraz üstüne düşerseniz süper bir pivot forvet olacağı kesin.
http://img99.imageshack.us/img99/770...halidj9.th.jpg
untmadan ayrıca o 17 maçın 8-9 tanesine yedek çıkmıştı.
ehh işte turkıyede iş yaparQuote:
Originally Posted by Silent Island
[QUOTE=sanalkardes]Arkadaşlar siz olsanız hangi ikisini seçerdiniz?
Ümit Karan,I**uinta,Fernando Cavenaghi,Uğur Yıldırım,Özgürcan
ümit karan-I**uinta
yada
cavenaghi-I**uinta
uguruda orta saha sag kanatta kuLLan daha ii oynuo bence orta sahada