beklersen yalan olur dostum :D bana kalırsa kızlarla ilişkilerde asla 2 kere düsünme ilk anda aklına ne geliyosa yap tabi usturuplu olanı :D tecrübeyle sabittir :)
Printable View
beklersen yalan olur dostum :D bana kalırsa kızlarla ilişkilerde asla 2 kere düsünme ilk anda aklına ne geliyosa yap tabi usturuplu olanı :D tecrübeyle sabittir :)
iki arada kaldım :D bu arada bilgisayar tekrardan kendiliğinden kapanmaya başladı :s
seninki felsefe ama kardeşim hemde taktir ettiğim uygulamaya çalıştığım bi felsefe :D ama aşk meşk işi "an" olayıdır yani o an aşık olursun sonra veya önce değil o yüzden tereddüt etmek yersizdir he hoşlanırsın ama olmazsada cok önemli değil dersin o zaman istersen yıllarca bekle :D
tamam gaza geldim yazıyorum :D inşallah mesajı yazarken pc kapanmaz
iyi geceler kardeş :D şu girişi yapsam mesajın devamı gelecek ama hadi hayırlısı :D
tamam ozaman ne gelirse aklıma onu sıralayacağım :D
evet arkadaşlar gönderdim sonunda :D hayrlı uğurlu olsun
edit: hadi herkese iyi geceler ben yatıyorum daha fazla heyecan kaldırmayacak kalbim :D
Herkese günaydın.İşte bu ya sonunda lapa lapa kar yağıyor :).İnşl. okullar tatil olur :D
günaydın.ah adanayada yağsa o kar ne güzel olurdu :(
İnşl. yağar :).bu gün okullar bi tatil olsa çok süper olacak ya :D
bu arada şu sitenin kenarlarındaki kar görüntüsü güzel olmuş :)
Selam. :n: Çalar saat şolminca yolda kar olunca evde kaldık. :n:
gözün aydın :D:D
Aydı . :D
Selam size güzel ahali, karda donmuş kelebekler, yuvasına saklanmış serçeler, karda düşüp kaseyi kıran sonrada canının yandığına değil üzerindeki elbiseye üzülen canım halkım, Her yerde kar var kırçım donuyor bu gece..... :D :D :D
Sanada Günaydın.. Bu arada isim neydi King_Theoden tanışaLım..
Ah nerde o günler.Herkese günaydın.
Günaydın Kaan abi
Günaydın Mustafacım nasılsın?
Sağol Kaan ab iyiym allaha sukur kalktık baktık heryer kar,soğuk hatsafada:D
sen nasılsın abı ıslerınız nasıl bu krız sızın ıslerı etkıledımı?
Sitenin ihtiyar heyetide burda. :zuhaha:
Eskiye yönelik işlerimiz vardı abisi o yüzden çok fazla hissetmedik.Önümüzdeki bir kaç ay dengede kalırız gibi.
Bu arada ben ikinci baharımı yaşıyorum daha yeni 2 yaşına geliyorum.Üzerime alınmadım.
Babam lımanda calısyor demıstımya ıhracatın azaldıgını soyluyor bu aralar.bu aralar pıyasayı takıpde etmıyorum ben bıraz ıncelıyım su sıtelerı :D
doları sabıtledıler 1.500de gıdıyor düşmesi lazım bunun ya
Eski haline döner ama büyük ihtimalle şubat sonu mart başı gibi abisi.
Kahpe felek bana yapmadı kelek , geligeli geliver ham çökelek :D
Bu gün keyfim yerinde uzun bir aradan sonra sağlam bir müşteri var karşımda inşallah bağlıyacaz bu işi :D
herkesi körfez bld. kariyerine beklerm
@E7obuck5 (inşallah doğru yazmışımdır)
Adım Serkan Abisi :D Plymouth rezili taktik düşmanı Serkan :D
Günaydınlar bilgisayara format atmadan selamımızı verelim..
günaydın oguz
eyy o format ısı cok sıkıcı ya formatı atmak degılde sora programları yukleme sıkıyor vallaha kolay gelsın
günaydın,nasılsın
valla yapacak bişe yok bilgisayarımın canı format çekmiş istediği olmayınca küsüyor.. :D
Selam Serkan Abi..
Valla bilgisayar çok doluydu ondan formatlayamıyordum bende sırf bunun için sabit disk aldım..
Benım bılgısayarda dolu 80 gb yetmıyor ya artık 3 yıllık emektar makına artık yetmıyor bana :D
neyse ben formattan sonra gelmeye çalışırım kaçtım..
Bağladın mı bari içimizdeki Plymouth'lu?