Selamlar ben de yorucu bir antremandan geldim.
Printable View
Selamlar ben de yorucu bir antremandan geldim.
Şöyle güzel bir antreman linki verebilcek olan var mı bana?
Merhaba...
Selamlar,merhabalar :)
Günaydın..
Yine okula gitmedim :D
Oley oley oley oley gruptan çıktım :D
Bende çıktım:)
3.olanlar ayrı bir kupaya gidiyomuş :)
Ben daha 2 maç yaptım Mustafa abi ortalıkta yok. :D
İlk 4'e gireceğime inanıyorum :)
Selamlarr herkeseee 3.5 saattir FM oynuyorm kavam allak bullak oldu :D
Ayg.22 sen niye gitmedin okula
Canım istemedi :p
Herkese iyi akşamlar. Keyifler nasıl?
İyi akşamlar arkadaşım. İyiyiz işte idare ediyoruz. Seni sormalı? Ya bide yeni turnuva ne zaman olacak bilgisi olan var mı?
sağol batuhan bendende iyi akşamlar .
Bende iyiyim. Bütün kuzenler felan yurt dışından geldi. Bomba gibi bir yaz bekliyor beni. :D Okullarda erken kapanıyormuş. :)
Kapansın kapansın. Bende son devamsızlık haklarımı kullanayım. 3 gün devamsızlık hakkım var. 25 günlük rapor hakkımı doldurdum:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emrec15 kardeşim manisanın neresindesin?
Kuzenler geldiyse keyfine diyecek yoktur Batu abi:)
Valla bu gün beraberdik bakalım hafta içi karting öss sınavından hemen sonra ata binmeye gidiyorum. :D Keyfime diyecek yok. :D
Cuma Günü Okul Sezonunu kapatmıştım ki Bugün gelen bir haberle Sarsıldım..:icon_neutral::icon_biggrin:Cuma günü olduğumuz Biyoloji Sınavı iptal olmuş..İşin yoksa yarın 7'de kalk okula git..Sınav Ol..
Abi karting nedir ben bilmiyorum geçen kuşluktada konuşuldu ama Fransız kaldım olaya
Emreyle ayni yerde oturuyomusuz. hemde adasiz zaten tanisiriz bigun..
Şemsicim karting bir araba yarışıdır. Bu arabalar küçük olmakla beraber motorlarıda kuvettsizdir. Her yaştan kişi yarışabilir. Tamamen riksiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uAemregs aramıza yeni geldin sanırım. Hoş geldin. :) Yeni isimlere ihtiyacımız lazım.
Hımm biliyordumda adının karting olduğunu bilmiyordum:D sağol:)
uAemregs aramıza hoşgeldin.
Batu naber? :)
Rica Genç KARTAL. :D
İyidir Can sen?
Bende iyiyim Can:p :D