20 yaşında adam ya
bu arada ss koyamıom format atınca herşey gitti geri yükleemiom da
Printable View
20 yaşında adam ya
bu arada ss koyamıom format atınca herşey gitti geri yükleemiom da
sende guzel oynuyo mu pivot onu sole biraz
ya abi alırım fabio santos'u biter.Zaten çok sağlam 2 tane genç buldum.İkisi de türk.Defansımı yabancılara veririm daha iyi.
zafer biryol-semih gibi adamlardan daha iyi olduğu kesin.Hatta türkiye ligindeki çoğu golcüden iyi olduğu kesin.Zaten Anelka'nın yanındaki oyuncu dünyaca ünlü olmalı böyle değil ;)
Evren daha 20 yaşında olmasına rağmen özellikleri çok iyi. Oynattıkça özellikleri artar, birde antreman programı uygulandın mı yemede yanında yat :)
Diğer bulgar futbolcuya gelince, biraz onda Özgürcan'lık gördüm.. Fakat hız biraz artarsa çok daha iyi olur..
abi bende iiydi valla ben çok sevdim üstelik ab sınırı olan takımlar için de iyi oluo hatta bi konda aynen şöle yazdım
valla ben her sol bek ihtiyacı olan takıma alıyorum. hatta olmayana bile alıyorum
:D:D:D:D:D:D:D:D
ben o konuyu okudum merak etme.zaten ondan dolayı dedim bir tek sen öneriyorsun diye.
bilmiom valla benim en sevdiğimm oyunculardan biri düşünün barcelona ve juventusa almıştım heralde bi bildiğim vardı ki aldım
Benim denedigim ve 100% onay verdigim Genc,Gelcegin En buyuk yabanci yildiz adaylari...;;) Valeri Bojinov AMR-ST , Javier Mascherano DM , Carlos Tevez ST , igor Akinfeev GK , Mathieu Lima GK , Arjen Robben .....
Türkler...
Tuncay, Sanli | Turkey | | AM/F LC
Zafer, Çil | Turkey | | M L
Ibrahim Akin | Turkey | | AM/F LC
Nihat | Turkey | | F RC
Servet, Çetin | Turkey | | D C
Necati, Ates | Turkey | | F C
Gökdeniz, Karadeniz | Turkey | | AM RLC
Serkan, Balci | Turkey | | D/M R
Emre, Belözoglu | Turkey | | M LC
ve bunlara ekleyebilcegim TR statüsü içindeki cok faydali olabilcek fazla sans verildiginde patlama yapabilcek isimler...
Malik Fathi D/WB L
ugur uçar SW,D RC
Volkan Babacan GK
ümit özat SW,D LC, DM
ibrahim toraman DC
Hasan şaş AMC,RL
altintop kardesler biri FC digeri D/WB R
Nuri Şahin DM, AMC
kemal aslan AM LC
Yildiray Baştürk AMC
Fatih Tekke ST
Gökhan Güleç AM, FC
Deniz Baykara AM RC
Adin Olcan AM LC
Semih Şentürk ST
Bulut Umut ST
Muslu D/WB R
Buraya kadar yazdiklarim bizzat denemis yada gozlemlemis oldugum futbolculardir...
En BuyukYildizlar...bunlari alamazsiniz gibi
Cristiano Ronaldo | Portugal | | AM RL
Ronaldinho | Brazil / Spain | | AM LC
Rooney, Wayne | England / Ireland | | F RLC
Ibrahimovic, Zlatan | Sweden / Bosnia | | F C
Adriano | Brazil / Italy | | S C
Kaká | Brazil / Italy | | AM LC
Robinho | Brazil / Spain | | F C
Tevez, Carlos | Argentina | | F C
Akinfeev, Igor | Russia | | GK
Casillas, Iker | Spain | | GK
Cech, Petr | Czech Republic | | GK
Essien, Michael | Ghana | | D/M RC
Mathias, James | England | | DM RC
Owen, Michael | England | | S C
Robben, Arjen | Holland | | AM RL
Silva | Spain | | AM LC
Terry, John | England | | D C
Fernando Torres | Spain | | S C
Kompany, Vincent | Belgium / Republic of Congo | | D C
Eto'o, Samuel | Cameroon / Spain | | F C
Gerrard, Steven | England | | DM RC
Jo**uín | Spain | | AM R
Cassano, Antonio | Italy | | F LC
Gilardino, Alberto | Italy | | S C
Xabi Alonso | Spain / Pays Basque | | DM C
Delgado, César | Argentina | | F C
Mascherano, Javier | Argentina / Italy | | DM C
Tuncay, Sanli | Turkey | | AM/F LC
van der Vaart, Rafael | Holland | | AM LC
bunlardan iyisi yok :cool:
enteresan ben de sen dedikten sonra farkettim özellikleri çk yakın.bu da karşılaştırması.Quote:
Originally Posted by ermoon
http://img155.imageshack.us/img155/8...halifz1.th.jpg
ya arkadaşlar bana acil türk DL/WBL ve MR/AMR LAZIM TÜRK OLMASI VE GENÇ OLMASI İYİDİR +oyunda oynatabilceğim kapasıtede olursa iyi olur şimdiden saoln
türk sol bek hiç durma al malik fathi'yi.Mr-amr ise Deniz Baykara.
