Yahu sabahtan beri selam veriyorum,çırpınıyorum burda.Bi gören yok mu :(:(:(
Printable View
Yahu sabahtan beri selam veriyorum,çırpınıyorum burda.Bi gören yok mu :(:(:(
Selam imam. Ben seni ilk kez gördüm. :)
Allah razı olsun Batuhan abi :).Sonunda iyi yürekli birisi çıktı.Sağol :)
Oğuzhan karar aldık selamlaşma olayını geçtik bundan sonra muhabbet varsa direk katıl içine:)
Yok ya benim haberim yoktu.Giriyordum buraya selam veriyordum kimse bir şey demiyordu moralim bozuluyordu çıkıyordum bende.
Aslında bu karar çoğunluk tarafından alınmadı:D
Bizde AçaLım.. :) GünaydınLar..
O zaman gidiyorum ben.Millet görmezlikten görüyormuş meğer bizi.
Abi noldu yanlış bişimi yaptık ki:(
Yok Şemsi.(tabi bana dediysen)Sen yapmadın yanlış kafanı yorma.
Bana bi Emre abi selam veriyor bir de şimdi Batuhan verdi :).
Aleyküm selam Oğuz naber?:)
Sağol Şemsi sen nasılsın?(Yapmacık oldu ama olsun :D:D:D:D:D:D:D)
Bende iyiyim(Maksat kalpler kırılmasın:))
Oğuzhan harbi çok çocukça yapıyosun kendini.Bir selam vermedik diye ağlıycan nerdeyse.N'olur bir selam versek veya vermesek ölücek miyiz ? A.s ;;)
Neyse yaa büyütmeyin...
Mesajını görüyorum ama selam vermiyorum.Çünkü sen çok abartıyosun.Abartmasan selamımı veririm.Diğer herkese selam veriyorum ;;)
Şemsi Çanakkale mi Antalya mı :)
Natürlich Antalya:D
Yerli Malı,Yurdun Malı,Herkes Şemsi gibi Antalya'da Oturmalı :)
İyi sende gel o zaman Antalya'ya:D
Çok uzak :D Çanakkale olursa gelirdimde Antalya zor :) Bu sene Çanakkale'ye gidicem.Orda olsan görüşürdük :)
İyi o zaman Aygün.Şemsi bu şehir muhabetti ne ?:D
Çanakkale'ye taşınma durumumuz varda Oğuzhan;;)
Neden Şemsi?Taşınmak istiyormusun peki?
Valla ben taşınmak istemiyorum ama bakalım hayırlısı...
Kader Şemsi.Her işte hayır vardır:).
Dedim yaa Oğuz hayatın bizi nereye sürükleyeceği belli değil ama ben Çanakkale'ye gittim bir kez beğenmedim şehir merkezi çok küçük...
Ben hiç gitmedim ama oralara gitmek çok isterim.Conk bayırı şehitler anıtı....Bunlar hayatımda görmek istediğim en önemli şeyler.
Selamun aleyküm.
Sabah'ın 8.00'den beri Bir türlü internet'e bağlanamıyordum Bursanın hatlarda bir sorun varmış Yağmur yağıyor burada =)
Şemsi sende buldunda bunuyosun.Neyini beğenmiyosun.Küçük olsun ne olmasın ne ? Antalya kadar olmasada güzel bir şehir.;;) Kızları pek güzel değil ama idare edersin sen :D A.s Mehmet bende nerde bu Memo diyodum :)