Sevilla'yı seçtim :)
Printable View
Sevilla'yı seçtim :)
İyiydide Sevilla'yı seçmişsin artık :)
Selam gençler (: Yılbaşından beri ilk kez giriyorum (:
Hepinize merhabalar . Belki bir bileniniz vardır şu benim olaya da bir el atsanız .
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71340
Açıl susam ne susamı:D gusluk acıl:p
Herkese yakşamlar :) Beyler geldiğim son kapı sizsiniz benim şu konuya bir el atsanız . :)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71340
İyi geceler ben yatıyorum.
Ben de Yatıyorum Kuşluk da Tarihinin en Sakin günlerinden Birini Yaşıyor
Açıl susam açıl .
Napıyorum ? :D
Bilmem.. :D
Bende . :D Muhabbetimize doyum olmuyor. :zuhaha
Selam Cafe Ahalisi :).
Selam .
merhabalar....
Keyifler nasıl cafe ?
keyifler hoş kardeşim.. Günaydın normalden sessiz olan kafe ahalisi nasılsınız :)
2 gün sonra sınav var sorulara baktıkça gözlerim yaşarıyor ben o soruları çözersem zaten burda okumam ki.. :D
zaten amaç o Oğuz :D hocaların psikolojisi genelde derste uyuyun sınavda görüşeceğiz olduğu ve hep en öndeki gözlüklü arkadaşı baz alarak soruları hazırladıkları için genelde o sınav sorularını çözenleri NASA da staja gönderirler :D
Abi bir tespit bu kadar doğru hatta hocam ben bunu nerde kullanacam dediğimde adam NASA'da çalışırsan kullanırsın gibi absürt şeyler söylüyör. :D
Oğuz abi msne gelir misin :).
Herkese merhaba
Beyler FM 09 sol beke Marcelo mu iyi olur, Fabio Aurelio mu ?
Kesinlikle Marcelo..
selam melam kelam
Selamlar..
Selamlar..
Off sitenin diğer bölümlerini okumaktan sıra daha ancak Türkiye'den Futbol'a geldi.En zor bölümü en sona bıraktım..:icon_biggrin:
Kafe'de görmeye alışık olmadığımız bir isim var şu an aramızda :D
Ee hani Guşluk açılmamış ? Herkese İyi Geceler.
Site zor açılıyor..Habire Hata veriyor yahu.:/
İyi Geceler ...
Evet hep hatalı
iyi geceler gençler :)
Mesaj Atarken de Sorun Çıkartıyor bazen Açacaktım normalde kuşluğu da mesaj gönderilemiyordu
Keyifler Nasıl ?
Selamlar..
Şu hata olayı harbiden can sıkıcı bir durum..
Gitti mi ne? :icon_smile:
hakkat ya bu ara siteye girmekte zorlanıyorum bi nedeni var mıdır ? gerci bu ara benim internet bağlantısıda cok iyi sayılmaz :)
Sitedeki sorun giderildi sanırım ben de artık yatacağım sabah 8.30 da kalkmayı hedefliyorum . Hepinize rahat uykular iyi geceler