Dünya kupasını alan kadroda 30 yaşın altında De Rossi ve Gilardino hariç kimse olmadığı için genç sayılabilir.
Printable View
Dünya kupasını alan kadroda 30 yaşın altında De Rossi ve Gilardino hariç kimse olmadığı için genç sayılabilir.
Juventus'un Delle Alpi Stadı'nı yıkıp onun yerine yeni bir stad yapma projesine izin çıktı.
Projenin 2011-12 sezonuna yetişmesi beklenirken, yeni stadın 40.000 seyirci kapasiteli ve dünyanın en iyi stadlarından bir tanesi olması planlanıyor.
Juventus stad ile ilgili tüm ayrıntıları 27 Ekim'de UEFA başkanı Michel Platini'nin de katılacağı bir organizasyonda açıklayacak. Yeni yapılacak stadda, 120 VIP süiti ve 5300 kapasiteli bir otopark bulunacak.
Gelenenklere uyularak stadın içinin siyah ve beyazdan yapılması beklenirken, koltukların İngiltere'deki stadlar örnek alınarak yapılacağı öğrenildi.
Bu kendi stadına sahip olacak Juventus taraftarları için oldukça güzel bir haber.
Eski stad görüş açısının az olması ve sahaya çok uzakta seyircilerin bulunması nedeniyle eleştiriliyordu. Juventus da maçlarını 2006'dan beri Delle Alpi yerine Olimpiyat Stadı'nda oynuyordu.
resimler tuttosport gazetesinden alıntıdır.
http://www.tuttosport.com/images/23/...mmagine_xl.jpg http://www.tuttosport.com/images/24/...mmagine_xl.jpg http://www.tuttosport.com/images/22/...mmagine_xl.jpg http://www.tuttosport.com/images/26/...mmagine_xl.jpg
İtalyan basının haberine göre İnter’in teknik direktörü Jose Murinho Rumen savunma oyuncusu Mirel Radoi’yi takımında görmek istediğini belirtti
Steaua Bükreş’in savunma oyuncusu Radoi İnter’in transfer listesine girdi. Buna rağmen Bükreş başkanı Becali oyuncularını satmayı düşünmediklerini belirtti.
Basında çıkan haberlere göre, Jose Mourinho Romanya’nın Fransa ile oynadığı Dünya Kupası Eleme maçı öncesi Radoi ile bir görüşme yaparak kendisini kadrosunda görmek istediğini belirtti. Tecrübeli teknik adamın görüşme sonrası oyuncuyu ikna ettiği ifade ediliyor.
Mourinho’nun görüşme sırasında “Seni İnter’de görmek istiyorum. Ama transfer dönemine kadar kendine iyi bakmalı ve iyi performansını sürdürmelisin.” dedi. Steaua’nın Radoi için 13 milyon € isteyeceği ama transferin 11 milyon € tamamlanabileceği tahmin ediliyor. Radoi’ye ise senede 3 milyon € ve beş yıllık sözleşme teklif edilmesi bekleniyor.
İnter özellikle savunmada problemler yaşarken, Mourinho orta saha oyuncuları Zanetti ve Cambiasso’yu savunmada kullanmak zorunda kalıyor.
AC Milan Liverpool’un başarılı savunma oyuncusu Daniel Agger’i kadrosuna katmak istiyor
Liverpool’da fazla forma şansı bulamayan Agger’in 2010 yılında bitecek olan sözleşmesinin de Liverpool tarafından yenilenmesinin düşünülmediği biliniyor. Milan Agger’i Nesta’nın yedeği olarak düşünüyor.
İtalyan basınının iddiasına göre Milan Agger ile Bordeaux’da kiralık oynayan Yoann Cruyff!u takas etmek istiyor. Milan’a eski oyuncusu Thomas Helvg tarafından tavsiye edilen Agger’in de kulübü Liverpool’dan ayrılmak istediği ifade ediliyor.
Milan’ın asıl hedefi Real Madrid forması giyen Sergio Ramos. Bu transferin gerçekleşmemesi halinde Agger transferine ağırlık verileceği belirtiliyor
Ramos'un transeri çok zor.Agger ise faydalı bir transfer olacaktır.Sanırım kendisiyle R.Madrid'te ilgileniyor..
Ben bu transfer sezon başında gerçekleşti sanıyordum.Hatta Galatasaray maçında felan bu yüzden oynatılmamıştı deniliyordu..
Real Madrid almaz şemsi Garay'ın bonservisini aldıklarını duymuştum
Napoli kaptanı Paolo Cannavaro, cumartesi günü oynayacakları Juventus maçını sabırsızlıkla beklerken, gelecek yıl ağabeyi ile birlikte oynamak istediğini söyledi.
