Yok yahu kızmaktan değil.
KDV dahil 785 YTL :p
Printable View
Yok yahu kızmaktan değil.
KDV dahil 785 YTL :p
Ne alakası var şimdi ? Benim dediğim farklı senin dediğin bin farklı ..Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Belli oluyor ! Ben saçma sapan mesajlar atmıyorum. Senin gibi bazı konulara bakmadan sadece cevap yazarakta kendimi rezil etmiyorum :j: Neyse ben Sekopej ile şakalaşıyorum ne olayı tartışmaya çekiyorsun ?! İkimiz konuşuyoruz burda ve bana laf atma lütfen :j:Quote:
Tamam arkadaşlar biraz sakin olun burası Guşluk burda sinir yok burda kardeşlik var....
Hanı regalın bir reklamı var Kuşa soruyorlar pahalıyımı alırsın regalımı kuş pahalı olan makınayı gösterıo satıcıda kuş işte güliüp geçiyor işte Şu anda bende öyle yapıyorum sana Çocuk işte ;).
Anladın sen onu.Elem bişey :mad: :D:D
Yazdığın ne güzel bir mesaj; hiç saçma değil.Quote:
Yaşımdan dolayı Çocuk isem; bu benim elimde değil.İkincisi; okuduğum duruma göre bana 'çocuk' muamelesi yapamazsın. Üçüncüsü; mesajımla alakalı cevap at bana. Dördüncüsü; sen büyüksün de ne oluyor ? Beşincisi; bu mesajıma daha da cevap yazarak ortamı kasma ..! Msn denilen birşey var. :j:
E Serkan Bey daha daha nasılsınız ? Yeni şiirler bekliyoruz sizden :k: :)
ne yaa herkez bişey anlıyo:n:
anladın sen onu:n:
Anladım ben onu. Ömeerr beni kurtar yoksa bu imam yicek beni:zuhaha:D:D
Bu gecelik 1 şiir yeter şimdiden hepsini kullanıp da heba etmeyeyim zamanla yeni şirlerimi de yayınlarım...:D
Tur atladım :k:
Olmadı şimdi :n:Quote:
Originally Posted by sekopej
Helal olsun :k: Kaç saatten beri oldu sonunda :) Umarım gerisi gelir :oQuote:
Originally Posted by postman81
tam 2. turu da geçiodum yannışlıkla mause la reklama tıkladım oyun gitti(c) yarın artık alırım kupayı(w) hadi ben kaçar iyi geceler
İyi geceler postman :j:
hadi iyi geceler postman81...
iyi geceler dostum.
Kimse kalmadı.Benle beraber 4-5 kişi (0) :)
herkeslere ıyı geceler... Ben Forum kapatır 1 saate FM oynar yatarım. eyw... cngsyr sende kusura bakma kardeş tatlı sert mesajlaştık ama şaka maksatlıydı senı cok severım Ben.. ALLAHA Emanet ol. görüşürüz.
Hehe sağol bende seni severim :n: Hadi görüşürüz bol şanslar :pQuote:
iyi geceler. aha bi guş daha kaydı....:D:D
Nart_Susruko 'da geldi anlaşılan :n: 3 olduk 3 :) :) Yok mu arttıran :p
Herkese selam nasılsınız Kafe?
azaldık mı iyice :D
maalesef zaten sitede kaldı 10 kişi onlar da buraya uğramaz zaten...
Kafe o değilde uludağsözlük iyice coşmaya başladı; ekşi sözlükte çanlar çalmaya başladı ne diyorsunuz bu işe?
Adamların sıradan bir günü 2000 başlığı geçiyor. 45-50 arası sayfayla bitiriyorlar günü. Ama ekşi en fazla 37 -42.
Tırsmaya başladım hafiften.
guşluğun bekçileri :n:
Bende gidicem; ararsınız beni mumla :n:
bizde gideceğiz canım, cafe yi açar öyle giderim artık ben :n: