açılardan hiç çakmıorum haftaya dersanede konu testi var açılardan allahtan Nakaraya gidiorum:D
Printable View
açılardan hiç çakmıorum haftaya dersanede konu testi var açılardan allahtan Nakaraya gidiorum:D
iyi akşamlar dicem ama bu matematik mevzularından bana fenalık geliyor girmeye korkar oldum konuya :D şu mevzuyu kapatın ya fobi kalmış okuldan :D
hehehe:Dnormaldir bendede bunalım başlayabilir ama feni çok sewerim:D
kaç yıl oldu daha hala fobi bende yaf :D
bide ne güzel dert bitmiş iş güç sahibi olmuşum gene açıköğretim okumaya kalkıştım.istatistik falan oyuyor valla :D
hahaha:Dmatematikten çakma açılar zaten başa bela unu uzat bunu burdan al bu bunun yöndeşi ıyy midem bulandı:D
neyse ben çıkıyom konudan,boğulmak üzzereyim :D
:Doff bide OKS de 10 soru Geometri çıkıomuş 10 soru kafan gitti:D
benim çalışmam bitti inşallah iyi bişi çakarım yarın :)
...selam millet nasılsınız bugün...
kalan...31 saat...50 dakika...
bende 9.sinifim hep matematim 5 ti su an 0 ya olur mu bole sey ya arkadaslar
eveeet helesi sınawı olduk ve okulda cok az sayıda kişinin yapababildiği soruyu yaptım :D (3 yada 4 kişi:D) (9.soru bu soruya biz kabus diyoruz kısaca aramızda :D(her geometri sınawında en kazık soru bu olurda..) Ve sonuç olarakta 80 filan bekliyorum :)..cok kötü geçmedi yani :)
0 mı :D benim geçen sene ilk dönem son mat. sınawım 100 dü :D ..9. sınıf matematiği kolaydı..Ama kimyası zordu..Bu senede tam tersi kimya kolay mat. zor :(Quote:
Originally Posted by semih5
semih çalış olum ya...ben tm okudum.en yüksek notum 9daydı.bu sene 0san ilerde düşünemiyorum abi.lise sonda 2 tane kurtarma sınavına girdim biri sadece bana özeldi:D
:D:Dbizim sosyalci not kıtı her sorunun altında başka şeyler arıyo:D
offfff of ben geldim :)
COOOOOKKK özzzlediiiim :)
Selam beyler
Yarın edebiyat sınavı var :):)
İlk dönem 3 geleceğine 1 gelmişti :)
Hırs yaptım :):)
Quote:
Originally Posted by fanatikadnan
benimi :) saolasın :D:Dbende seni
yaw :D:D..herneyse :D
yarın okul yok...bu gece da okuduğum kitabi bitirmeyi planlıyorum...bu arada selamlar...
selamlar abi sen hergün paso kitap okuyosun bende aldım 10-12 tane kitap ama önce Savaş-Barışı okumam lasım yazılıda çıkcaq:)
valla iyi kitap tolstoy dimi:D:D:D
de biraz ağır emir be.yani erken başlamışın kitapa da çok iyi yani.10-12 kitap!!!merak ettim bak şimdi okuldan gelince yaz adlarını.
ben de 6 tane aldım...
hasan basri bilgin---paşam
peter straub-------gece odasında
david gibbins-------atlantis
soner yalçın--------efendi
dan brown---------da vinci's code(ing)
ece temelkuran----biz burda devrim yapıyoruz sinyorita
ece t.nin kitabını okuyorum şu anda yanında da da vinciyi okuyorum yavaş yavaş...
hadi herkeze bye bye ben ali sami yene gidiyorum eğer eski açığa gidenler varsa bilirler marmara uni pannkartının tam arkasında abi marmara uni ua nın başkanıda :D:D neyse bakın buraya yazıyorum top ne zaman tuncaya gelse ıslıklanıcak
Quote:
Originally Posted by comandante
hemn yazıyım ama yazarlarını yazarsam çok uzun sürcek yüzel abi:)
Kaplan Takımı serisi en azından 9 tane onlar:D
Spidewick 4. Kitap
Talihsiz Serüvenler dizi
Fırtınalı Gençlik 1. ve 3. Kitabı
okumayı çok istiyorum onları ama Savaş ve barış daha önemli yazılı var TR onda çıkcaq:(
hmmm...thomas brezina 4 kafadarlar serisini öneririm.okumak istediğim kitaplar tarsında.
Şu Savaş ve Barışı bitiriyim o Kaplan Takımı yaklaşık 1 haftada biter:DSpiderwick de 1 haftada biter talihsiz serüvenlerde sora onlara bakarım..:)
herkese günaydın..Bugün ankaraya gidiyorum ...Hakkınızı helal edin:D
iyi yolculuklar diyelim...
selam millet nasılsınız bugün...
Ben şahsen uzun zamandır olmadığım kadar çok mutluyum bugün ...
nedenini sormayın ben de bilmiyorum :)
bugün ben de çok iyiyim sağol sergio abi sağolsun kopardı bugün bizi mizah daki başlıklarla :D
herkese tekrar günaydın ankda hava süper:D volkan abi sana geliorum:D:D
Nasılsınız? :)
Galatasarda yendi valla süper bir gün bugün :) İşte bir Özhan Canaydın seçilmeseydi ama neyse.. :)
yaa şuanda arkadaşlarım çanakkaleye gidiyolar ne güzel gece yolculuğu yapıyolar ben ise evde oturuyorum annem 50 milyonu çok gördü yaa gerçi ben zaten gitmiştim oraya ama bitaha gitmek istiyodum
biz geçen sene gapı yakıyoduk.Bu sene dediler bari gavurları yaksınlar.Yunanistana gönderiyorlar:)
ya bu şahan bu gün değilmi saat 00:20 oldu hala başlamadı ineternet sayfasında saat 00:5 de başlıyo diyodu niye başlamadııı
hoşgeldin kardeş.bende sabah geldim ankarayada hava pek iç açıcı değil :(Quote:
Originally Posted by benyaben
neresine geldin ankaranın?
bu ara herkese hayırlı geceler...
eyvallah bizden de herkese hayırlı geceler...
o kadar işten yeni oturduk bilg. başına...
valla bugün pazar ben istanbula yeni geldim saat 21:47:)Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
bu arada balgat taydım haberim olsaydı yani 1 gün girdm nete 3 gün giremedim:(cafeye gitmeye üşendim:)ankaranın altını üstüne getirdim Cumartesi güü özellikle akşam çok kötüydü biz yağmur yağarken sokaklarda geziyoduk:DBu arada Modern Çarşının son hali Çok karartıcı olmuş:D
herkese iyi akşamlar..burası dünden beri suskun:)
iyi akşamlar emir.nasılsın kardeşim?
herkese iyi akşamlar...