Real Madrid’de mi kalacağı, yoksa memleketi Napoli’ye mi döneceğiyle ilgili dedikodular, son günlerde Fabio Cannavaro için sıkça basında yer alıyor.
Bu spekülasyonlara Fabio’nun kardeşi Paolo da katıldı. Napolili oyuncu Sky Sport’a şunları söyledi:
“Gelecek yıl sanırım benim formamın arkasında sadece Paolo yazacak. Bunu sportif direktörümüz Pierpaolo Marino’ya danışacağım”
“Şakayı bir yana bırakırsak, ağabeyim çoktan İtalyan futbol tarihi kitaplarına girdi bile. Çünkü Ballon d’or’u kazanmak hiç de kolay bir iş değil. Onunla gurur duyuyorum”
Napoli’nin Juventus ile ezelden gelen bir rekabeti var ve Paolo da bunun farkında.
“Juve ile oynamak her zaman önemlidir. Herkes bizden iyi bir maç oynayıp siyah beyazlıları yenmemizi bekliyor. Bu tabi ki tüm oyunların anasıdır ve eğer yenersek, bu galibiyetin tadı başka olacak”
Eski Laziolu Giuseppe Signori, Zarete’de kendini gördüğünü ve bu performansla Lazio’nun lige aday olabileceğin söyledi.
Signori, Lazio forması altında 152 lig maçında 107 gol atmış ve üç defa da Serie A’nın gol kralı olmuştu.
Zarate de aynı şekilde sezona başladı ve şimdiye kadar 6 gol kaydetti. Efsane golcü, Arjantinli için Tuttosport’a şunları söyledi:
“Zarate bana benziyor. Benim gibi şut çekiyor, bana benim Lazio’da oynadığım günleri hatırlatıyor”
“O, yeni Signori mi? Bu atacağı gollere ve kulüpte ulaşacağı başarılara bağlı. Mükemmel bir oyuncu ve çok iyi bir başlangıç yaptı. Teknik ve fizik olarak bana benziyor”
“Lazio belki ligin en güçlü takımı değil ancak bu sezonun sürprizi. Büyük bir motivasyonları var ve bence şampiyonluğa oynayabilirler”
“Oyuncular iyi, taraftarı memnun ediyorlar ve takım hep kazanmak istiyor”
Inter ve Udinese ile birlikte ligin zirvesinde olan Lazio, pazar günü Bologna ile oynayacak.
Juventuslu orta saha oyuncusu Momo Sissoko, Liverpool teknik direktörü Rafa Benitez ile bir sorunu olmadığını ve İngiliz temsilcisinden Juventus’ta forma giymek için ayrıldığını dile getirdi.
Malili milli oyuncu, geçtiğimiz ocak ayında 13 milyon avroya Juventus’a transfer olmuştu. Liverpool’dan ayrılışı oldukça olaylı olan oyuncunun bu transferi hakkında birçok spekülasyon da ortaya atıldı.
Sissoko, Calcio 2000’e yaptığı ve bu söylentileri yalanladığı açıklamasında, “Liverpool’u hocamla yaşadığım sorunlar yüzünden terkettiğim ya da çok fazla oynayamadığım için terkettiğim doğru değil. Benitez ile hiçbir zaman sorunum olmadı. Onunla iyi ilişkiler içerisindeyim ve hala da görüşürüz” dedi.
Juventus’a isteyerek gittiğini vurgulayan futbolcu, “Juve benim tercihimdi. Juventus’a karşı her zaman bir hayranlık duymuşumdur. Zinedine Zidane’ın Juventus forması giydiği zamanlardan beri sempatim olmuştur” dedi.
Juventus’un rakiplerinden daha güçlü olduğuna da inanan Sissoko, “Kağıt üzerinde Inter’den daha güçlü bir kadromuz var ancak şu anda sahada işler daha farklı. Şampyonlar Ligi’ni Liverpool ile kazanmıştım ve şimdi de Juventus ile kazanmak istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Zaten benitez yüzünden olamaz çünkû onu liverpo0la getiren oydu
1993 yılından beri Juventus'ta forma giyen Alessandro Del Piero, kulübüyle olan sözleşmesini 2010'a kadar uzattı.
http://www.ntvspor.net/Images/20958.jpg
İtalya Ligi takımlarından Juventus, kaptan Alessandro Del Piero'nun kontratını 2010 yılına kadar uzattı.
