Süper oda daha ne arıyosun İsmaiL abi :D
Printable View
Süper oda daha ne arıyosun İsmaiL abi :D
güzel bi ortam olmuş orda:D
ya bu editörden zonguldak ust lıge cıkardım kaydettım ama yeni oyun açarken ligler arasında türkiye yok o neden kaybolduki
Bazen oluyor sen en sağlamı edt genaratör kullan.Yada bu konudaki http://uploaded.to/?id=rdjfn7 linki indir."SWAP_TEAMS" "Düşürmek istediğin takımın IDsi" "Çıkarmak istediğin takımın IDsi"ni yaz kaydet.Buraya kaydet;C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-910\db\910\edt.Not:Ayarlardan ekstra dosyalar bölümünde eğer dosyanın adını değiştirmediysen aydinspor dosyasını tikle.
Arkadaş Zonguldak demiş Ozzy copy+paste yaparken bari baksaydın :D
ee çocukda zaten gayet güzel onu anlatmış ki?
Günaydın :p
Ayarlardan ekstra dosyalar bölümünde eğer dosyanın adını değiştirmediysen aydinspor dosyasını tikle.
Taylan buraya takılmış.
mayk uyanmış :D
Hey Maykıl Yandan Kaykıl :D
Selam tekrardan gençler (: Uzunn bir PES seansından snra geri geldim :p
Anlatmaya çalıştığım indirdiğinizde dosyanın adı aydinspor.Eğer o adı değiştirmez ise ekstra dosyalarda o adla kalacaktır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada hoşgeldin İsmail abi :).
thehell61 EDT generator kullanmayı biliomsn ? Veya takımları söyle ben sana takımların yerini değiştireyim.
Eğer biliyosan buraya bak
sütte iç ;)
Abi mAyg o kadar küçük değil.Atomları anlamazsa başı derde girecek :icon_biggrin:.
leBDrey senin yaşın kaç _? 12 - 15 arası rakamlar var :D rivayete görede 10 :confused: (5)
aygün 13 yaşında ben eminim....
sayın El Barto yüzünüzü gören cennetlik yahu (:
mAyg yaşı çok rivayet edilsede,ben kendisinin 8.sınıf olduğu gerçeğine erişmiş bulunmaktayım.Fakat 10 yaş rivayeti ile 13 yaş rivayetininde doğruluk payı olabilir :D.
Bir ara gösterip hepinizi cennete yollayacağım. :)
Ne kadar çabuk o kadar iyi Emre abi (:
Emre senin resimlerini hiç görmedk forumda :p yokmu şöyle afilli pozlarından :n:
Bayramdan sonra tekrardan aranızdayım arkadaşLar :)
seLamLar ..
Edit,karışıkllık
Beni görende cennetlik. Beni gören sayısı bir elin parmaklarını geçmez heralde. :D
Fotograflarımı foruma eklemek gibi bir niyetimde yok açıkçası. Nazar falan değer mazallah. :p
İkimizde üstümüze alındık heralde Emre ile. :D
Emre bak yavrum senin adında Emre benimkide Emre. Bundan sonra sana Küçük Emre diyelim. :D
Emre abinin çok klas fotoları vardır İsmail abi.Görme şerefine eriştim kendisini,Sergen Yalçın 2 diyebiliriz :n:
İnek sütü, inek ;)Quote:
Aslan sütü mü
Emre koy koy hem ne nazarı değecek :p
Aygün,14 yaşında ne 13 ne 10 ne 12 tam oLarak biLiyorum ben ayın 31.inde doğdu hatta 15'ine giricek :)
Keçide olur yararlıymış :n:.
Isıtırız canım benim.
O fotograftaki ben değildim yalnız. :D
Sen doğdun heralde aygün.Deniz abi öyle anlatmak istemiş :).