Az sonra buharlaşıcam galiba :D.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi geceler beyler..Güzel muhabbetti ama gözlerim izin vermiyor.Yarın görüşürüz.
Printable View
Az sonra buharlaşıcam galiba :D.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi geceler beyler..Güzel muhabbetti ama gözlerim izin vermiyor.Yarın görüşürüz.
Daha erken ama iyi geceler:)
Oğulcan yaşı öğrenemedik :)
Ses verin guşlar da kimler kaldı bilelim:D
Anladım Umut abi:)Gerçekten de dediğin gibi.
Dedim ya yaşım 17 diye uykun geldi galiba:D
Ben varım ama pek kalırmıyım bilmem.
Havada serin uyursun sen az sonra:)
Yavaş yavaş esnemeye başladım Oğulcan.Ama 2'ye kadar burdayım heralde...Veya erken giderim yarın sabah erken kalkacağım koşmak için..
Televizyon izleyen yada güzel birşeyler olduğunu iddaa eden var mı?:D
Oğulcan abi belki başka yerde söylemişsindir ama nickinin anlamı ne çok merak ediyorum yaw??
1)annem babam evde değil
2) onlar bana bu yaşta çok ağır gelir
Selam guşluk ahalisi..
Yok abi demene gerek yok:)Pek sevmem abi lafını,yani denmesini..
Umut abi yarın sabah benimde dersane var bende pek kalamam ama alışkınımdır 3 saatlik uykularla bi yerlere gitmeye,bişeyler yapmaya:D
Bir insana 6 saat uyku bile yeterli.Bunu yaşadım:)
Hoşgeldin TobiAslan
İsmin neydi?
Emre nickimin anlamını sorun çokta ben kimseye söylemiyorum yani yanlış anlamayın kişisel bir durum değil;)Anlamı özel mi dersen çok da özel değil ama işte umarım saygı duyarsın;)
İyi muhabbet deniyor bu gece guşlukta;)
Yok kalsın o dediklerin.Ben film var mı demek istedim ama:)
Ben diyorum ya şimdi yatarsam 6 saat uyku olacak her zamanki gibi:)
Aşkın abi eksikliğin hissediliyor ama forumda!!
Pardon Emre yahu:D ayakta uyuyan benim aslında belki sende soracaktın ama neyse.Özer sen okudun umarım?
Bana sorarsan bende saygı duyarım Oğulcan abi(söylemeden duramam sende buna saygı duyarsın umarım):)
Yok merak etme bende saygı duyarım:)
Sadece sevmediğimi söyledim takılmana gerek yok;)Öyle derim ama yinede çok abi derim bu da bir çelişki.