roma boş transfer yamış bence toni çok gereksiz yani romanın golcü eksiği vardı kabul ama toni gol falan atamaz
Printable View
roma boş transfer yamış bence toni çok gereksiz yani romanın golcü eksiği vardı kabul ama toni gol falan atamaz
Roma sonunda adam akıllı bir forvetşe oynayacak ..
Toni, Dünya Kupasına gitmek istediğinden Türkiye'de yeni bir maceraya evet demezdi muhtemelen.
Güzel bir golcü iyi bir transfer.. Golleri sıralar artık
Son 10 yılın önemli transferleri
2000 - Trezeguet (Monaco) alla Juventus, Crespo (Parma) alla Lazio, Dida (Corinthians) al Milan, Batistuta (Fiorentina) alla Roma, Lopez (Valencia) alla Lazio
2001 - Zidane (Juventus) al Real Madrid, Buffon (Parma), Nedved (Lazio) e Thuram (Parma) alla Juventus, Inzaghi (Juventus) al Milan, Rui Costa (Fiorentina) al Milan, Pirlo (Inter) al Milan, Van der Sar (Juventus) al Fulham, Mendieta (Valencia) alla Lazio, Cassano (Bari) alla Roma, Veron (Lazio) al Manchester United, Toldo (Fiorentina) all'Inter, Nakata (Perugia) alla Roma, Stam (Manchester United) alla Lazio, Adriano (Flamengo) all'Inter
2002 - Ronaldo (Inter) al Real Madrid, Rivaldo (Barcellona) al Milan, Seedorf (Inter) al Milan, Nesta (Lazio) al Milan, Camoranesi (Verona) alla Juventus, Cannavaro (Parma) all'Inter, Adriano (Inter) alla Fiorentina e poi al Parma
2003 - Kakà (san Paolo) al Milan, Crespo (Inter) al Chelsea
2004 - Ibrahimovic (Ajax) alla Juventus, Cannavaro (Inter) alla Juventus, Stankovic (Lazio) all'Inter, Cambiasso (Real Madrid) all'Inter, Samuel (Roma) al Real Madrid, Adriano (Parma) all'Inter
2005 - Gilardino (Parma) al Milan, Toni (Palermo) alla Fiorentina, Figo (Real Madrid) all'Inter, Samuel (Real Madrid) all'Inter
2006 - Ibrahimovic e Vieira (Juventus) all'Inter, Shevchenko (Milan) al Chelsea, Mutu (Juventus) alla Fiorentina, Thuram e Zambrotta (Juventus) al Barcellona, Cannavaro ed Emerson (Juventus) al Real Madrid, Maicon (Monaco) all'Inter, Vucinic (Lecce) alla Roma, Cassano (Roma) al Real Madrid
2007 - Toni (Fiorentina) al Bayern Monaco, Iaquinta (Udinese) alla Juventus, Chivu (Roma) all'Inter, Oddo (Lazio) al Milan, Cassano (Real Madrid) alla Sampdoria
2008 - Pato (Internacional) al Milan, Ronaldinho (Barcellona) al Milan, Gilardino (Milan) alla Fiorentina, Flamini (Arsenal) al Milan, Sissoko (Liverpool) alla Juventus, Amauri (Palermo) alla Juventus, Baptista (Real Madrid) alla Roma, Adriano (Inter) al San Paolo e ritorno all'Inter
2009 - Eto'o (Barcellona) all'Inter, Ibrahimovic (Inter) al Barcellona, Kakà (Milan) al Real Madrid, Beckham (LA Galaxy) al Milan. Milito e Motta (Genoa) all'Inter, Lucio (Bayern Monaco) all'Inter, Diego (Werder Brema) alla Juventus, Felipe Melo (Fiorentina) alla Juventus, Sneijder (Real Madrid) all'Inter, Aquilani (Roma) al Liverpool, Adriano (Inter) al Flamengo
İtalyan ekibi Genoa, Barcelona'nın Meksikalı oyuncusu Marquez'i transfer etmek istiyor.
İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport, Genoa'nın Barcelonalı Marquez için zemin yoklaması yaptığını iddia etti.
