hırda çıkar gürde birader sanane Allah Allah adamın asabını bozmasana.... (/4)
Printable View
hırda çıkar gürde birader sanane Allah Allah adamın asabını bozmasana.... (/4)
İstanbul/Beylikdüzü'nde patlama olmuş :icon_mad:
Bana güvercin dışkısını yaptı, o gün babam bana 50 YTL'lik sayısal aldırttı. Sonuç elde var sıfır. :D
İzmirde çok fazla teyzem ve kuzenlerim var. Onların hepsi Karşıyaka'da ikametkah ediyor. Birde annemin daysının kepabçısı var. Ben genellikle kepabçıda olurum. :D
Kim yapmış?
Siirtde de teröristler bombalamış.
İstanbul Beylikdüzü'nde patlama meydana geldiği bildirildi. Patlamaya bir bombanın neden olduğu bildiriliyor.
Patlamanın ses bombasından kaynaklandığı söyleniyor. Olay yerine ambulanslar geldiği son gelen bilgiler arasında. Patlama sonucunda yaralılar olduğu da söyleniyor.
Tüh tadımız kaçtı şimdi kötü oldu.Neyse inşallah hain emellerine ulaşamazlar pekekeliler.Herkese hayırlı akşamlar bu arada.
hangi haber sitesinde var abi?
İnternethaber
İyi akşamlar sanada Enes.
Yaşayan var :)
kötü olmuş eğer ölen varsa allah rahmet eylesin yaralılara acil şifalar...:( ama biz güçlü bi milletiz bizi böyle olaylar yıldırmamalı terörle sonuna kadar savaş vermeliyiz
Ben de buradayim.Lincoln haberini bekliyorum :D
lölköl de şalkeden ayrılırsa biter takım.hamit +lölköl takımı götürüyodu.guşlar merakımdan soruyorum.tazı gibi 5 saatlik maç yapıp 4 e kadar oturup 10 gibi kalkması gereken var mıdır?
Ooooo herkes buradaymış yahu..
Mehmet karneyi ne yaptın abim?
Hayırlısı inşallah ;)
ben pes etcem galiba :D neyse ben uyuyaim bari :D:D ii geceler :D
evet genelde liselerde öyle olur.tabi fm den kopmayı başardım.Stankovic yaktı beni :( 2-1 yenildim inter e FB le ilk sezon.adam çatır çatır 2 gol attı adriano sağolsun kendi kalesine attı bitane güzel oldu :D
Bi de bence Schalkede lincoln yaptığını burda yapamaz.Hakan da yurtdışına çıktı ki battı(yaştandır canım :D )Lincoln da türk futbolunun Alman futbolu kadar profesyonel olmadığını bilmiyor.serveti hatırlarsınız mesela :D
Ben bu gece de uyuyamayacağım galiba:(
Karpuz Diyarbakır'dan geldi.Rusya'dan kar getirip arasına attık karpuzları.Buz gibin gelin yiyin rahatlarsınız.
Arkadasim birsey diyecegim (:
Imzanda "Türkce´mizi koruyalim" yazmissin.Cokta iyi yazmissin,ama yazdigin yorumlara bakiyorum ve senin Türkce´mizi korudugunu sanmiyorum.En basitinden bir örnek:Noktadan sonra kelimenin bas harfi büyük yazilir.Ama sen bu kurala hic uymuyorsun gibi (:
Su anda ayakta zor duruyorum (ayakta durmuyorum :D )senin yazılarını bile zor görüyorum.Ayrıca özür dilerim.Genellikle dikkat ederim ama şimdi öyle şeettirmiş.
Kimin kısmı işin espri yanı oluyo.
Magirus sen nerdensin?
Baran nasılsın bu arada?