Biri bana mı seslendi? :v:
Yok yahu bu saatte beni kim çağırır kedidir heralde... :5:
Printable View
Biri bana mı seslendi? :v:
Yok yahu bu saatte beni kim çağırır kedidir heralde... :5:
İyiyim sağol Yaşar dünya telaşesi işte bir oraya bir buraya koşturuyorum. KPSS ve ALES'e hazırlanıyorum o yüzden ders çalışmam gerekiyor ekstradan o yüzden eskisi kadar takılamıyorum ama göz atıyorum düzenli olarak :) Ancak dediğim gibi epey bir azaldı forumda geçirdiğim saat :p Birde erken yatıyorum onunda etkisi var bu gece nedense hala yatamadım :D
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
İyi abi vizeleri bekliyoruz kucak açtık :D Ders çalışmıyorum zaten yarım saatten fazla yazılara bakamıyorum yoksa beynimin arka kısmına yani holografik hafızanın olduğu kısım cok kötü ağrıyor.O yüzden bakalım nolcak :D Fazla takılma abi hayatın trafiğine farketmeden insanı köreltiyor :S Sevgilerimle :D
takılmadan da olmuyor Yaşar sen ne kadar takılmıyorum desende kıyısından köşesinden bulaşıyorsun bşr defa bulaşıncada, elini veren kolunu kaptırır misali. :)
Öyle tabi abi sen yinede dikkat et bize lazımsın (:
(/5)
Artık vakit yatma vaktidir. İyi geceler... (88)
Bende yatıyım.İyi geceler.
İyi geceler Aygn'cüm ve Emre abi (:
Uyumak istemiyo canım ya.:(
Herkes gittimi yaa :)
Şu grafik paketleri yapanları şimdi anlıyorum. yahu ne kadar zor ve sıkıcı bir iştir pfff
Ben buradayım. Sıkıcı değilde zor bir iştir.
Yaaa zor her futbolcunun resmi bulunmuyo. Buluyosun ya kçk ya byk çıkıyo :) Ben kendime yapıyodum arada 2-3 tane öyle güzelde full takım olunca çok uğraştırıyo :)
Doğrudur. Ülkemizde takımlar nedense bu tür şeylere önem vermiyorlar. Kendilerinin bir şekilde de olsa reklamı olacağı bir olguya neden katılmak istememeleri akıl sır ermeyen bir durum.
Okulun Kütüphanesinden yani çakma internet cafeden selamlar:)
Selamlar..
Selamlar.......
Selamlar :).
Selam selam açın bi muhabbet geyik yapalım :p
SeLamLar .
Merhaba ...
Merhaba.Yarın Fizik sınavım var.:p :( :D
Herkese yeniden : Merhaba! :)
Oldukça uzun bir aradan sonra yeni oyunla geri döndüm. Özlemedim değil. :)
Oo kim gelmiş.Hoşgeldin Emre :)
Selamlar..
Selamlar..
Selamlar :)
Selamlar:)
Anladık Selamlar :D
Aygün çok önemli seyler oldu:D:p:D
Ne gibi şeyler :p
Yarın anlatırım sabaha ders var erkenden onunla aynı otobüste gitmem lazım :D ben kacar iyi geceler
Hehe :D İyi geceler abi :p
İyi geceler ben yatıyorum.
Aygün Bey uykuya çağrılıyorsunuz diyecektim zaten.
Dostlar antrenmanlarda set pieces ve shooting coachun hangi özelliği ile alakalı? :)
İyi bir atak özelliği olan koç ile iyi bir taktik koçu seçeceksin.
KimsecikLer var mı ?
Ben varım :).