Bu sezon lige istediği başlangıcı yapamayan ve 11. sırada bulunan Genoa'da teknik direktör Gianpiero Gasperin'in ocak ayında transfer istediği belirtildi.
Bunun üzerine harekete geçen kulüp yönetiminin de, geçez yaz kadrosuna katmak istediği ancak başarılı olamadığı Marquez için bir teklif daha götüreceği öğrenildi.
İtalyan kulübünün Barça'ya ne kadarlık bir teklif yapmayı planladığı ise henüz bilinmiyor.
Roma nın bitirici forvet eksiğini bence.
Vucinic beklenen patlamayı bi türlü yapamadı onu beklerken 2.Çernobille karsılasmaktan korkuyordum.
gol mol atamaz zaten lafın gelişiydi gol atacaktır ama saç baş yoldurtacagından da eminim
Lazio, Inter'e giden Goran Pandev'in yerine, forvet hattına Genoa'dan Sergio Floccari'yi transfer etti.
Sergio Floccari'nin menajeri Renzo Contratto, Genoalı oyuncunun sezon sonuna kadar kiralık olarak oynamak üzere Lazio ile anlaştığını açıkladı.
Sky Sport Italia'ya konuşan Contratto, "Kulüple oyuncu arasındaki pürüzler giderildi ve Sergio, Lazio'ya imza attı" dedi.
Geçtiğimiz yaz Atalanta'dan Genoa'ya gelen Floccari, ligin ilk yarısında 11 karşılaşmada forma giyip 4 gol atmıştı.
Floccari'yi geçen sene Atalanta'da iken izlemiştim ve baya beğenmiştim iyi bir takıma gider dedim genoa'yada transfer oldu iyi sayılır.
lazioda bence daha iyi işler yapabilir.
Verona Valisi Flavio Tosi, kent halkı hakkında sert açıklamalar yapan Mario Balotelli’ye yüklendi.
Chievo Verona deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrılan Inter, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımının galibiyet golünü kaydeden Mario Balotelli, ırkçı tezahüratlardan şikâyetçi olmuştu.
Verona’nın kendisini aşırı derecede rahatsız ettiğini söyleyen genç golcüye, Verona Valisi Flavio Tosi’den sert yanıt geldi.
Balotelli’yi yaramaz bir çocuğa benzeten Tosi, La Gazzetta dello Sport’a yaptığı açıklamada, “Balotelli küçük bir çocuk gibi davranıyor. Bu tavırla asla saygı duyulan bir şampiyon olamaz. Gerçek şampiyonlar, tepkilere daha olgun cevaplar verirler. Takımına bağlılığıyla bütün İtalya’da tanınan Chievo taraftarına kimse saygısızlık edemez. Zavallı Balotelli asla bir şampiyon olamayacak” dedi.
Balotelli'nin seveninden fazla sevmeyeni var sanırım Gerçekten çok antipatik bir oyuncu
Bence burada Balotelli haklı bana da ırkçı tezahüratta bulunsalar ben de sert çıkardım ama evet genel olarak pek sevilmeyen bir oyuncu
Vali'nin bir oh iyi oldu demediği kalmış. Acaba zavallı olan ırkçı tezahüratlara maruz kalan futbolcu mu?, yapılanları kınamak yerine Balotelli'ye sallayan vali mi? ;)
İnsanlar şunu bir türlü anlayamıyor. Kimseyi sevmek zorunda değilsin, hatta nefret dahi edebilirsin ama bu senin o adama hakaret etmeni ya da aşağılamanı gerektirmez. Zaten bunu yapamazsın ya da yapmamalısın insansan.
Vali Juveli sanırım :)
Bence Lazio'lu :icon_twisted:
Bu Arada Kesinlikle Balotelli Haklı Diye Düşünüyorum...
Hem Irkçı Tezahürat'a Maruz Kalacaksın Hemde Aa Ne Şeker Seyircileriniz Var Sizin Mi Diyeceksin?
Ben Olsam Açardım Ağzımı Yumardım Gözümü...
Bu Arada Balotelli'de Sanırım Biraz Antipatik Bir Oyuncu Pek Sevilmiyor Herhalde...
