Abi beceremeiyon ya :D
Bende kaçtım iyi geceler..
Printable View
Abi beceremeiyon ya :D
Bende kaçtım iyi geceler..
Efkarlandım birden yahu. :)
sabahın köründe???ilginççç..pek hayırlı değil sabah efkarlanmak..Bende sana diyorum ama şimdi bergen dinliyorum:n:
Hadi bende kaçayım ufaktan. Gidişim sönük ama dönüşüm muhteşem olacak diyerek ortamı soğutuyorum :D
Evrim ha :confused: :D
Yok yahu efkarlı takılmak iyidir aslında sabah sabah yada sabahın köründe dahada iyi oluyor. ):
gidenlere eyvallah yolunuz açık olsun,kalan sağlar bizimdir..
bilmem ben takılırım hep efkarlıı,mutluyken bile dinlerim ve çok da neşeliyimdir..:)
Bende genelde melankoli vardır sanırım kanımda var çoook neşeli ve mutluyken bile aklıma birşey gelir ve ip kopar... :)
burcun ne???
ve ip koparsa da,insan mahsunlaşır,durgunlaşır ve işte o zman yalnızlığımızla beraber eskimeyen şarkılar bizima rkadaşlarımızdırlar..
Burcum balık. :)
Ah şu şarkılarda olmasa ne yapardık yahu. :)
şimdi anlaşıldı melankolinin sebebi...sen de bendensin...doğum günün?
16 Mart... Balık burcu olduğum için mi melankolinin sebebi :)
evet..bende balığım..ne kadar mutlu olsamda sevinçli neşeli olsamda hüzünlü bişarkı duyduğumda hemen yamulmaya başlıyorum.
yok ya tam olarak sebep o değil ben başak burcuyum :D
Bencede burç insanı ne kadar etkiler ki ben pek öyle olduğunu sanmıyorum hatta hiç. :)
Kanımızda var sanırım...
etkiler etkiler..ruh halleri falal filan..çoğu şey uyuyo
Bilmem ben yinede pek öyle olabileceğini sanmıyorum. Sonuçta uydurma şeyler.
Pek bir sessizleşti buraları galiba. :p
valla.kimse muhabbete katılmıyo..depresyona bağladık yaa..:)herkes uzaktan bakıyo
Yok yahu sitede kimse kalmadı herkes karne almaya gitti. :)
ben yemek molası vermiştimm:D
ben milleti kesiyorum arada bir..ama çıt ses çıkarmıyolar..izliyolar sadece..kobay durumundayız dikkat et
Afiyet olsun :)
İmam efendi damlar şimdi :D
Evet ben geldimmmmm.:D.Günaydın millet bu süper günde nasılsınız?
Yav ben karnemi istiyorum :D
Ayağımı kırdım yahu :) Masaya şiddetli bir tekme savurdum :D