ha diyince olmuyor böyle :)
guşluk'un sorunlarından mı bahsetsek acep :n:
Printable View
ha diyince olmuyor böyle :)
guşluk'un sorunlarından mı bahsetsek acep :n:
Olur bahsedelim şahsen bu gece daha mantıklı bir işim yok bu arada herkese merhaba... :D
herkese selamlar...
eskis gibi muhabbet olmuyor artık kuşlukta ? neden böyle olduk annayamadım da... birden kesildi muhabbet. insanlar tatile gittiler o yüzden mi acaba ? eskisi gibi muhabbetler dönmüyor. ne diyosunuz bu duruma ? sanırım kuşluğun en büyük sorunu bu!
:zuhaha Serhat sonra aldatıyolar biliyosun. O yüzden böyle davranıyolar sana. Baktılar senden başka kıymet bilen yok. :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yeni üyeler forumun raconunu bilmiyorlar. Onu bırakın daha hala Kariyer Ligi için bana kayıt yaptırmak isteyenler oluyor. Mail ve MSN sırf onlarla doluyo kafayı yiyicem!
hehe :D Yeni üyelerde dolu sazan var.
Merhaba gençler..
Nasılsınız bakem..:p
Kullanıcı adı değişikliği için başvurdum.Umarım kabul edilir..:)
Ben kaçar guşluk muhabbetiniz süper gidiyo... :D aynen devam
Bu ne ya burası Bülent Ersoy Fan Club olmuş :D
bence serhat bülent amcayı çok seviyo her yerinden belli :D
çok yardımsever gördüm seni ama yanlış icraatler peşindesin :D
ayrıca guşluk'u böyle lüzumsuz(senin gibi) kişilerle meşgul etme, git sende platonik platonik takıl fan kılaplarda :D
Canım o kadar dürüstümki şantaj yaptıgımı bile ulu orta söylüyorum. :D
Hepiniz nankörsünüz ben burada Hamza'nın ameliyattan sonraki halini düşünerek ona manita ayarlamaya çalışıyorum siz direk bana hakaret ediyorsunuz. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ver gazı ver gazı iyi reyting yaptı burası 1 aylık muhabbet çıktı susmaz artık kuşlar. :D
Neyse yeter bu gecelik gidip showtvye bakim Son Tercih dizisinin tekrarı falan varmı diye ? Bu arada kendime not bir daha böyle bir konu açarsam Petek Dinçöz, Nil Karaibrahimgil vb. kişileri örnek olarak vericem. :D
sen daha rezilini yapana kadar en rezili bu
:icon_lol:
daha böyle konulara girme sen en iyisi :D
İyi sabahlar Gece Kuşları,nasılsınız?
İyiyiz...:) Yahu dünde sabahladım bugünde...
aah artık gece kuşluk hal i kaldı sabah oldu :)
Herkese günaydın..
günaydın.. .
Nasılsın Emre abi? İşe mi gideceksin:)