Lazio ya gider gibime geliyor ama inşallah FB Gelir.:)
Printable View
Lazio ya gider gibime geliyor ama inşallah FB Gelir.:)
Bence yalnış yapmış oynayabilir en azından bence.:)
Çok sağlam bir defans , gitse kariyeri açısından süper olurdu.
Demekki gerçekten çok mutluymuş.Yoksa Liverpool gibi bir takımın teklifini reddetmek kolay değil.
Bu arada reddetmesi iyi olmuş.Malum Liverpool ile aynı gruba düştük.:D
Liverpool'u reddettiğine göre vardır bir bildiği..
Liverpool'a ret verilir mi :)
Çok kötü yapmış, ama kendi bileceği iş..
ujlafusi iyi yapmış kendisi bence 4 4 lük bir defans oyuncusu liverpoolda ne kadar 11 oynıyacaktı ki....
İyi yapmış..
Alessandro Rosina süper adam.;;)
Marchisio benim oyuncumdu Fm'de gayet iyi oynuyordu.
83lu 84lu adamlarin neresi genc ki..
Pasquato var Juve'de, Malezya'daki sampiyonada izledim o acaip. Milan'da Aubemeyang kardesler iyidir. Pierre zaten o Malezya'daki trunuvada Milan'in tum gollerini atarak gol krali oldu. Bologna'ya kiralik verdigimiz Di Gennaro iyidir. Andrea Mei var Inter'de keza.
http://www.sporx.com/images/1/34/5676_B_Recoba001.jpg
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden İtalya Şampiyonu Inter, tecrübeli golcüsü Alvaro Recoba'yı, Serie A ekiplerinden Torino'ya kiralık olarak gönderdi.
İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) son şampiyonu Inter, takımın tecrübeli oyuncularından Uruguaylı Alvaro Recoba'yı, Torino'ya kiraladı. İtalyan ekibinden yapılan açıklamada, Recoba'nın sezon sonuna kadar Torino'ya kiralandığı bildirildi.
1997'den beri Inter forması giyen ve 261 maça çıkan Recoba, geçtiğimiz sezon ise yalnızca 13 maçta forma giyebilmişti. Uruguay Milli Takımı'nın formasını da 58 kez giyen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu son dönemde yaşadığı sakatlıklar ve takımdaki forvet oyuncularının fazlalığı nedeniyle gözden düşmüştü.
Keşke beşiktaş alsaydı. Dünya futbolunda kendini yeterince göterememiş yldızların ilk sırasına koyuyorum Recoba'yı . Inter'de yıllarca yedek oturtuldu burda birazda kendisininde suçu var sürekli yedek oldupu bir kulüpten ayrılmadı.Frikkleri ,pasları,uzaktan şutları futbol zekası inanılmaz bir oyuncu . Artık kariyerinin sonları ama torino'ya katkısı çok fazla olacaktır.
her türlü oyunda favori oyuncumdur. yaşına göre hızı, sert şutları, mükemmel sol ayağı, tekniği ile en sevdiğim oyunculardandır..
Bonservisi ile gitmesi daha iyi olurdu bundan önce olmadığı gibi bundan sonrada interin ankolarından olamaz
Hey gidi Recoba ..
Özellikle Andrea Barzagli bir harika ..
Recoba gerçekten çok yetenekli bir oyuncu.Keşke daha önceden biraz daha üst klasman bir takıma gitseydi.
Torino'dan daha üst demek istemiştim Kerem.
İtalya U-21 İspanya ve Fransa maç özetleri
İspanya-İtalya
http://www.youtube.com/watch?v=S-IcCLeBRW8
Goller:Chiellini,Montolivo
İtalya-Fransa
http://www.youtube.com/watch?v=JNHxNI9VIY8
Goller Dessena,Rossi
Asistler 10 numaralı Giovinco'dan geldi.Antrenör Pier Luigi Casiraghi Giovinco-Rossi'yi durdurlamaz ikili olarak tanımladı.
Italy: Consigli (Sirigu 46); Motta, Andreolli (Santacroce 22, Ranocchia 57), Marzoratti, Pisano (Paonessa 66); Cigarini (Morosini 60), Dessena (De Ceglie 46), Marchisio; Giovinco (Lupoli 46), Rossi (Acquafresca 46); Pozzi (Russotto 46)
France: Lloris; Bellaid, Josse (Louvion 71), Marange (Moutaouakil 46), Dabo (Marveaux 46); Chantome (Gouffran 46), Gourcuff (Mulumbu 86), Matuidi, Payet (Ben Arfa 46); Menez (Quercia 46), Samassa (Bonnet 46)
__________________________________________________ ___________
Faroe Adaları ve Arnavutluk maçları için seçilen oyuncular(Palladino,Chiellini,Nocerino,Rosina 22 yaşını geçtiği için kadroda yer almayacak)
Goalkeepers: Andrea Consigli (Rimini Calcio), Salvatore Sirigu (US Cremonese).
Defenders: Marco Andreolli (AS Roma), Domenico Criscito (Juventus), Lorenzo De Silvestri (S.S. Lazio), Lino Marzoratti (Empoli FC), Marco Motta (Torino FC), Francesco Pisano (Cagliari Calcio), Andrea Ranocchia (AC Arezzo), Marco Rossi (Parma FC), Fabiano Santacroce (Brescia Calcio).
Midfielders: Luca Cigarini (Parma FC), Paolo De Ceglie (Juventus), Daniele Dessena (Parma FC), Sebastian Giovinco (Juventus), Claudio Marchisio (Juventus), Piermario Morosini (Vicenza Calcio), Gabriele Paonessa (US Avellino), Andrea Russotto (Treviso FC).
Forwards: Robert Acquafresca (Cagliari Calcio), Arturo Lupoli (ACF Fiorentina), Nicola Pozzi (Empoli FC), Giuseppe Rossi (Villarreal CF).
Şampiyonluk o kadar önemli değil bence. Inter açık ara şampiyon da olsa taraftarları bizim ŞL'yi alınca afalladı. :zuhaha
Şl'yi aldık Süper Kupa'yı aldık.
Çok sevdiğim bir oyuncuydu.İnter izletmeye izletmeye resmen soğdurdu beni ondan.Eski haline göre performansı da düştü dolayısıyla.Daha önce başka takıma gidebilseydi keşke...
Bencildi fln ama muhtesem bir yetenek Recoba.Keske beklenen patlamayi tam olarak yapabilseydi...
hani adriano bitmişti inter için recoba biraz olsa da gun yuzune cıkmıştı yazık olmuş bence ama recoba acısından iyi torino da patlama yapar
Cogunu hepimiz fmden biliyoruz.. teşekkur ederim ben de iyi bir çalışma olmuş... italyan gencleri bu ara iyi çıkış yaptı.
Montolivo,Pazzini ve Rosina'yı çok beğeniyorum.Gerçekten yıldız olacak oyuncular..
Oyuncuların hepsini FM'den biliyoruz zaten..:)
inter - empoli 1-0 bitti sanırım =)
son 20dk. da tüm İnter izledi, Empoli çatır çatır oynadı..