selamlar......
Printable View
selamlar......
Ağlamak istiyorum sayın seyirciler.
Benim laptop külüstür olmasına rağmen pes09'u açtı :D:D
Artık bekleyin beni :D:D
Herkese selam. Dün acayip derecede moralim bozuktu gecede tansiyon belası çektk şimdi uyandm daha...
Murat details ne ? HİGH'damı oynuosn :p
Geçmiş olsun İsmail abi.
Sağol Osman toparlanıyoruz ya.
Bu arada Mr. Baba Hamdi tekrardan siteye dönmüş. Kaan abinin Lacivert yazı stilini özlemişim yahu :)
SeLamLar..
Tekrar Merhaba..:p
Ben Geldim Selamlar :)
HooşgeLdiniz yaa :n:
Pesten yamaları taytopcuoglu'ndan isteyeceksin murat abicim :) :D hoşbulduk berkay ve ismail abi :)
:icon_biggrin:Bende hoşgeldin demiştim
Yaa gençler bu yamaları alanlar varsa upload yapsında bizde kullanalm :) Aydına gitcm orda net yok şimdi sıkıcı sıkıcı uğraşmayayım kadrolarla :)
Mayk :n: okuL nasıL gidiyor :p
Ben oyuna.Become a Legend.Ve içim rahat etmedi General Settingsten artık oyunu Top Player ayarladım.;)
Artist Gördüm Seni Berkay :D Top Player Yakışır Abimize :n:
Top Playermısın oğlum sen :n: Çok sahiplendin Top Player'ı :p :zuhaha
normaL oLsaydı zaten top pLayer oynamazdı :zuhaha
Arkadaşlar kafede biliyorsunuz en geyik muhabbetleri çeviren adamlardan biriyimdir ben ve bu havasının bozulmasını istemiyorum. O yüzden eğer yazdığınız mesajdan rahatsız olan birileri var ise lütfen o mesajı yazmayınız. Eğer birşeyden şikayetiniz var ise kullanmanız gereken bölüm Turksportal Destek Merkezi'dir. Nahoş muhabbetler yapıp kafenin havasını bozmayınız, ben burada olduğum sürecede bozdurmam. :)
Kafede muhabbet, geyik, eğlence vs. gibi aktiviteler görmek istiyoruz. Mesajları sildim bu konunun daha fazla uzamayacağını umuyorum hatta muhabbeti yapan bütün arkadaşları tanıdığım için biliyorum. :)
Bu arada selamlar eve yeni geldim yemeğe gidip geliyorum gözüm buralarda. ;;)
Hem Matden ödev yapıyorum hemde kafeye bakıyorum zor iş..
Biraz stres attık sadece :p
Burası Kafe Bebeğim :) Be A Legend Mod 2 sokak aşağıda :p
Dikkatli Abim :D
Arkadaşlar sitemizde ki Baran adlı arkadaşımız iddaayı kaybetmesine rağmen sözünü tutmamakta istediğimi yapmamaktadır :D lütfen arkadaşla ilgileniniz :D
Arkadaşa 6 saat boyunca bilgisayar'da Cem Sultan'ın hayatını yazınca beynime kazındı adeta.. :n:
Uzun zaman sonra
Selamun Aleyküm..
ALLAH'ın izniyle dönmüşsün :) aleyküm selam
Hoşgeldin Serhat.:)
Become A Legend'de Manchester City'nin değişmez elemanı oldum.
Takım tek forvet oynuyor ve yedekte 6 tane daha forvet var ancak tek başıma oynuyorum :D
Son olarak Liverpool maçında golümü çakmışım ve ilk 11'in değişilmez elemanı olmuşum :D
Oy oy tadından yenmiyor valla.
Merhaba arkadaşlar :D Hepinize hayırlı akşamlar tatlı sohbetler arada haşereler olabilir o yüzden bir kutu Detan bırakıyorum haşerelere sıkarsınız :D
http://www.hizliresim.com/2008/11/17/8259.jpg
Birde kolalar buzsuz olmaz birazda buz bırakayım soğuk soğuk iyi gider.
http://www.hizliresim.com/2008/11/17/8330.jpg
Open The Guşluk :p
Herkese ii geceler..Buradan Emre abi'ye serzenişte bulunuyorum Emre abii duyuyorsan sesime gelll :D hiç göremiyorum forumda özledim :)