Biliyorum cümlem biraz düşük oldu:D
Bu arada yeni stilin ile Fb idari menajeri Volkan Ballı'ya benzemişsin sanki abi:) Biraz da Mourinho'ya..
Printable View
Biliyorum cümlem biraz düşük oldu:D
Bu arada yeni stilin ile Fb idari menajeri Volkan Ballı'ya benzemişsin sanki abi:) Biraz da Mourinho'ya..
Yuhhh, herkes birilerine benzetiyor ama kimsenin ki birbirini tutmuyor.:D
Serkan abi Zidane'a benzemişsin :)
Serkan abi "-ki" ayrı olacak çünkü zamir yapan "-ki" "kimsenin tahmini" olacak ama "-ki" eki tahminin yerini tutuyor:D
Ayrı yazılacak Serkancığım.
Ki cümleden çıkarıldığında cümle okunabiliyorsa yani anlamlı ise ayrı yazılacak. Ayrı yazılan ki bağlaçtır.
Adam bu kafayla bile herşeyi biliyo :D onları bizde biliyoruz Özkan abi :)
Selamlar..
Özleyen var mı beni :p
Bu durumda yukarıya yazdığım mesaj yanlış oluyor. inki orada zamir görevindedir ve bitişik yazılması gerekir.
ÖSS'ye hazırlanırken ezberlemiştik hep onları. -de kolay da, -ki de zorlanıyorum bazen.:D
Yav deget Aygün sallama:D
Özkan abi benim söylediklerimde bir hata var mı?:D Bu sene görmüştük oradan kalmış aklımda:)
Vagner Love'a 50 YTL verdim yahu FM'de. Baktım takım iyice finans olarak batıyor, dedim ben çıkayım FM'den. (: Yoksa ne finans kalacak ne de takım.
Hayret ettim valla:)Özkan abi demek ki içmediğin birgün profesyonel bir öğretmen gibi edebiyat dersi verebilirsin:)
Şemsiciğim ki eki orada tahminin yerini tutmuyorki. Zamirin yerini tutuyor ve zamirin yerini tutan ki ayrı yazılmaz.
Dur ben bir gidip bakayım defterime:D
http://europa.tiscali.it/Media/foto/...ham-zidane.jpg
Sağ üstteki Zidane :)
http://img363.imageshack.us/img363/3567/serkanabhd3.png
Çok benziyo Şemsi ;;)
De get, Zidane'nın tepesi kel ben bildim bileli.:D Ben Figo'ya daha çok benzemişim.:zuhaha
Uçları bile aynı abi :D O zaman R.Carlos veya Ronaldo :D
Serkan boksör stili yapmış yahu. (:
Gürkan Özkan'a benzemiş :)
Aaa benzetmeyin la kimseye. Benim işte ben Serkan...:D
Neyse yahu ben yatıp günün muhasebesini yapayım. Hadi iyi geceler.
Gut nayt şeykit ap şeker :D
İyi geceler Özkan, yap muhasebeni, aman borçlu çıkma ha...;;)
kim var kim yok ? :)
Evet İlhan, bu günlerde iyice saldı buraları, kızı buldu bizi unuttu.:D
Ben gidiyorum size iyi geceler ;;)