Gelmiş işte emre abi asıl sen nerelerdesin?:)Sınavın nasıl geçti??
Bu arada imzaya resim eklemek yasak beyler.
Printable View
Gelmiş işte emre abi asıl sen nerelerdesin?:)Sınavın nasıl geçti??
Bu arada imzaya resim eklemek yasak beyler.
Günaydın Oğulcan abi..
Günaydım imam yine ismini unuttum vay anasını ama bu sefer geçerli sebebim var:D.30 saattir uyumuyorum mazur gör kusura bakma.İsmin neydi?
Fıratcan geçici bir süre sanal bellek miktarını artır daha sonra düzeltirisin işini görür geçici bir süre;).
Mehmet'im nasılsın yahu özlettin kendini?
Oğuzhan:DBen banyo yapıyım sonra ibadet time ..
Mehmet hoşgeldin:)
Oğulcan git yat olum gençsin daha uyuman lazım dinlenmen lazım.Git yat biraz.
Ben yeniden geldim.:D
Onu nsl yapıcam Oğulcan...:) Sen bir ara müsait oldunda MSN de anlatabilirsen senin verdin hızlı pc biligileri işime çok yaradı onlar bir nevzede rahatlattı makineyi...Valla maddi destek arıyodum param kalmadı yahu elime geçen ilk parayla Ram alıcam...:D
Valla ya Mehmet özledim seni bidaha böle uzun ara koyma aralara...:)
Buralardayım yahu sınavlar bitti şükür :)
:D yok yok böyle iyi sadece biraz yan etkisi var o kadar.
Senin ismin neydi?:)
:D Ram al iyi olur.Sanal bellek olayını bilmen lazım "paging file" diyede geçer:).
Bilgisayarım>Sağ tıkla>Özellikler>Gelişmiş sekmesi>Performans ayarlar>Gelişmiş sekmesi>En altta değiştir var oraya tıkla özel boyutu işaretle ilk değer 512 2.ye 1024 yaz daha sonra ise işin tam olarak bitince o değerleri 256+128 ve 512+128 şeklinde değiştir kolay gelsin;).Umarım anlattım biraz ezbere anlattım yanlış olabilir şimdiden kusura bakma.
Nasıl geçti sınav yahu?
Vaayyy Mehmet efendiler burdalarmış. Nasılsınız Mehmet bey?
Gelen Mehmeti soruyor valla:D
Hoşgelmişsen Mehmet ağa :p :D
Sağolasın Oğulcan yaptım...:D
Hoşbuldum arkadaşlar Teşekkür ederim beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum topu topu 1 hafta yoktum yahu :D
Bende iyiyim Tosun:D
Özledik Mehmet:D
Fıratcan sonradan düzeltmeyi unutma;).
Bişey sorcam sonradan derken yani kaç gün böle kalsın...
Tosun bugün msn de o kızın resmini göstereceğim;;)
Gün değil yahu şu program yüklemeler falan bitsin yani o ilk kargaşada işe yarar;).Onlar ne zaman biterse dediğim değerlere getir.
Neyse ben kalkıyorum görüşürüz.İbadet time...
Bugün boş burası :p