Nehayet birileri geldi:)
Printable View
Nehayet birileri geldi:)
Of.Bizim İtalya Serie A TIM kariyeri dağıldı ya.
Belliydi zaten.Önüne gelen kariyer açıyo en fazla 10 gün sürüyo.;;)
Ne yani herkesim açma hakkı yok mu? İlla bu işi başlatanlar mı yapacak? Yada düzenli devam ettirenler mi?:0:
Hayır açsın ama hemen bitiriyor çoğu.Bende çoğu kez şu olay oluyor : Benim kariyerime 5 saat önce yazılan mesajla benim konum 2.sayfaya gidiyor.Neden ? Çünkü yeni açılan kariyerler yüzünden.Buna birşey demiyorum birde ortak kariyer modası çıktı.Önüne gelen bir arkadaşını bulup oynuyor.Sonra 2 gün geçiyor benim işim var çok meşgulüm bitirelim vs...Bunlar oluyor ve kirlilik oluşuyor forumda.Forumda açılan kariyerlerin yarısı kapatılmıştır.;;)
Merhaba arkadaşlar nasılsınız..
Tamam haklısın ama insanları kısıtlayamazsın bu konuda;;)
İzin al demiyorum.Açacak olan kişi önce bir düşünsün.Sonra aççsın.Aaa benim canım sıkıldı kariyer açayım deyip açıyo 2 gün sonra uff ya sıkıldım deyip konuyu kapattırıyo.Benim kariyerim aylardır var ama bir sorun bile yok.Aynı şey Murat abi,Emrah abi içinde geçerli.2 günlük zevk için açtığınız kariyerler forumu kirletip fazlalık yapıyo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
01-00 12-00 arası uyudum abi :D
Yakında açıcam zaten.Ben birşey demiyorum açsınlar kariyerini ama forumda kirlilik oluyor.Gir bak Kariyer Hikayeleri bölümüne kaç tane konu boş yere yer kaplıyor ;;)
Ayg.22 haklı.Bir işe başladınmı bitireceksin.Yada hiç başlamayacaksın.Hem seni takip edenleri de mağdur ediyorsun böylelikle..
Neyse yaa benim derdim çok uğraştığım işe bak:D
Türkiye ile Moldova'ya 32 şut çektim ve sadece 4 gol atabildim. :(
Bizimkiler tutturmuşlar Çanakkale'ye taşınalım diye ama ben istemiyorum taşınmayı...
Olm git işte :) Ne güzel yer :)
Yok aga her ne kadar sınıfımı sevmesemda ben gitmek istemiyorum...
Evde tek başına kal o zaman :) Tabii bırakırlarsa..
Tünaydın millet (:
Valla ben tavrımı koyacağım gitmemek için ama ne olur bilmem hem Çanakkale Antalya gibi güzel bir şehir değil bence
Bnce Çanakkale daha güzel.Antalya turizm bakımından ağır basıyor gibi ama Çanakkale'de o tarihi yerler,savaş alanları,denizi vs.. çok güzel ;;)
Sosyal faaliyetler açısından dedim ben Çanakkale'ye gittim şehir merkezi çok küçük Antalya ile karşılaştırılamaz bile bence
Oooooo hoş sohbetler kafe milleti:).Selam verdik ama.
Daha iyi..Alışmakta zorluk çekmezsin :)
Ne diyeyim Şemsi.Allah sabır,kolaylık versin. ;;)
Neyse yaa hayırlısı neyse o olsun:)
Çanakkale'ye taşınırsanız İstanbul'a da gelirsin.Yakın yer nasıl olsa :)