Yok canım ne alakası var, buraları pek sessiz de ondan dedim, yoksa sen iste sabaha kadar takılalım.:p :n:
Printable View
Yok canım ne alakası var, buraları pek sessiz de ondan dedim, yoksa sen iste sabaha kadar takılalım.:p :n:
SAHİLDEKİ DONDURMA
Bisiklete binersin
Bizim orda inersin
Eğer baban sorarsa
Teker patladı dersin.
Boş ver aldırma
Alırım diye kandırma
Çok hoşuma gidiyor
sahildeki dondurma.
Boş ver aldırma
Alırım diye kandırma
Hiç aklımdan çıkmıyor
sahildeki dondurma.
Şapka şapka üstüne
Bu şapkanın aslı ne
Erkekler şapka takar
kel kafanın üstüne.
Boş ver aldırma
Alırım diye kandırma
Çok hoşuma gidiyor
sahildeki dondurma.
Boş ver aldırma
Alırım diye kandırma
Hiç aklımdan çıkmıyor
sahildeki dondurma.
Karpuz bıçaklanır mı?
Suyu saçaklanır mı?
Bizim oğlan şaşırmış
Baldız kucaklanır mı?
Boş ver aldırma
Alırım diye kandırma
Çok hoşuma gidiyor
sahildeki dondurma.
Boş ver aldırma
Alırım diye kandırma
Hiç aklımdan çıkmıyor
sahildeki dondurma. :p :zuhaha :n:
Hepinize selamlar kafe sakinleri.
Bu sözleri kullanarak şarkı yapmak lazım eğer yapan olmadıysa tabi.:D
iyi geceler ...........
Tahmin edebiliyorum, çok eğlenceli olmuştur.:D
Bu saate kadar kaldıysak buraya da yazmazsak küser şimdi guşluk.:n:
Evet bende geleneği bozmayım her ne kadar kalamıcak olsamda mesaj bırakim.. :) Yarın 8'de sınavım var inşallah başka zamana hasret gideririz guşlukla. :D
Pazar günü 8'de sınav ha, gerçekten harika.:n:
Başarılar sana, var mı başka kimse?
Okulunuza büyük bir alkış geliyor benden Oğuz.
Pazar gününe sınav koyuyorsun hadi ona tamam, peki neden saat 8. Amaç nedir öğrenciler için büyük bir ızdırap olan sınavı, pazar gününe koyup acı çektirmek, daha sonra bunu saat 8 yaparak çekilmez bir hale getirmek mi :D
herkese iyi geceler. :)
İyi geceler Mustafa, gidici misin kalıcı mı?:D
Bu bir özel üniversite mi, iyi bir kriz stratejisi olabilir. Pazar sabah 8 e sınav koy millet geç kalsın yada dersten kalsın sonra gelsin paralar :D
Ya hiç sormayın şaka gibi millet pazar uykusu çekerken.. Bir de işin ilginç yanı 7 sınavın 5'ini haftasonuna denk getirebilmeleri..Daha ilginç yanı ise sınav haftası ders olmaması yani bi bakıma hafta içi boş haftasonu dolu.. :D neyse ben kaçar.. :D
Gidiciyim Serkan. Uyumaya gidiyorum ama dışardaki fırtınaya bakarsan yarın bizim apartmanın yerinde yeller esebilir. :D
Dışarda rüzgar esiyor, cam kapı dinlemiyor aynen içerde :D
Yok abi devlet üniversitesi.. benim de şansızlığım yok değil hani hoca sınıfı 5e bölmüş benide en erkeninden 8'e atmış hay allahım ya.. :D
Aynen mustafa bizim burada feci esiyor çok sert bir fırtına var ben ilk baş kar yağar diye bekliyordum ama fırtına çıktı.. :D
Bu üniversitelerin acayip uygulamalarını anlamak pek mantıklı değil zaten, çözmek mümkün olmuyor bazen.:D
Burada da esti ama şu anda bir durgunluk var, yatmadan bağla apartmanı, gitmesin bir yere.:n:
Zaten şu dersten bi geçim meydan'dan TE cetvelimi kıracam kâbusum oldu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neyse bu sefer gerçekten ben kaçar size iyi geceler.
Kır kır en iyisi.
İyi geceler hadi, aklıma geçmiş günler geldi, gidip karnıma doyurma ihtiyacı hissettim bir anda.:D
nbr millet nasılsınız..
Ben geldim. :p
Hoşgeldin. :) El Barto isim neydi ? Bu arada herkese selam ve günaydın..
Aleyküm Selam, Günaydınlar...
EL-Barto = Emre
:)
Aleykum selam.
herkese hayırlı günler.
Hoşgeldin Serhat.Herkese hayırlı sabahlar:).
Ya bu Patates soğancıLar uyku uyutmuyor ya bi bırakın uyuyalım anladım işinizi yapıyosunuzda şu mikrofonu niye ağzınızdan içeri sokuyosunuz ki
Günaydın.
EyvALLAH kardeşim..
128 Ekran kartı ile, FM kaldırmıyormu ?
Sağol Murat abi,bu arada ben Deniz. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=67705 Sorunun cevabını burda alabilirsin arkadaşım. :)
çok sağol yıllardır aradığım konuydu..:icon_razz:
Emre abi 2gün oldu bu amblemle :n:.Göz-Gözü koy sonra biraz iç anadoluya yönel :D.
Kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf :D
Ölümüne kArşıyaka. :n:
Arkadaslar bu hamachide online fm oynayamiyorum ben.Her türlü yöntemi denedim yine olmuyor.Güvenlik duvari,antivirüs kapattim,run as server yaptim olmadi yine.Fm08de oynayabiliyodum online ama fm09 da oynayamiyorum.Bir cözüm yöntemi olan var mi ?
Bende ondan şüpheleniyorum (77)
Nasılsınız millet ?
Berbat bi pazar sabahı nasıL oLunabiLir :)
Senin dediğinde doğru ama.Geyik misali :n:.
herkese merhaba :)
ne alyen'i emre
günaydınlar herkese...