ben iyiyim sen nasılsın yücel abi bu arada bu aralar MSN de görünmüyosun sen de melih abi de..
Printable View
ben iyiyim sen nasılsın yücel abi bu arada bu aralar MSN de görünmüyosun sen de melih abi de..
girdim girdim:D:D
oh oh:) burası şen şa**** güzel:D
herkese iyi günler....
selam millet ne yapıyorsunuz ya...
herşey birbirine girdi valla...
fm...internet...Şam. Ligi maçı
cümleten hayırlı geceler ben kaçar.
...yolcudur abbas bağlasan durmaz...
...herkese hayırlı geceler...
Güneş tutulmasını izleyen yok mu yaw...yarıladı...güneş kapanmak üzere :D
daha buralara gelmedi...bekliyoruz bakalım...
hea valla ya izledim çıplak gözle baktım bi ara acayip arıyo gözüm işallah bişi olmaz :)
melih içimizde en şanslı olanı sensin galiba. En güzel o bölgelerden gözüküyo nasıl olsa foto çek bekliyoruz bende koycam ama seninkiler daha güseldir.Quote:
Originally Posted by Neron_FB
çok korkuyorum işllah beklenen marmara depremi güneş tutulmasından dolayı olmas...
Güzeldi gerçekten. 99 yılında ki kadar olmasda bir nebze izledik işte :) Ama gene iyi karardı. Burası böyleyse demekki Antalya nasıldır :)Quote:
Wala güzeldi burda da ama Nevşehir, Antalya'dakini falan görünce TV'den orda olmayı acayip istedim..Düşünsenize, gündüz ve aniden yıldızlar görünmeye başlıyo..VAyy beee :)
ben izlemedim ama o kadar olduysa bende orda olmak isterdim:(Quote:
yahu adanayla antalya arasında ne kadar varki gitseydin bea melih abi:)
euhueheu :D:D Adana-Antalya arası ne kdr mı var :D 500 km ve 8 saat deyim ben sana ;;) Yollar genelde dağdan olduğu için tek şerit ve bol virajlı..O nedenle 8 saat sürüyo ;;)Quote:
Originally Posted by benyaben
ya antalya yollarını bilirim tam bi rezalet:DQuote:
valla ben o kadar olduğunu tahmin etmemiştim ama varmış baya:Dgüneş tutulması içinde o kadar saat çekilmez:D:D
alayasım geldi :|
Ben geldim :)
wayyy hoşgeldin maymuncuk özlettin kendini. Bak biraz daha dikkatli ol da kendini bizden mahrum etme bi daha
eyvallah M€MO sağolasın..Öğütünü dinlicem ;)
maymuncuk hoşgeldin...yorumlarını özlemiştik...
bu arada şu "Acaba Kim bu...." bölümü sensiz iyice yetim kaldı...
Sağol dostum bir tane foto ekledim ;)
Ama kolay :)
öh ebnde geldim tam oldu:)hoşgeldin maymuncucuk..:)
herkese selamlar...
merhabalar..cafe yine cıvıl cıvıl.:P
selam enjoy,selam benyaben :p
selam maymuncuk:Dselam TSP selam Türkiye selam istanbul selam dünya vs vs vs herkese iyi akşamlarrrrr...
ya ben ölmek istiroeum :(
Derdini sölemeyen Derman bulamazmış demiş Atalarımız Umut anlat bakalım ???
ya annemle babam ayrılıo başta şaka fln sandım ama bugun mahkemeye vermişlwe :(
Hımm..Biraz zor ama ..Allah kolaylık versin..Ama dua et ölüm kalım yok..Bunlar atlatılır..
maymuncuk hoşgeldin,geçmiş olsun :)
herkese iyi akşamlar...
senin için üzüldüm kardeş,kendini üzme desemde yersiz üzeceğin belli.ama olaylara farklı açılardan bakmaya çalışırsan bu dönemi en az hasarla atlatırsın.ben küçükken annemle babam çok sık kavga ederlerdi.daha ortaokula gidiyorum,hep yalvarırdım Allah'ım onlar ayrılırsa ben yaşayamam diye.sonra bana ceza kesilde 14 yaşımda babamı kaybettim :( ayrılsalar yaşayamam derken öldükten sonra yaşıyorsun yıllar geçip gidiyor.olumlu açıdan bakmaya çalış en azından ikiside yaşıyorlar.göremesen bile aradığında seslerini duyabileceksin.yalnız şuna dikkat et,anne baba ayrı çocuklar arkadaş ortamına daha sık takılırlar dert var keder var deyip içki sigara başlarlar esrara kadar giderler sonra yok olup biterler.böyle kaybolan çok genç vardı tanıdığım,en son bir ay önce birtanesi gazetelerde çıktı,ankara sincanda dere kenarında boğazı kesik ölmüş şekilde bulundu.bunlara çok dikkat et,arkadaş çevresi senin için çok daha önemli şimdi.tercihlerini doğru yap yaşın kaç olursa olsun dikkatli ol.çevrende böyle kişiler varsa seni içlerine çekmeleri daha kolay olur.keşke ayrılmasalardı diyeceğim ama demekki artık sorunlar büyümüş ondan mahkemeye vermişler,allah hakkınızda hayırlısını versin,manevi desteğe ihtiyacın olursa biz buradayız.Quote:
Originally Posted by umutcanerkut
üzüldüm geçmiş olsun allah rahmet eylesin Tümer abi...:(
dağıtalım şu konuyu yoksa kötü şeler olcak alıcam mesela...:)
Başın sağolsun Yağız ağabey..
Bak Umut sana dediklerimi Yağız ağabeyde söledi..Ama onun acı tecrübesi varmış :( Haline dua et derim ..
sağolun arkadaşlar.ölümde bize yaşamakta bize.allah kimseye tattırmasın bu acıyı.
schalke almış maçı ya :D
Kaç kaç ??
3-1 bitti.ilk yarı 1-0 levski önde gol borimirov.sonra 35.dk da bardon kırmızı kart gördü ve schalke ikinci yarı başladı şova;goller varela,lincoln,asamoah...
Benim Schalke'ye karşı bir sevgim var..Çok beğeniyorum Schalke'yi..Ama bence hakettiğini ligde bulamıyor..Aslında 2-3 puan var 2. ile arasında ama benim beğendiğim Schalke'nin 2.'liği garantilemesi gerekirdi diye düşünüyorum ..
kırmızı kart olmasa bu maçı kazanamazlardı diye düşünüyorum.şu anda uefaya daha çok yüklendiler.