Mahmut abi daha erken yahu:p :D
Printable View
Mahmut abi daha erken yahu:p :D
Ztn Abi hep şey der Müdür saat 8'de gelin gideriz 8de saat 11de anca verirler karneyi..:) O yüzden geç gitsinler sohbet ediyoz ne güzel...
Evet çok geç veriyorlar karneyi bu yüzden bu saatten gidip sap gibi orada beklemenin mantığı yok:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mahmut abi sizin tardelli kulüpten ayrılıyormuş gördün mü?
Günaydınlar. :)
Bende karne mi almaya gideceğim bir heyecanlıyım ki sormayın. :p :D
Herhalde sen bu nicki bu adamdan aldın?
Bu arada benim ismimde Şemsi:D
Sanada Günaydın EmRe Abi... Abi 22yaşında ne karnesi yahu...:) Evlen artık çoluk çoçuğa karış...
Fırat abi nettin yav daha gencecik adamı çoluk çocuğa karıştırdın:p :D
tardelli nin ayrılması juventus lu olmayı bırakacağı anlamına gelmiyodur..inşallah öyledir:)bayılıyorum bu adama..onun şutları yok mu şutları.......
selamlar. yok mu kimsecikler?
gidin yatın kardeşim geç oldu :)
Emre abi gerçekten evlimisin ve çocukların mı var?:eek:
uyku gelmiyor abicim ne yapalım ? :D
Okul bitti ne uykusu :p
Aaa sohbet buraya geçmiş:D:D 3.30 dan beri ayaktayım,karne alan arkadaşlara bol 5 li karneler diliyorum,hala 5lik sistem dimi:n: benn mezun olalı bu sene 3. yıl olucak da:D
Yok yahu Şemsi ne evlisi ne çocuğu. :) Karne alacak bir çocuğum olması için enaz 7 yaşında olması lazım hatta 8. Benimde ozaman 14-15 gibi baba olmuş olmam gerekiyor ki [gerçi fırsat verildide olmadık mı? :D] bu biraz imkansız gibi duruyor. :)
Ne adamlarsınız ha. :)
Yok Gökçe abla puanlı sisteme dönüldü bu arada hala İstanbul'damısın?:)
Orasıda doğru Emre abi ama hani belki beşik kertmesi falan olabilir dedim:D
ee nasılsınız Turko'lar ?
Evet itiraf ediyom EmRe Abi nin yıllardır bizden sakladığı çocuğunu buldum ve paylaşıyorum...Valla Seda Sayan gibiyiz neleri bulduk...:zuhaha
http://img517.imageshack.us/img517/1...jv2wrz7pm2.jpg
beyler bayanlar dikkatinize:::barusso resmen romalı değil...anlaşma bile yok ortada...(bölümle alakası yok ama kusura bakmayın)
Günaydınlar.Nasılsınız?
İyi cekochan... Abi işte o işin action kısmı... :zuhaha
Sağol Mert sanada günaydın. İyi diyelim iyi olsun sen nasılsın?
Bu arada Eskişehir'i bırakmışsın ben o kariyer sonsuza dek sürer diye düşünüyordum ama ... :p :D