şuraya birileri bir şey yazsa organizasyon yapılır da yazan yok :D neyse bekleyelim , bakalım :)
Printable View
şuraya birileri bir şey yazsa organizasyon yapılır da yazan yok :D neyse bekleyelim , bakalım :)
Zamanında panele girip, bulunduğu yer İzmir yazan hatta Karşıyaka, Bornova yazanları falan tek tek arattırıp, mesaj attığımı bilirim, hey be.:D
Sahur mu yapsak ne :)
Yeni nesil çalışsın işte Muhammed.:D
Sahur bana daha çok uyar, iftar vakti müsait olamıyorum.:D
Katilmayi cok isterim ama isim geregi ramazanda col younuz ama bakalim nabiz yoklayak bi
evet , başka gelecek yok mu ?
Elazg macina org yaalim mi
Bayram haftasına mı geliyor? Eğer öyleyse o hafta İzmir'de olamama durumum var.
Arefe yada 1. Gun olacak mac
Yapalım ilk maçta bir buluşma Fenerbahçeli olmayanlar da gelsin, problem olmaz, maksat beraber olmak.
Hadi yaa siz Galatasaray-Lazio maçına geliyonuz mu da bizi davet ediyosunuz :D
ben elzığ maçına gelirim ama lazio maçında teravih saatine geldiği için gelemem isterseniz bayramda bi organizasyon yapalım
Halimi hatrımı mı sormuşsun, pardon.:p
Fenerbahçe maçı olabilir olmazsa da gündüz bayramda buluşma yapabiliriz, tabi bayramda kına gecesi var, Artvin'e de gideceğiz, olmadı, bayramdan sonraki haftasonu İnciraltı'nda abimin düğününde yapalım buluşma.:p
Kış olmadan yapalım da ne zaman olacağı farketmez :)
Yapılsın bir iftar yemeği sonrasında playstation turnuvası :)
Pazar Günü Oruç Tutmayında Sabah Bir Kahvaltı Edelim Gelen Olursa :)
Yok ki organizatör, benim vaktim olsa çoktan ayarlamıştım.:p
Ula Sizde Armudun Sapı üzümün Çöpü Beğenmiyonuz Hiçbir Şey
17 ağustos iftar olsun bence :)
İzmirli arkadaşlar, Tarım Fuarı'ndayım haftasonu, hem size aktivite olur hem görüşmüş oluruz, fırsatı olanları beklerim, gerçi yine toplasan 2 kişi çıkmaz ama olsun.:D
abi bu konuya girerken yüzümde tebessüm oluşuyor :) ben istanbuldayım , giden olursa 1-2 fotoğraf çekin bari :)
Gelen olmasa da ben fotoğraf çekeceğim nasılsa, eklerim tek başıma çektiğim fotoları.:D
tamam abi öyle de olur :)
Abi Tarım Fuarı nedir :D
Ayıp Aygün, bu ülkenin asıl kalkınması tarımdadır, sen tarım ülkesiyken, dünyaya tarım ürünleri ihraç ederken şimdi ithal edecek durumlara düştüysen, böyle Tarım Fuarı nedir diye tepki gelmesi de normaldir.
Ne diyeyim, ülkeyi bu hale getirenler utansın diyeceğim, sanmıyorum kimsenin utanacağını, umarım bir gün utanırlar diyeyim.:)