1 hafta geçti üzerinden açıklasınlar artık.:D
İnternetten açıklanan 7 sınav var şu an, internet harici de 2 tanesi açıklandı sanırım. Şu var ki okulu bitiremezsem bu adam yüzünden kahrolurum.
Printable View
1 hafta geçti üzerinden açıklasınlar artık.:D
İnternetten açıklanan 7 sınav var şu an, internet harici de 2 tanesi açıklandı sanırım. Şu var ki okulu bitiremezsem bu adam yüzünden kahrolurum.
Bizim 1 haftada değil internetten adam ağzıyla bile açıklamıyor yahu. Sanki binlerce sayfalık destan okuyormuş gibi...
Vizeler bizim de internetten açıklanmazdı normalde ama bu sene bu sisteme geçmişler. Ama senin dediğin gibi olanlar da var, şöyle 15-20 gün okumayan.:D
Kapatalım Kafe'yi.
Neyse canım en azından sizden daha fazla zaman moraller iyi olacak...:D
Açıl Guşluk.(11)
Uzuuuuuun zamandır ilk mesajım buraya...
Benim de çok uzun olmasa da bir aradan sonra ilk mesajım. Hadi kalın sağlıcakla, iyi geceler...
Eyvallah sanada iyi geceler....;)
İyi geceler Seko abi.Bende PES oynayayım :p
Hadi git send..:p
Aygün ben PES'i online oynayamıyom :( Oynasam oynardık beraber yenerdim seni :D nasıl oynanıyor öğretsene bana
Herkese merhabalar..Uzun aradan sonra yine guşluktayım ,mutluyum :)
Yat bebe :p
sütünüde iç..
feme 2005 oynuyorum :| ezmeyin beni.
Herkese iyi geceler ben kaçıyorum...
Açalım artık Kafeyi :).
Günaydınlar.
Günaydın herkese...
Günaydın. Garson yok mu ? Bir kahve getirin ya ne rezil yer burası? Kimse ilgilenmiyor? Patron nerde :D Şikayet edecem zaten yeni kalktım uykumu alamadım sinirli gözükmek istemiyorum :D
:D:D
Günaydınlar :)
Günaydın,ToLga
NasıLsın ?
saol iyiyim senden naber :)
İyi :) Adımı biLiyormusun ?
Deniz mi ? :)
Merhaba dünya :).
Emre abi naber ya :).Bayadır görüşemiyoruz kafede filan :)
Aynen Emre abi :) Msn'de 1-2 gün konuşmuştuk bidaha uğramadın oraLara :) Cafe'dede az görüyorum nedense.
Beni saymazsın tolga :P.
Nesi varmış avatarımın yahu?
İyidir Tolga sen nasılsın? Neden bu sene değişik işler dönüyor peşimde. Sağolsunlar bir sürü sınava girmem konusunda baskı yapıyor devlet erkanı. :D
Sağol abi bende iyiiyim :)..Gördüm seni ozzy :)
Karizmatik durmuyor :) Bu arada nasıLsın Emre abi ?
Karizmatik durmuyor mu? Yahu Pascal'dan daha karizmatik bir adam söylesinize bana. :) İdolümdür benim Pascal laf ettirmem :D
Harry KeweLL :n: Yahu ben onu Appiah sanmıştım :)
ArkadaşLar ben kahvaLtıya kaçar,cafeye yeni geLen geLmeyen arkadaşLara seLamlar.
Bende kahvaltıya gittim. :)
gunaydın arkadsalar nasılsınız.
İyiyiz serhat abi sen nasılsın ?