sendenen bana gelıo sınır ettı benı ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gökdeniz sakatlandı 8 ay yok of of sakatlar her mac artyor yakında adam kalmıcak
Printable View
Ben açtım ama taratıyorum.Şuan 217.000 dosya taradı.Şuan Windowsu tarıyor.Daha virüs çıkmadı çıkmazda inşallah:D
son 3 maçta yediğim gol sayısı 12 :D 5 - 4 - 3 diye gidiyoruz 3 maç sonunda gol yememeyi başarıcaz sanırım :D yeni yama çıkıcak diye saldım takımı ama bu fazla oldu sanırım :D
Ya ben şey sorcaktım coll of daty 4 oynuyorum ucaktan yerekı adamalrı vuruyosun orası nasıl geçılcek ya bı turlu yaoamdım kendı adamalrımıda vuruyom arada bolumu gecemedım ya
Ben geçen maçta yediğim golü anlatim..
UEFA'da oynuyorum 1 fark gerideyim ve artık son dakikalar ben gol için bastırıyorum..Rakip sağ kanattan penaltı alanına doğru dolduruyor ve benim kalecim Ia-quinta'dan önce çıkıp topu hakim oluyor ve degaj için bir adım öne atınca yakinta gerisinde kalıyor..Benim kaleci degajı yapıyor top 1.5 metre önündeki stoperime çarpıp yakintanın önüne düşüyor ve ben kupalara veda ediyorum..
süper olmuş bu bendede oldu ama gol olmadı adamımın kafaya vurdu ustten dısarı cıktı :D
Oyumdaki oynadığım sezon en şanssız sezonumdu Forlan'ın 2 oyuncu markajı altında ( ki bunlardan biri Fellaini diğeri süper bir regen) 25-30 metre arasında uzaktan vuruşla golü atmasımı dersin sonra Barış gelen ortaya kafayı sokup Üst direğe sonra çizgiye sonra tekrar üst direğe sonra yine çizgiye çarpıp imkansız bir şekilde oyun alanına dönmesimi dersin.. :D Olacak ne varsa bu sezon oldu önümüzdeki sezon CL alırım herhalde.. :p :n:
ewet bu dırekler konusu çok canımı sıkıyor ya her maç mutlaka ama mutlaka drekte patlayan şutlarımız oluyor bazen bu 2-3 oluyor
Ona bakarsanız benim kalecim degaj dikiyor.Öyle bir vuruyorki stoperime çarpıp top içeriye giriyor:D
Merhaba ...
Pardon SİMOK geciktim.Dün bedenci aşırı atlama çalıştırdı, kasık acısından duramıyordum,iğne yedim geldim :(.:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7: of hala acıyo ):.
Bizede Pazartesi Uzun Atlama Çalışdırdılar Daha Yeni Düzelmeye Başladım :D
Ohh 1 hafta okul yok bee... tatill :)
Christmas yani Noel :)
Bıktım be şu atlamadan.Haftayada var :0:.
Benim Gittiğim Okul Sizin Okullardan Değil :D
Evet Yabancı Okullardan birine gidiyorum. Bir bize tatil böyle full benim bildiğim diğer yabancı okullar 1 gün yarım gün 1 gün tatil öyle falan.Emin Değilim Tabi :) :D
http://img341.imageshack.us/img341/6230/csoe9.th.jpg
Beyler Cs'den anlayanlar bir baksınlar konu açacak yer bulamadım buraya yazayım dedim.Bu yukarıdaki hata da nedir ? Tıkladığımda hiçbirisi çalışmıyor.Oyun önceden Türkçe'ydi ilk sayfada şimdi İngilizce Bir de üstte değiik semboller falan var.
Eralp bizim 3 gün :)
Freddy türkçe yapalı ne kadar oldu böyle abuk hatalar genelde dil çakışmasından olur oyunlarda ama bide mod değiştirmeyi yada yüklediysen yamayı kaldırmayı dene bence..
Fırat msne gelsene bi :).
Selamlar.
Uyarı almışım ya. O kadar dikkat ediyorum yinede 1 kelime yanlış olmuş. Neyse ilk uyarım artmaz inş.
ne konuda uyarı aldın İsmail abi ??
yaa boşver bir kişini adını farklı biçimde yazmaktan. O yüzdende banlanmam sanırım.
Hakan gündüz yazmışsında bakamadm ben PCye arkada oyun oynuodm. Bugün eski oyunlara merak saldımda NFS underground , Age Of empires 2 falan oynadm hep :n:
benımde bır uyarı daha :D oda yasal olmayan ıcerıkle ılgılı bı konu actıgım için
Benimde bir kaç tane uyarım var. Ama pek önemli değiller sanırım :)
21 Eylül 07,24 Eylül 07,30 Eylül 07 tarihlerinde alınmış mazide kalmış uyarılarım var :p Birisi uyarı puanı değil (: Takmayın uyarıları ama çokta sallamamazlık yapmayın :D
benim hiç uyarım yok :B :D
Nerden bakılıyor anlatır mısınız ?
bende 5 tane var..2 kırmızı 3 sarı..:zuhaha