1993 yılında 18 yaşındayken Juventus forması giymeye başlayan ve kulüp tarihinin en çok gol atan ismi olan Del Piero, "Bu benim kariyerim ve hayatım açısından çok önemli. Juventus bana çok şey verdi. Ben de burada kazanmaya devam etlek isitiyorum" diye konuştu.
33 yaşındaki ünlü golcü, Serie A'da yaşanan şike skandalı sonucu Juventus'un İkinci Lig'e düşürüldüğü geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı kulübü bırakmamıştı.
En pahalı v en iyi kaleci bence...
Juveye bağlılığını göstermiş
Juve'de bırakması onun için en iyisi olurdu zaten.
bence bıraksın artık :)
İlk yıl için %20 diğer yıllar için %30 indirim,Japonlar ve Hollywood servet dökmeye hazırken!
http://xs220.xs.to/xs220/07423/9798_...ira[1].jpg
Paolillo Roma ile oynayacakları maç öncesi geçen seneki şampiyonluklarının haksız bir şekilde kazanıldığı iddialarıyla karıştırılmak istendiklerini iddia etti.
Inter genel menajeri Radio Incontro’ya yaptığı açıklamada, “Biz geçen sene hiçbir şeyi çalmadık. Biz şampiyonluğu sahada kazandık. Bizim lehimize olacak bazı kararlar verilmiş olabilir ancak aleyhimize de pek çok karar verildi. Bu her takım için böyledir” dedi.
Roma’nın bu sene Inter’e sattığı oyuncularla yine güç kaybettiği ile ilgili soruya da Paolillo, “Ben bunda ilginç bir şey göremiyorum. Roma kulübündeki futbolcular da herkes gibi dünyanın en iyi takımında oynamak ister. Ayrıca onlarla ilgilenen tek kulüp biz değildik. Chivu, Mancini, Samuel ve Dacourt’u Roma’dan alarak onlarla ilişkimizi geliştirdiğimize inanıyorum” diyerek açıklamalarına son verdi.
İnanan ?
ALINTERİ :)
İtalyan istatistik araştırma şirketi Adiconsum'un raporuna göre son iki sezonda maçların %50'den fazlasında sonuca hakem hatalarının etki ettiği ve bu konuda tüm zamanların rekorunun kırıldığı açıklandı. Önceki rekor Milan'ın şampiyon olarak tamamladığı 2003-2004 sezonuna aitti.
Aynı şirket geçen sezon hakem hataları olmasa ne olurdu sorusunun cevabını da bir puan tablosu oluşturarak vermişti.
AC Milan ve Beckham!
Serie A takımlarından AC Milan'ın, David Beckham'ı ocak ayında kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı iddia edildi.
Ocak ayından itibaren AC Milan ile antrenmanlara çıkmaya başlayacak olan Beckham, yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdürecek.
Beckham'ın Milan ile antrenmanlara çıkacak olmasını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Adriano Gallianı, İngiliz yıldızla anlaşma sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
Bu sezon yaptığı transferler ile dikkatleri bir anda üzerine çeken Milan'da başkan Adriano Galliani, "Beckham ile daha önce de anlaşmak istedik ama olmadı. La Galaxy'e transfer olman önce onu kadromuza katmak için çok çabaladık ama o günün şartları bu transfer izin vermedi. Futbol bu ne zaman ne olacağı belli olmaz. Uygun ortam sağlanırsa Beckham Milan'da oynayabilir. Buna kimse şaşırmasın" dedi.
İngiliz süperstar David Beckham, 2009 Nisan ayında başlayacak olan ABD Ligi öncesinde 1.5 aylık süre boyunca AC Milan ile antrenmanlara çıkacak. Yıldız futbolcu geçen sezon da Arsenal ile antrenmanlara çıkmıştı.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Milan bu kadar da saçmalamaz bence
Gereksiz bir transfer olur bence..
Beckham milana gitmez bence
Reklam için iyi olabilir ama gereksiz transfer olur.
MiLan yaşLı oyuncuLarı topLama gibi bir eyLemi var gaLiba nedir bu eski yıLdız sevdası
Bence Gençlere yönelmeleri lazım zaten kadrolarında cok yaşlı oyuncular var bu gıdısle Yaşlıkurtlarspor die adlandırılacak :D
Olacak iş değil :) ...
Napoli Maradona zamanindaki gibi siir gibi top oynuyor.Cok kaliteli genc oyunculardan kurulu bir ekip,bu sene de sampiyon olmalarini cok isterim.(=
lazio 3-1 yenildi benim ddaayıda ayıtdı bologna içerde 3 maç yapmış 3ünüde kaybetmiş lazio lider yenildi ya üst verdim sora değiştim lazioyay verdim yattı ya olacak ş değil.