ayrıca wofm dostum iyi güzel düşünmüşsün hazırlamışsın da onların çoğu biliniyor be abi.onların arasından tek bilmediğim oyuncu var.
Catatau_AM/FC-Malatya
Jay DeMerit-DC-170K
Eddie Gaven-AM RC/FC-625K
Jose sosa-AM/FC-3.4m
mükemmel yetenekli futbolcular üstelik gençler...
şampiyonlar liginde orta sahanın yukunu kaldırabilecek bi oyuncu arıyorum..nuri var ama yetmiyoo...
ali muntari-guarin-kolawole-yaya toure-didier digard-dudu cearense-lucas biglia-maduro-arouca.hepsine bak beğendiğini al.galiba ilk senendesin.bundan dolayı guarin hemen gelemz.ama bence şimdiden guarin'in işini bitir.Sana geldii fiyatın 5-6 katına çok çok rahat satabilirsin.
Eduardo Costa
bunu a dene:D:D:D
mustafa kılıç die sağ bek war oda ii
güzel keşif ilki tbrler
ya tesskr ederimm..fm de 2. senem..şampiyon oldum gs yle..oyuna yeni başladım..cm 03-04 hastasıydım..fm yi tavsiye ettiler..şimdide onun hastası oldum...tekrae tesekkr ederim..
Freddiy Guarin-Lucas Biglia Sergey Kıslyak
freddy guarin harika vede ucuz.
guarin i fiorentina almıs..10 milyon dolar istiyo...
arkadaslar su an ben bu kadroya tevezı katmak ıstıyorum ama sızın yorumlarınızıda dınleyım dedım transfer butcemde baya ıyı
kadrom:
http://img135.imageshack.us/my.php?image=axo4.jpg
transfer butcem:
http://img152.imageshack.us/my.php?image=bta0.jpg
yorumlarınızı beklıyorum
Kesin iş yapar al derim ama çok zor 2005 yılında....
beşiktaştan gökhan güleçi al derim bende wonderkid olmuştu süper4x4 lük oyuncu tevez onun kramponu bile olamaz:D:D:D
tevez i alman zor gelecegini zannetmem...
mondragonu sat gitsin. fevzı ve aykut sana yeter alabılıorsan tevezi al. ümit karanla süper oluyorlar.
nuri yetmıyorsa guarini dene guarin yetmıyorsa patrick viearadan başkası sana yetmez :)Quote:
Originally Posted by alisefer
Bu oyuncu Bende çıkmadı...
jean makaun
kerlonu al veya fred
sola grosso dmc mascherone forvete fred al kesin iş yapar 3 futbolcu
uğur yıldırım sağ kanatta müthiş oynamıo onu forvet oynatıp bi de sağ kanat bul kendine burada aklıma ilk gelen isim yasin karaça lebohang mokoena yı da alabilirsin ama onu ortasahanın ortasından amc ye okla çıkar bence illa forvet alıp uğur yıldırımı sağ kanat oynatcam diosan da tevezi alma çok uyumsuz ii para gördüm mü kaçar cesar delgado iyi alabilirsin özgürcanı as takıma çıkar yedek oturttur şimdilik bu kadar aklıma geldi
orhanı sat ergünü falanda sat grossoyu al,tevez içinde yeterli parayı aç tevezide koy bitti:)
guarin i dene.:)
abi bakmadan yazmayın şuraya adam guarini fiorentina almış 10 milyon istio dio siz hala guarin yazıosunuz
sana gelince santos takımından rogerio ya bir bak derim hem dc hem dm oynar
iyi oyunculara benzio saol silent island kardeşim bi de zuk yaz ss koy tam olsun :D:D:D:D:D
Kardeş sulley ali muntari derim başka bişey demem ;)
baktın gelmio Bruno mezengayı dene ,sol ayağı raket gibi :D
heinz'ı sat grosso'yu aL weya petrov'u aL
tewez beLkı geLır aLabıLıosan aL
siwok,
sergey kisLi,
charLton coLe