Mehmet abi para muhabbeti değil tost ve sucuk muhabbeti dönüyor.Kuşburnunu getirdimde biri içti :D.
Printable View
Mehmet abi para muhabbeti değil tost ve sucuk muhabbeti dönüyor.Kuşburnunu getirdimde biri içti :D.
Abi çalışanlara kıyak var mı?Maaşımı istiyorum.250YTL kasada var.Extensoruda ikna et abi.Otoriter rejimi geç Krallığını kurarsın :p.
Her zaman abi :cool: Koruma konusunda en ufak bir sıkıntı yok :D Kim varsa indiririz :D
edit:Haklarımdan yararlanmak istiyorum :p.
Yok öyle olmuyo Ozzy :cool: Serkan abi benim yeni patronum :D
Abi sorun paraysa beni bul :D.
Yahu bedavaya da indirir İsmail abin kankacımı.Hatta kankacım rüzgardan uçar :D:D:D Ama Hayrettin abinizi dünyaları verseniz indiremez :D:D:D
Ya İsmail beni neden indirsin. O benim Sağ kolum ve Cafede de hissedar :D Bu arda bundan sonra sol kolomu üvey kol ilan ettim :D Sağ çok sağlam oldu :D Kankacım sen istersen fazla karıştırmada İsmailim kızmasın :D
Serkan abi sol kolada Sinan'ı aldınmı dünya alem gelse üstüne bişey yapamazlar sana :D Kaan abi ben ona bişey yapmam :p Maaşımı veriyo benim :D
bu yaptığınız demokrasıye aykırı yanlız :D
Bende hisse istiyorum Serkan bey :D.
Düzen karşıtımısınız siz gomunüstmsnz siz :D Vallahiii ezerler başınızı :D
abi demokratık forumlarda:Dbi cafenn başına böyle gecemessin o öokluğu olmalı sen dıyosan dansşzlü vs vs bölüm açacam dıye zaten otorıter rejım yapmana gerek darbeyede gerek yok herkes senı secer :D
eee ne yapalım bizim vaatlerimiz daha iyi :D Mr. Barto'nun vaadi yok :D
Emre istifa Emre istifa diye sesler duydum sanki :D:D:D Nerdesin Pascalım Noumacım :D:D:D
Yok abi ben hissemi istiyorum.Serkan bey sana hisse vermiş çay yaptık o kadar :D.
Seçim yapalım anket açalım oylar tabikide bize gelir 7 / 24 çay servisi - 18 Gece 00:00 sonrası +18lere dansöz + aslan sütü :n: Asenayı getiricm sizeee :zuhaha
Mustafa serkan abinin ismail abinin bide benim.Değil mi patron ;).
O zaman geri geldim biri alem mi dedi :D:D:D
Buraya getirmek için beni tuzak mı kurdunuz yoksa ? :D:D:D
Bende burdayım :D
ne işLer dönüyor burda ? :D
Kaan ab Serkan ab 12den sora dözsözlü aslan sütlü bolum accakmış 12 olmasını beklıcez:D
vay be gözlerimin önünde devrim oldu atrık torunlarımada devrim görmedim demem :D
Devrimin içinde yaşadım.Yönetici arkadaşlardan cafenin adının değiştirilmesini taleb ediyorum.Serkan'ın yeri.:7: Beleş çay !
:7::7::7::7::7::7::7:ÇaYLaR!!!:7::7::7::7::7::7::7 :
Saol TaYLaN :).Devrim oldu sen yokken.Cafe serkan abi,ismail abi vede benimdir.Patron Serkan Abi :).
saolasın ellerine sağlık Taylancım:D
İsmailcim devrim gördüm hatta bizzat bir parçası oldum de diyebilirsin :D
Mustafacım Tabelanın siparişini verdim ama Serkanın yeri değil. SİMOK CAFE olacak kendi içimizde demokratik olalım :D (Sağa ve sola 2 veteran koydum ki aradaki 3 gence göz kulak olsun :D )
Yok abi takımca gidersek asenayı getiririz :D.
Ben çaycıyım :D
Adım nerde müdürüm.Edit:O benimkidir :).M-O yerdeğiştirsin artık :D.
Abi isim güzel olmuş :D