Olmaz böyle şey,Dur Dur,Aşk Sakızı,Yalan,Üç Kalp,Mum,Saklambaç,Tik tak,Uzat Elini,Kafana Takma,Çok Güzelsin,Kalpsizsin
+Hanimiş vs. vs.
Printable View
5 tane eksik ama neyse :D
4 Peynirli Pizza nedir yahu ? apaçık orda duruyor ;) Kaç yıl geçti aradan da orda duruyor :)
iyi akşamlar beyler
İyi akşamlar Doğan abi nasılsın ?
valla iyilik sen nasılsın ?bu arada dün gece 3 sularında kıza facebook tan çıkma teklifi ettim :D cevap bekliyorum şimdi
Bende İyiyim teşekkür ederim. Umarım olumlu cevap alırsın.
Facebook olmasa Türk milleti olarak ne yapardık acaba :D
Millet tuvalete gitse yazıyor arkadaş facebook'a, "Tuvaletteyim..." diye :D
Ama faydalarıda olabiliyor bazen.
Herkese iyi akşamlar...
forumun arka planı güzel olmuş beğendim. :)
Saygılar El Barto.
Karlı bir Bafra gününden merhabalar :)
Saygılar.
Forumdaki arka planı görünce bir süre gözlerimi ovuşturdum itiraf etmeliyim. Gözümün önünde birşeyler uçuşuyor diye. :)
Oh yarın okul tatil http://www.ntvmsnbc.com/news/470750.asp süper oldu bu :)
Selamlar gençler (:
aleyküm selam iso abi nasılsın ?
İyi Akşamlar...
Selam aykut :).
Oscarlar ne zaman sahibini bulacak acaba ?
En geç yarın saat 12'ye kadar (:
Merhabalar arkadaşlar.Şu e-okul'a bakan varmı?Ben baktım 4 notumu yazmışlar.Devamsızlık yazmıyor.:p
Artık TSI'de de kar yağıyor.
Off delirticek şu sxe 7.4 :( bıktım bu hatadan 64 bit sisteminmi var derdin var arkadaş ya.
2008/12/30 20:30:53 - Craete service error [D:\sXe Injected\ddsxei.sys]
2008/12/30 20:30:53 - Error starting Device Driver
e-okulda bende de sadece haftalık ders programı ve devamsızlıklar görünüyor :D
Ya yeter artık, yemekteyiz iyice şaçmaladı... adamlar kıl tüy sebebten kavga ediyorlar. :) Elin İtalyan'ı Fransız'ı yarışıyor artık. :)
Ya o programdaki erkekler bence biiiiip :D
Evet Alexandro'ya gıcık kaptım ben de ya Sera da biraz havalı ama yemekler konusunda dürüst en azından Merve tamamen para çıkarcılığı yapıyor zaten.Ben de içimi döktüm :D
sen oynaya giremioyrum ben :) cskeyfi.6 ve ya cskeyfi7 takılıyorum :D devamlı iceworld oluyor :D Bazen gaza gellip şhow yapıyorum bazen çok saçmalıyorum :) Bi de herkes wallcı ve aimci sinirime dokunuo :D
sen oynaya giremiyorum :(
Neden Taylan yoksa cs dosyaların temiz değilmi :n:
Soyadı Armağan İşte Programı izlemiyorum arkadaşım söyledi annem burda diye :D. Yemekteyiz programından bahsediyoruz değilmi showda yayınlanan :D
Evet o işte :D İsmi ne ismi ? :p
Bana yemekteyiz demeyin bizim evde onu izleyemiyorlar o program baslayınca sinir kat sayım artıyor,psikopat bi insan oluyorum:D
Sürekli yarışmacılar değişiyormu ? bu programda :D
Aha yakaladım olm seni. :D