kimse yok mu yahu..
Printable View
kimse yok mu yahu..
merhabalar... Biliyorum uyudunuz :D
Herkes benmi canım...
Yahu ben günlerdir GtA San Andreas oynuyorum bitmedi gitti:D bitiren varmı bunu yoksa ben ölene kadar bitmeyecek mi :D
Hayır uyumadık :D.
Açıl bakalım...
Merhaba :)
merhaba millet :).
YazıLI Haftası ve Modem her zaman ki gibi eLden gider..
Merhaba ...
of bugün baya efkarlıyım :uzgun: :icon_sad:
Merhabalar nasılsınız ?
Merhaba Emre.
iyidir seni sormalı nasıl gidiyor bakalım.
Ne olsun Mehmet bayağı yoruldum bugün.Bir de İngilizce dersinden çıktım onun stresi var :n: Senin hayat nasıl gidiyor.
Selamlar Karnım Çok Aç :D
eh işte iyi diyelim iyi olsun mantalitesi. akşama maç var ya onun heyecanı sardı beni.. :)
Selamun aleyküm beyler.Akşama Fener'e oynadım 9.00 veriyor:D
Bu Saydığın Takımların Rakibi Kim Acaba Enes ?
ben bir olay duydum.
herhalde Arsene Wenger Fenerbahçe üzerine iddia oynamış.Fenere 1 trilyon yatırmış.Eğer Fener yenerse 8 trilyon kazanacakmış.haber ne kadar doğrı bilmiyorum ama SKY Türk herhalde söylemişti.
Benim dünkü kupon.
Bordeaux,Panatinaykos,Famagusta ve banko 1 maç oynadım.Famagusta yatırdı :(
Nasılsınız e dostlar?
Bugüne oynadın mı?Bizim arkadaşta Atletico'dan yattı,son dakika yiyince.O da Pana,Famagusta beraberlik,Barça beraberlik bi de Atletico'ya oynamıştı:).
Pek iyi olduğum söylenemez Eren abi.Bugün matematikten sınav olduk 3 bekliyorum:(.Sınıfta 4-5 bekliyen yok gerçi ama:DSen nasılsın?
Selamun Aleykum beyler
ya yarın ingilizceden sınav var 2 ders sürecek hoca baya zor olacak dedi zaten quizden aldığımız notlar ortada ona calısıyorum 3ten beri şimdi bilgisayara geçtim dinlenme olarak zaten akşama maçta var
Çok sıkıcı bir akşam daha...
Selamlar benden de.
Eren iyi olmaya çalışıyorum ama değilim sen nasılsın ?
Benim İngilizceyle aram hiç yoktur.Lise 1'deki aynı hoca giriyor, defter bomboş.Hiç bir şey yazdırmıyor sadece kitap aldı ondan işliyoruz.Nasıl cümle kurulur, nasıl soru sorulur hiç öğretmedi.Zaten yüksek alan 1-2 kız onlarlarda kendi çabalarıyla işte,onlara söyleyeyim de çalıştırsınlar biraz.Cuma günü de İngilizce sınavı var.Bu arada ben Enes:).
selam. .
Vizelerin stresi var birde kız arkadaşımdan ayrıldım artık bitti herşey.
Gel gör ki ikimizde hala çok seviyoruz.
Enes senin arkadaşınki de kötü olmuş yav :)
Siz Nasıl İddaa Oynuyorsunuz Yahu :) 18 Yaşından Küçükler Oynayamıyor Diye Biliyorum Ne Yapıyosunuz Babanızmı Yatırıyor Kuponu :)
Benimde bu geceki kuponum :)
http://img136.imageshack.us/img136/3...kiye129yn9.jpg
Juve'den şüpheliyim abi sadece,öbürleri olabilir.
Diyelim Kupon Tuttu 1'e 166 katı diyelim kazandığın parayı nasıl açıklıyacaksınız yahu :D
Selamlar..
Bugünde modem gitti ama ayrı bi mutLuLuk var İng den 100 aldım :D