Hadin beyler ayaklanın biraz yav kuşluğu açmanın vakti geldide geçiyo bile....
Printable View
Hadin beyler ayaklanın biraz yav kuşluğu açmanın vakti geldide geçiyo bile....
Ben açtım zaten Mehmet abi :D:D
Benden de seLamLar :D
Selamlar gençler :D
Sen uyusana len... yarın okulun varmış.. karnendeki cücükleri düşün:):) ben buralardayım varmı bana eş dost...
Ben varım. Bu arada iyi geceler herkese
İyi geceler kuşlar, sabahlıyor muyuz?
Sabahlayamıyoruz ama biraz daha burdayız :).2 gün okula gitmedim uyku düzenimi bozmayı başardım :D.Bir 30 dk daha buradayız..
merhaba guslar.bigun kuslarin msn zirvesi yapmasi lazim.cok keyifli olur bence.
bu arada elimde su an Tepenin gozleri diye bi film var.Sinemalarda bile olmayan versiyon muymus neymis.mide kaldiriyomus fln.izlesemmi izlemesemmi :D
bende sabahlamayı çok isterdim ama malum memlekete yolculuk var napalım.. ama memlekete gidince söz size sabahlarız;)
İyi geceler gençler nabersiniz bakemm...
bu saatte ne izlenir mesela????:)
Ben ders çalışmak için sabahlıyorum. Yarın son sınava da girip bu seneyi de bitiriyoruz. 2 gecedir 10 saat uyumamışımdır toplam, bu gece de pek uyuyacağımı sanmıyorum...
haklisin :D bu arada galatasaray transferlerine gidin millet :D
Kolay gelsin, cok kotu bir durum. Son sinavmis, umarim basarili olup hayirlisiyla noktalarsin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben de cikiyorum arkadaslar. Bugun bnm icin olum arifesi idi, yarin da olum gunu olacak. simdiden hakkinizi helal edin gorusemeyiz belki. :D:D hadi iyi geceler...
anlaşılan karne alcaksın..hadi hayırlısı..
guslar yarin takimim galatasaray surpriz aciklama yapacakmis ya acil basini cagirmis , kesin adamlar birkac futbolcuyla kamera karsisina cikip kombine kart dilenecekler.Utaniyorum bu yonetimden :D once icraat sonra kombine
Merhaba..:)
selamm. yarın bana bol bol dua edin lütfeen. :)
günaydın millet.nevar ne yok
İyilik güzellik ne olsun..Seni sormalı..
bende iyiyim..her zaman olduğu gibi bu gece de uyuyamadım
Bende uyuyamadım..Uykusuzluktan nefret ediyorum...!
sen hangi takımlıydın?