SeLamLar..
Oğuz nasıLsın.
Printable View
SeLamLar..
Oğuz nasıLsın.
Serkan abı gun daha yenı basladı sen sımdıden hareketli bir gün mü geçirdin kolay gelsın ozmn sana:DDünkü bağlama olayı ne alemde aldınmı işi?
oğuz ıyı dersler sana
Teşekkürler 1 saat derse girip gelecem...
Sen nasılsın Deniz..
Ben kaçtım hadi kalın sağlıcakla..
Abi senden 90a bı gol beklıyorum :D
Şu kar tatiline bayılıyorum ya :)..Herkese günaydın..
Sanada seLam ToLga.. Oh ne güzeL :) biz bugün Perşembe tatiLinden önce gidiyoruz :p
Bugünkü DersLer:Matematik,Matematik,DiL Ve AnLatım,DiL Ve AnLatım,BiyoLoji,BiyoLoji..
Canım hiç gitmek istemiyor ama işte devamsızLık.
SeLamLar..
Herkese günaydın.İyi dersler Oğuzcum.
Bayağı da bir ders varmış Denizcim.İyi dersler,kolay gelsin.
Günaydın Baba Hamdi.Baba Hamdi isim neydi ?
Günaydın Kaan abi :) Kaandıu sanırım :)İlk defa bir yılbaşı kar yağıyor bizim Samsun/Bafra'ya :)
İsimim Tolga'da yazıyor Denizcim.Günaydın.Bu Denizlispor'un maskot horozunun adı.
Tolgacım bayağı güzeldir.Şu soğuğu olmasa hayatta izlemesi en güzel şey karın yağışı.Hoş ben soğuğu da seviyorum.Ama soğuğu sevemiyorum bir yandan da başka insanları düşününce.
Evet abi aynen öyle :)
Burda daha kar yağmadı :) Ama her sene nedense Ocak ayının 3 iLa 10'u arasında kesin yağıyor.
Kışı kar oLursa severim.Yoksa yağmur,çamur sevmem.. Yazın en güzeLi,0 koL kıyafetLerLe çıkabiLiyorsun üst üste giyinmene gerek yok.TerLikLe sahiLde :p Kışın:mont,bot,süveter,ceket :D
Sayınca bile ısınıyor insan o kadar kıyafeti.
Günaydın Mr. Hamd :D nasılsınız bugün yenı yılda planlarınız ne(ilginç bi soru oldu:D).
@Baba Hamdi
Evet :)
ArkadaşLar ben okuLa gidiyorum kaLın sağLıcakLa.
Bugünde okula gitmedim hiç ne güzel :D Selamlar.
Adam ecnebi okuLuna gidiyor, noeL tatiLi var daha ne arıyosun ki :D
GünaydınLar keşke hep kar yağsa :D
Yok bu yabancı okul dolayısıyla değil normalde bugün okul var ama ben hiç bir arkadaşım gitmeyeceği için gitmedim :D
Hekeze kolay gelsin selamlar......
selam herkese arkadaşlar hani şu normal yazı fontuyla gül kalp şekli filan yapıyorlar ya onlardan bildiğiniz varsa buraya kopyalayabilir misiniz
Selamlar herkese 2008'in son gününden.
Selamlar..
GEce 4te yatınca insan 1de kalkıyor demek:) Selamlar...
Selamlar ters bitti ve geri döndüm..
Yılbaşında neler yapıyosunuz gençler :)
Anıl süpermiş :) sonu ne öyle yahu :D
Arkadaşlara gidicem ben parti vardı ama para yoktu.. :D
sen napacaksın ismail..
Valla oğuz parti ayarladık kızlar sabah aradı gelemycz dedi :D bende bigüzel küfrettim tabi (: Şimdi diğer partilere bakıyoruz olmadı yurtta bişeyler yaparız getiririz bişeler :D 50 ytl oğuz 1 gece değermi değer :zuhaha :n:
50 ytl mi :D
Bizdeki 55 ytlydi dansöz vs., ana yemek, çerez , meze ,sınırsız yerli alkollü ve alkosüz içecek ve eve servis..Ayarlayan da bizim arkadaştı indirim yap dedim yaparız bişeler diyip geçiştirdi bende salla o zaman dedim.:D
Sağda solda dolaşmayın gül gibi cafemiz var burda yaparım ben size parti :D
Oğuz parti hesabı yaptırtma bana şimdi :n: o hesap başka bihesaptı karıştırma :zuhaha
tamam Serkan abi ne getırıyosun buraya neler olacak partıde kımler olacak :D
Serkan abi arap şükrü modundamı olck parti yoksa tiesto modundamı :D
Garant arap sükrü mdodur :Drakı balık beyaz peynır :D