Sana da İyi Akşamlar :n:Quote:
Originally Posted by nart_susruko
Printable View
Sana da İyi Akşamlar :n:Quote:
Originally Posted by nart_susruko
burdA hiç hayat yok ya, dünden beri 2 sayfa anca ilerlemiş..
bu cafe içinde bişeyler bulmak lazım,
forza guşluk diyip tutturduk burası boş kaldı.. :n: :n:
he walla Burda Fıkramı Anlatsak :D
Yok ya fıkra sarmaz :D :D Daha başka şeyler yapalım :p
Eee nerde bu kafe milleti? ibob oğlum boşver bak alınmamışsın okur grubuna. durmak yok, muhabbete devam...:) (yanlız ibob konu hortlatma bi daha)
Tavla turnavası düzenliyelimmi ama tavlayı nerde oynayacağız veya okeyde olabilir.
beyler nasıl olmus olmamıs derseniz baska bi tane yapcam...
http://img118.imageshack.us/img118/5...packbo5.th.jpg
Bu türdeki fotoğrafları seviyorum bence bu türden fotoğraflar koyarak devam et.
oyuncu fotorafları içinmi dedin yoksa tanıtım resmi içinmi?Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Oyuncu Fotoğrafları için ama tanıtım için diyorsan kötü olmuş onu beğenmedim.
oyuncu resimlerinin cogu öyle ama mecburen kullandıgım kötü resimlerde var biliyorsun türk takımlarının siteleri ortada gencler birliginin falan hic foto yok sitede ondan bazıları kötü ayrıca tanıtımı neden begenmedin yada nasıl bişey yapim...
Yahu bilader açtırma ağzımı. İşim gücüm yok sen okur gurubundan ol diye mi uğraşacam? Kurallar vardır uyulur. Uymayan cezasını çeker nokta. Şuydusu buydusu yok. Düzgün durup kuralları çiğnemeseydin de uyarı almasaydın. Bak işe sen ben tüm işimi gücümü bıraktım seninle uğraştım hea ceza al diye? Senin ceza almandan bana nbe? Ben senle 1 kere muhabbet etmiş adam değilim.Quote:
kimin yüzünden diye sorarsan tobiaslan ve tosunpasa nick li arkadaşlar a bana uyarı msj ı aldırtmak için uğraştıkları için çok teşekkür ediyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bak bu mesajını görmemiştim şimdi gördüm. Şikayet etmeymiş niye etmiyeyim? Bizi defalarca şikayet ettiler kaç defa direkten döndük. MSN'deki konuşma kayıtlarıma v.s baktıklar. Ayrıca senle ne düşmanlığım var benim? Kural vardır uyulur demiştim. Bana da bunu üsttekiler söylemişti. Düşmanmış hee düşman... Tövbe tövbe..
Ya tosun ama sohbet alanında bari bu kadar katı kurallar olmasa, olsa bile biz kendi aramızda bunu tolere etsek? Haklı değilmiyim?
seda aman pardon serhat :D yamani sabirsizlikla bekliyoruzz
İbob alışmılştık sana :D
abi erken açmışsınız bugün kuşluğu :D
burasi kusluk degil :D
Arkadaki stad resmi kötü olmuş daha atmosferli bişey bulabilirdin :) ve açık kırmızı yakışmamış oyuncular sırıtıyor orda.Quote:
Originally Posted by nekop
Benim İtalya Ligi Large Face Pack 'de çok yakında :n:Quote:
Originally Posted by enesao
Ama bak sana şöyle bir şey de söyliyeyim. O eski konuları geçen sistemde 2 defa veya 3 defa gündeme getiren eleman forumdan atılıyordu. Ve kurallar sabittir. Millet kapak yazınca ceza alıyor. Ayrıca ceza almaktan bir şey olmaz. Ben aldığım her 2 cezadan her 2 uyarıdan forumu bıraksaydım ohooo ooo... Ayrıca ceza da değil uyarı puanları onlar.. Biz kendi aramızda nasıl tolere edelim bunu? Görüpte söylemiyelim mi? O zaman ne düzen kalır forumda? Yöneticiler zaten görünce cezasını kesecek. Ha ben söylemişim ha TobiAslan söylemiş. Ha Serkan abi görmüş. Aynı hesap. Coşkun abi dün bişey yazmıştı Kafe'ye sohbetle ilgili onu tekrar oku derim. Sohbet eskisi gibi değil artık çok sudan havadan şeyler yazılıyor sohbetlerde. Çoğunlukla bel altına vuruluyor aççılan konular. Hiç benimkini yediniz mi, komşumunki daha güzel olabilir v.s v.s. Neyse bari siz kendi aranızda bunu tolere edersiniz artık. Ne demektir bu? Kafe'de miladımız dolmuş. Artık Guşlukta takılırız bizde. Selametle. İyi tolere etmeler sizlere.
lazio-fiorentina Serie A'da beyler gazamız mübarek olsun.
anaaa doru lean.ben fio'ya zıplarken yannış yere msj atmışm :D
slm gençlik :D abi ben karacabey boğazı denilen yerdeyim (bursada bi yer) burdaki cafe b.ktan yrm saattir msn açılmıyo :S
Fazla büyütmayelim bence.:)
Carlos benm meajı okudun mu ne diosn Fio Serie A'da.
carlos nereye giittin yaw hemen... daha dun burdaydiin. :DQuote:
Originally Posted by Carlos_Kameni
fio serie a da mı ??
makara mı ciddi mi bu affettiler mi lazioyla fio yu
abim içeriden bağırdı fio-lazo serie a'da diye şimdi nette de araştırıcam.
http://www.fiorentina.it/home02.asp?IDCategoria=1
başlıktan çaktığım kadarıyla -19 puan ile serie a'da mücadele edecekler.
1 hafta aradan sonra geri döndüm...:s_juventus: