Originally Posted by
eXcitinG
Hamit te geLirse eğer yani bu takım aLınmadık kupa bırakmazsa yazık oLur.
Savunmanın güçsüz kaLdığı görüşüne katıLmıyorum. Bu hücum hattından sonra asLında artık onLara çok iş düşeceğini de sanmıyorum. FutboL oynayan herkes biLir. En iyi savunma hücumdur. Bizim bu sezon savunmadan bu kadar sıkıntı yaşamamızın asıL nedeni iLeride istedikLerimizi bir türLü yapamamızdır. Schuster de bunun farkındaydı ve iLeri hücum hattını mükemmeLe yakın bir kadro iLe oLuşturdu. Bu sezon iLeri çıkaLım derken kritik pas hataLarımızdan doLayı savunmada çok dengesiz yakaLandık. İLeride bir türLü organize oLamadığımız için savunmaya çok iş düştü. FutboLda kuraLdır, iLeride iyi oynarsan, topu tutarsan, rakibe dengesiz yükLenme yapmazsan zaten geride açık vermezsin. Şimdi top artık sadece Guti ve Quaresma da iken takım rahat hareket etmeyecek, Ernst, Fernandes,Simao,Q7,Guti gibi ayakLarın oLduğu bir takımda hücumda yanLış hareketLer yapacağımızı sanmıyorum artık ki ALmeida da Bobo ya göre ayağında daha iyi top sakLayabiLen, takım arkadaşLarını daha fazLa pozisyona sokabiLen bir forvet. En azından daha çok şut atacağız, rakip kaLeye daha fazLa gideceğiz ve daha az pas hatası yapacağımızdan savunmada bu kadar açık vermeyeceğiz.