Balotelli renginden ziyade tavırlarından ötürü İtalya genelinde nefret uyandırmaya başladı. Tribünlerden yükselen ''Se Saltelli Muore Balotelli''(zıplarsan balotelli ölür mealinde birşey, bizdeki zıplamayan ... gibi) tezahüratını da ırkçı olarak niteledi. İsrail'i eleştirenlerin anti-semitist olarak yaftalanması gibi birşey bu. Irkçı tezahüratlar ise Balotelli'nin İtalyan pasaportu alarak milli takımda oynama ihtimalinin ortaya çıkmasının bazı İtalyanlar tarafından sindirilememesinden kaynaklanıyor.
Milan ve Wolfsburglu yöneticilerin, İtalyan ekibin çarşamba günü yaptığı Genoa maçından sonra buluştuğu öğrenildi.
Sportmediaset, Milan ve Wolfsburg'un Edin Dzeko için pazarlığa başladığını ve Wolfsburg yöneticisi Dieter Hoeness ile Milan İkinci Başkanı Adriano Galliani'nin, Milan'ın 5-2'lik Genoa zaferinin ardından bir araya geldiğini yazdı.
Geçen yazdan beri Bosnalı oyuncunun peşinde olduğu bilinen Milan, Alman ekibinin istediği yüksek bonservis ücreti sebebiyle bu transferi sonlandıramamıştı.
Wolfsburg'un 23 yaşındaki golcü için 40 milyon avro talep ettiği, Milan'ın ise Klaas-Jan Huntelaar'ı takasta kullanma niyetinin olduğu öğrenildi.
İki kulüp arasındaki görüşmelerin önümüzdeki yaza kadar süreceği tahmin edilirken, Inter ve Chelsea gibi dev kulüpler de Dzeko'yu almak için teklif yapmaya hazırlanıyor.
40 milyon euro çok büyük bir rakam. Bazen çok abartıyorlar yahu,sinirlerim bozuluyor.
20 Miliyon Euro'dan dazla etmez Dzeko.
Dzeko en fazla Huntelaar + 5 Milyon € yapar...
40 mı ? :icon_eek: yok artık..
Milan Juve'yi deplasmanda dağıtıyor 3-0 Ronaldinho :)
Ronaldinho coştu yine :)
Bir antrenman maçında Milan defansı ve kalecisi daha fazla zorlanırmış :D
Sezon başında Milan ve Ronaldinho çok eleştiriliyordu, dünyanın tartışmasız en iyisi yorumları yapıldığı dönem üzerinden çok geçmemesine rağmen Ronaldinho'ya futbolcu değil diyenler bile çıkmıştı son 1 senede.
Güçlü bir Milan, avrupa kupalarında adından söz ettiren bir Milan'ı yeniden izlemek istiyorum, zamanla bu isteğim de gerçekleşecek gibi.
Juventus'ta çok eksik vardı zaten .. Milan da geçen haftanın verdiği gazla deplasmanda farkla ve üstün oyunla kazandı :)
Aygün karıştırma ortalığı :D
Hadi Türk takımları için anlarım da, yabancı takımlar için neden fanatiklik yapıyorsunuz yahu?:D Maçı izlerim, Milan'ın oyunu keyif verdi, yarın Juventus, Inter'i güzel oyunla yenerse ondan da keyif alırım, fanatikliğimiz yurt sınırları içerisinde kalsın.:D
Biraz yurtdışı için de fanatikleşelim canım nolucak :D Bir şey demiyorum artık bundan sonra :D Tebrik ediyorum Milan'ı bu galibiyetinden ötürü.Hiç zorlanmadan aldı maçı.İnter'e gittikçe yaklaşıyor.Kim bilir belki sezon sonunda en tepede olur :)
Maç Ntvspor'da yayınlandığı için (uyduda şifreye giriyor kabloluda yok) seyredemedim ama Milan kazanmış.Tebrikler.Bir toparlanma söz konusu Milan'da ama İnter'i geçebilirler mi bu sene de zor gözüküyor..
Ronaldinho Ferrara'nın ipini çekti. Bu adam bu sene cidden eski günlerini hatırlatıyor.
City bile o kadar vermez Dzekoya..
Hakkaten ne oynadı öyle adam. İlk yarıda zaten 2-3 gol olurdu. Maninger kurtardı.