Teşekkürler Taylan , valla son haberleri sizle paylaşmadım Galatasaray ile 3 yıllık yani 2019'a kadar sözleşme imzaladk , her yıl 3.000.000 Euro alacağız hesapta :D
Printable View
Teşekkürler Taylan , valla son haberleri sizle paylaşmadım Galatasaray ile 3 yıllık yani 2019'a kadar sözleşme imzaladk , her yıl 3.000.000 Euro alacağız hesapta :D
Tebrikler Alican. Sıra ŞL'de. :p
Tebrikler arkadaşım ;;)
Teşekkürler arkadaşlar bu arada Şl ve Tr Kupası finalini bu gece oynayacağım tahminen yarım saat sonra girerim oyuna.
Türkiye Kupası
-Final-
http://d1201.hizliresim.com/t/p/1zs1x.jpg
2015-2016 Sezonu Türkiye Kupası
-Şampiyon Galatasaray-
Türkiye Kupasına önem verdiğimiz oynadıgımız elemelerden belliydi , her kupayı almak için kazanmak için oynuyoruz ve bundada başarılı olduk bu senede , Türkiye Kupasını bu sene müzemize götürdük , mutluyuz şimdi Cska maçına giriyorum .
Tavşanlı Linyit ? Şaşırdım. Kupa'nın son şampiyonu onlar mı ki :D İyiymiş. Kupa gayet iyi. Finali bekliyorum ben hala. :D
Şampiyonlar Ligi
-Final-
http://d1201.hizliresim.com/t/p/1zswk.jpg
2015-2016 Sezonu Şampiyonlar Ligi
-Şampiyonu Galatasaray-
Buraya kadar gelişimizin tesadüf olmadıgını gösterdik Rus ekibinide adeta sahaya gömdük , inanılmaz bir futbol ortaya koyduk , inanılmaz bir iştah ve inanılmaz bir istek bunun sonucu dogrultusunda 5 senedir bu hedefle oynadıgımız amaca ulaştık , yinede durmak yok her sene üstüne koya koya gideceğiz.
Tamam Şampiyonlar Ligi alınır da finalde 6 tane atılmaz ki :) Sonuçta bu Şampiyonlar Ligi finali. Heyecan, stres, gerginlik olması lazım. :) Tebrikler kardeşim. :)
Ops, özür dilerim. Yanlış okumusum. Linyit iyi gelmiş ama talihsizlikleri sen olmuşsun. Ayrıca ŞL Şampiyonlugu ile ilgili sana sadece sunu söylemek istiyorum Alican.
6 tane atılır mı laaaaaan
Oha Galatasaray.....
Hiçbirşey olmadı ama Ümit , maç başladı biz maç bitti yine biz , müthiştik :D , ayrıca teşekkürler kardeşim :)
Est. ne özrü yahu olur öyle şeyler , 6 tane attık ama maçı izlesen belkide 4-5 tane de kaçırdık maç motoru ''Ayıp olur olm'' diyip onları engelledi herhalde :D
Finalde napmışsın usta ya :D tebrikler :)
Teşekkürler dostum , elimizden geleni yaptık ama biraz abarttık :n:
Tebrikler sonunda almışsın kupayı. Artık İmparator lakabını hakettin. :D:D
kadronun görüntüsü atabilir misin :)
Alican, abicim döktürmüşsün gene... :)
Başarılar valla efsane olana kadar devam... :)
2015-2016
Galatasaray Oyuncu
-İstatistikleri-
http://b1201.hizliresim.com/t/q/20nvq.jpg
6.Sezonada devam etme kararı aldım , transferler,maçlar hepsi sıcak sıcak geliyor :)
5.Sezon sonunda , Hakan Balta 33 yaşında , Servet Çetin ise 35 yaşında faal futbol hayatlarına nokta koydular ancak , Hakan ile Coach , Servet ile Youth Coach olarak 2019 yılına kadar sözleşme imzaladık böylece o takım ruhunu kaybetmemiş olduk.
yersiz ama birşey soracagım,son güncelleme ile mi oynuyorsun(yada son güncellemeyi denedin mi? .Eğer son güncelleme ile oynuyorsan yada denediysen kariyerde başarılar kazanmak kolay mı halen?
korner bug ı giderilmiş durumda mı?
Tabiki sorabilirsin , son güncelleme ile oynuyorum evet , valla yerinde transferler ile özelikle Türkiye Liginde başarı kazanmak çok kolay ama avrupa için 2-3 seneni alabilir , genel anlamda gol atarsan kazanıyorsun yani
Korner Bug'u giderilmedi , hem kornerden yiyip hemde kornerden atıyorum :)
Alican bir dur napıyorsun yahu :D Kariyer tamam çok güzel çok başarılısın hatta inanılmaz işler başarmışsın ama bu zafer sarhoşluğu ile gencecik yavrularımızı Servet' in eline bırakma fikrine kapılman hiç mantıklı değil. :D Tez zamanda vazgeç bu sevdadan
Bu başarıyı devam ettirmen lazım bakalım transferler nasıl olcak :)
Transfer konusunda öyle müthiş isimleri yine alamadık , ancak takviye ve kadronun dolgunlugu bakımından alternatiflere yöneldik.
Hala Kazım var ya takımda :)
Hala duruyor , iyi bir alternatif yahu öyle deme , gerçi bir tane daha aldık onun yerine ama bakalım :D
Başlık çok klas,manager çok klas...
Uefa Super Kupa
-Rakip Nancy-
http://b1201.hizliresim.com/t/s/21rmb.jpg
Uefa kupasını alarak , Süper kupada rakibimiz oldu Fransız temsilcisi.
Türkiye Süper Kupa
Şampiyonu Galatasaray
http://b1201.hizliresim.com/t/s/21srq.jpg
2016-2017 Sezonunun İlk Kupa Sahibi Galatasaray
Rakip Türkiye Kupasında yendiğimiz Linyit oluyor ve zorlanmadan sezona kupa ile giriyoruz , ahım şahım transferler yapamadık ilginç bir şekilde Avrupa'nın orta halli oyuncuları bile bizi istemiyor , mevcut kadromuz zaten çok iyiydi onu korumayı başardık , Burak Kaplan ve Gökhan Gönül gibi isimleri alternatif olarak kadroya kattık , Vidal ve Balotelli ile ilgileniyoruz , Balotelli gerçi burun kıvırıyor ama bakalım.
Bir eksigin var demek ki Alican. Ya stafflar konusunda ya baska konularda. Yoksa ŞL Şampiyonu bir takıma neden gelmesin o oyuncular. :) Avrupa Süper Kupa maçını bekliyorum..
Yani altyapı tesislerini geliştiriyormusun, genç akademini ? Ne bileyim antrenörlerin iyi mi ? Bütün bunlar düz mantıkla yola çıkarsak club reputation'unu etkiler sonucta. :)
Valla herşey gelişti de , dediğin gibi antrenörlerinde etkisi olabilir.
Bomba transferler bekliyorum senden şl de süper olmuş :D
Sonunda almışşın SL yi :D tebrikler. Trasnfere çok onem vermiyosun ama ben 2 saat açıyorsam 1 saati oyuncu keşfetmekle geçiyor özellikle regenler :D ama sen anladığım kadarıyla regenlerle oynamak istemiyorsun. 1. sınıf oyuncular içinde transfer listesine konan oyuncuları iyi takip etmek lazım ben daha SL almadan benzemayı getirdim 3. senemde. Bir yandada çok şaşırdım halen kazım servet ceyhun selçuk hamit le oynayıp SL almana tebrikler diycek başka bir söz yok :D