kötü uykum var. :p
Printable View
kötü uykum var. :p
Emre abi uyu canım düzenin bozulmasın :p
bu arada c@fe msj sayacından çıkarılmış iyi olmuş yahu böle çok daha gzl...
Ek puan zaten öyleydi ben mezun olurkende ama karnede hala aynı sanırım 1-2-3-4-5 diye notlar. Ama proje ödevi falan dalga dümenleri çıkmış :p
nolcak bu gençlerin hali...oku oku nereye kadar:D
Yok abi eskiden mesela ilk dönem 4 aldın 2. dönem 5 aldın yıl sonu notuna 5 düşüyordu ve o notlara göre 5.00 falan hesaplanıyordu artık öyle değil ilk dönem ortalaman ile 2. dönem ortalaman hesaplanıyor bütün derslerin ortalamaları hesaplandıktan sonra 5'lik sisteme göre hesaplanıyor biliyorum biraz karışık oldu:D
hadi ordan len ne düzeni. :D
:D Alışık değilsin abi bu saatlere :D
evt kapatın burayı... Kapan susam Kapan
Anladım Şemsi ozaman 1-2 geçmeyebiliyor yani. :p :D
İyi yapmışsın Mert seni yeni kariyerlerde görmek isteriz :)
biz gecelerin adamıyızda aygün bakma buralara takılmıyoruz :icon_cool:
Biraz mı karışık oldu???:n::D:D Evet babamda öğretmen benim ilkokull yok proje ödeviymiş,performans notuymuş bu ne yaa sanki yarışmadasınız:D:D Bu arada hala İstanbuldayım,10-15 güne gelicem oraya Allah izin verirse..
Çocuğunda çok tatlıymış Allah bağışlasın tardelli:n:
Aaaa çocuk benim yahu :p :D
Çocuk Emre abinindi :p :D
Seni bekliyoruz Gökçe abla Tsi Antalya buluşması için:D
Aha ortalık karıştı yahu yok abi çocuk EmRe Abi nin...:zuhaha
(:
Canım sıkıldı FM mi oynasam CS mi ?
Evin yakınında bir okul var müdür almış mikrofonu eline atıp tutmaya başlamış yine. :p :D Allahtan bitti şu günler ya saatlerce bekletirlerdi sırada tabii bekleyenleri. :D
Hehe buluşuruz inşallahh,demek beni bekliyorsunuz öyleyse söyliim saat 2 de taksimde:D:D
Bu arada çocuk emreye hiç benzemediği için tardellinin sandım üzgünüm:n:
fm oyna fm. adıma stadyum yaptırdım :n:
Sıcağın altında ceketle 2-3saat ne o karne alıcaz...Her yerim ağrırdı... Valla bu Müdürler Sanatçılardan daha çok seviyo mikrofonu...
bende bugn cs yükledim bilgisayara ama oynayamıyoru gebertiyor herifler hemen :D
Gel abi online oynayalım :D
Geerçi evet bana hiç benzemiyor ama olsun ne yapalım kaldı üzerimize bir kere. :n:
öğrenirsin abi çok kolay.
Peki bu bebek kimin?:D Bu sorunun cevabı muallakta:n:
http://img178.imageshack.us/img178/5056/bebekym8.jpg
Şemsi nereden buldun bunu :p:
İşte benim velet bu aynı ben :D :p
çocuğu emreye benzemediği için benim sandınız..yani bu,,şu demek oluyo...çocuk benim...ama emrenin üzerine kalmış:D:Dsabah sabah pembe dizi çevirdik:)
Emre abi botlarla mı oynuyosun ? :D Sürüm 1.6 mı ?