Gördüm biraz önce Emre abi yakışmış bence yav.Yakışıklıya ne yakışmaz:p :D
Printable View
Gördüm biraz önce Emre abi yakışmış bence yav.Yakışıklıya ne yakışmaz:p :D
Mutlaka görmelisiniz, çok yakışmış bence.. (:
Adres verin bende göreyim yahu :p
Herkese selamlar.
Online değil abi.Bu arada video nasıl?:D
Video süperde. Çatlayacağım ha şu resmi görmeden. :p :D
İsteyene 50 YTL karşılında gösteririm.:p:zuhaha
Birde üste para mı veriyorsun Serkan hiç gerek yok ben para istemem göstersen yeter. :)
(Hemende nasıl geldi yahu hakkında konuşuyoruz ya. :D Dedikodu bile yapılmıyor bu forumda :D :p)
Gelirim ben.:D Gideyim bir akşam yemeğimi yiyim, tekrar geleceğim, kalın sağlıcakla...
Tamam afiyet olsun Serkan. ;;)
Gitti dedikodu başlasın... :p
Hakikaten yaa nerede Serkan abinin adı hemen konuda oluyor yöneticilerde böyle bir özellik mi var acaba?:confused: :D
Serkan yokken yapalım dedikodumuzu bunların hepsi böyle zaten Şemsi :p :D :)
Aslında sıfıra vurdursa daha güzel olurdu :p :D
Sanki gördüm gibi yahu gözümün önünde canlandı birden Serkan'ın fotoğrafı. :p :D
Bendensin olmuş yahu ben hep böyle geziyorum :)
Biraz değişik bir stil yapmış.Yani o gözünün önünde canlanan olamaz:D
Bu arada Gs'liler başladı bayram yapmaya.Biz ne zaman yaptığımız transfelere sevinecez Emre abi?:D
2 tane yıldız geliyor Şemsi acayip duyumlar aldım az önce. :) Sağlam yerden... :)
Hadi yaa Emre abi şunu söylermisin? Dizim başladı gidecemde:D
Şemsi oğlum bilmiyor musun, forumda bir sistem var, yöneticinin adı bir mesajda geçtimi hemen özel mesaj geliyor bize.:zuhaha
Niye ya ben belki trabzonlu Serkan'dan bahsediyorum biraz karışık olmuyor mu? :zuhaha
Belli zaten Serkan abi:D
Emre abi sağlam duyumların vardı?
Ahanda yeni ben.:D
http://img108.imageshack.us/img108/7...m004sq9.th.jpg
Aaaa ben bunu görmüştüm. :) :p
Serkan ciddi birşey söylüyorum bak harbiden güzel olmuş yakışmış kısa saç. Ben hep böyle dolaşıyorum abi hemen hemen kafam her daim 4 veya 5 numara. :)
Ben beğendim, sadece 3 senedir uzattığım saçların 10 dakikada gitmesi azıcık koydu.:p Yoksa bu sıcakta çekilmiyordui artık uzunca bir süre böyle takılacağım...
Bence hep böyle dolaş valla hiç bir derdin tasan olmuyor Serkan yıka ve çık hesabı. :)
Evet, yıka ve çık. Uzunken saçları yıkamak da ayrı bir dertti. Hatta canım çekti, şimdi gidip bi su döküp geleyim başıma.:zuhaha
Git dök gel saç yıkama derdi yok kafayı suluyorsun sadece yaklaşık olarak 1 ila 2 dakika arasında sürüyor. :)
Serkan abi tek kelimeyle süper olmuş saçların vallahi:)
Seyredemedim diziyi yav neyse tekrarını seyrederim bende:D