edit 2 tane mesaj olmuş :) . ..
Printable View
edit 2 tane mesaj olmuş :) . ..
Geberecegim ya bu ne iLk defa bu kadar hasta oLuyorum Aygün senden buLaştı öLecem ya :(
Geçmiş oLsun apo'M:D Aygün'ün virüsü öLdürür dikkat et =)
Yok Deniz acayip oLdum ben ya iLk defa böyLe oLdum boğazLarım kitLenmiş durumda.
AnLadım Apo :) Bendede şiddetLi oLuyor ama boğaz değiL baş ağrısı.Boğaz ağrısı acayip oLur ya aLLah sabır versin geçene kadar.Tekrar geçmiş oLsun.
Selamlar beyler..
Geçmiş olsun ..
Selamlar..
seLamLar.. saoLun.
Geçmiş Olsun Abdullah. Bir Kaç Şarkı söliyimde keyfin yerine gelsin :zuhaha
Eralp uyumasam vaLLahi dinLerdim ama uyumaya gitcem :D
İyi akşamlar herkese...
İyi akşamlar sayın stajer, hayırlı olsun.:p
Hayırlı Olsun Mustafa Abi..:)
Merhabalar.. :)
SeLam beyLer,keyifLer nasıL ?
Hayırlı olsun mustafa abi :).
Bir Yönetici Daha Geliyor :) Hayırlı Olsun Mısta Abi :p
Serkan stajyer mi yaptın? :D
Hayırlı olsun Mustafa bu dönemi başarı ile geçeceğine adım gibi eminim. Şimdiden aramıza hoşgeldin. :)
Yok benim stajyerim değil, ben daha stajyer almıyorum.:n:
Yesinler geçen sene stajlarda sürünen biriinden ne beklenir ki. :D Ben aygünü alacağım yanıma stajyer olarak. :icon_cool: Cünyır El Barto olacak.
İşte geçen seneki halimize kimse düşmesin diye almıyorum.:D
Beni aLabilirsin Serkan abi :n:
Şu sitede varya millete bu yönetici olacak dediğim adamların hepsi yönetici oldu :D
Şemsi,Alican,Emre,Burak bunlardan bir kaçı.Mustafayı da demiştim o da olma yolunda :)
Ben herkese direkt admin olacağımı da söylüyordum ama o olmuyo nedense :D:D
Yok yok kimseyi düşünmüyorum almak.:D
Biz yenil nesil olarak bu sitenin geleceğiyiz ileride bize kalacak bu site nasılsa :p ben hiç takmıyorum yöneticiliği falan :D zaten olamam bu yaşta :D
Sağolsun arkadaşlar.
Yanlız farkettimki çok zor bi bölüme stajyer olmuşum. Oyunun çok fazla hatası var :D
17-30 arası die bişi yok:D Emre var Green Beret en küçük yönetici o 15 yaşındaydı galiba :D
O BöLümü başarırsın sen Mustafa abi.Okuyorumda,herkesin sorununa net ve kesin cevapLar vermişsin :)
Selamlar TSI (:
Selamlar cafe halkı
Mustafa hayırlı olsun Yöneticiliğin. Biraz sert değilmisin yahu bütün konular kapatılmış :)
Tarzım bu :D
Çözülmüş sorunları kapattım sadece. Çözemediğim konuyu kapatmam :D Hatta üzerine giderim :D
Mustafa abi hayırlı olsun :)
CS 1.5 config olan varmı ? Sağlam config arıyorum
Olsa dükkan senin İsmail'de ne oldugunu bile bilmiyorum :D
Ya hile dosyası gibi birşey oluo :D
Hiç yakıştıramadım sana İso abi :p