İyi Osman Sen ?
Printable View
inşallah verir ya
Coğrafyadan 28 almışım.:p
İngilizce yazılımda süper geçti.Çok sağol Eralp.:p
Umarım İngilizceden İyi Not Alırsın Berkay :)
Afferim Berkay. İngilizceden iyi alırsın umarım.
Nasılsınız bakalım.
İyiyiz Serkan sen? Bu arada herkese selam arkadaşlar..
Sağol Deniz. Bende iyiyim, maçı bekliyorum.
iyi akşamlar gençler bişey soracam size.ben geçen hafta adsl de kotasıza geçmek için müracaat ettim hemen geçmişmiyimdir kotasıza
El Bartu Gelmiş Ve Gitmiş Sanırım :p
eralp sen o kadar konuşmuştun ya dün.hepsi boşa gitti :D bugün olaylar üstüste geldi.maddeler halinde yazim :D:D
1-kızın en yakın arkadaşıyla çok büyük ve hakaret içerikli ağız kavga ettim.sonradan haksız olduğumu anladım
2-bilgisayar dersinde hoca çok konuşuyom diye kaldırdı senin adam olacağın yok bari yanındaki arkadaşlarını kurtaralım gel benim masamda otur dedi.orda sınıfa rezil oldum :D
3-yine ingilizce dersinde çok konuştum diye hoca dersten attı.bir rezillikte orda yaşadım.herkes konuşuyor ama hocalar beni görüyor nasıl iş bu ya :(
4-sonuç olarak bunlardan sonra kız geldi beni görmezden gelerek yanımdakine selam verdi ve geçti.yani iş burda bitti
ama üzülmüyorum.neden çünkü bugün fb nin maçı var :D:D
El Barto abimiz buralarda ise msne gelebilir mi acaba :p
Bu arada hayfandoğan büyük şanssızlık olmuş seninki de.
Harbiden şanssızLık işte Doğan abi ya sana kız mı yok.:D
Harakiri Yapmışsın yahu. Olsun moral bozmak yok karizmanı toparla git çocuktan özür dile. Sonra Uslu Çocuk Ol. Bu Arada biz bu herkes konuşuyor hoca beni görüyor lafını 5-6. sınıfta söylerdik yahu :n:
SeLamLar... Bu arada Hayfandogan Geçmiş olsun kötü bir gün yaşamıssın.
saolun arkadaşlar nşallah bu kötü günü fenerbahçenin galibiyetiyle düzelteceğiz.:)
edit: ama harbiden hoca sadece beni görüyor :D arkadaşlar arkada bana bir sürü laf attı ezik demirsporlu filan diye.bende dayanamadım döndüm onlara atim derken olan oldu.bilgisayar dersinide zaten dinlemiyorum.hocadan iyi biliyorum word excel i :D orada tüm bizim grup fb sohbeti yapıyorduk yine aradan beni kaldırdı
El-Barto bu avatarınıza Giresunspor logosu ne zaman gelecek ?
Emre abi Giresunspor'dan sonra GaziAntepspor'u unutma. :)
selamlar kafe insanları.. :D
Selam Oğuz.Nasılsın Oğuz ?
Selam arkadaşlar..
İyi deniz sen anaıslsın.
ben maça kaçacam sonra konuşalım...
pff fenerde yeniliyor:(bugün gerçekten kötü bir gün
Sana Fener Maçındanda Hayır Yok Doğan Abi :p
sorma ya ne oluyor bugün herşey üstüme üstüme geliyor.
Moralim çok bozuk ya.Yarın okulda benimle dalga geçene tekme,tokat dalıcam.:mad:
Dün akşam 8de uyuyakalmışım(bayılmışım):(
Selamlar..
2 günlük aradan sonra SELAMLAR :)
arkadaşlar hackerler 24 kasımda açık olan bilgisayarlara virüs göndermişler sizin haberiniz var mı??? ben o yüzden PCyi açmadım...
O zaman Selamın Aleyküm...
Ünili Erdem BEy mi :D
Üniliyi anladıkda Bey ne oluyor. :D Ben sana yumurcak diyomuyum :D
:mad: :D Saygımızdan diyoruz Erdem Bey :p
OBAA Türk Dilinden kızın biri 95 almış ben 90 :D. Şimdi Ispartada ki arkadaş söyledi...2. oldum :D
Neden 100 değil de 90 ? :rolleyes:
Üniversitede 100 alamazsın çünkü.:D