2. Dünya Savaşı filmleri güzel oluyor.Özellikle Kapımdaki Düşman süperdi sahneler Call of Duty ile aynı..
Printable View
2. Dünya Savaşı filmleri güzel oluyor.Özellikle Kapımdaki Düşman süperdi sahneler Call of Duty ile aynı..
aaa! bak bi suru film aldım onu unuttum ya neyse bi dahakine inş.
bi de ''köstebek'' adlı filmi aldım onu izleyen var mı?
köstebeği izledim sinemada çok güzel film ..
senaryo ve kurgu çok güzel .. sonu da çok sürpriz bitio biraz dikkatli izlenmesi gereken bi film .. çünkü biraz karışık ..
işaretler izledim de
çaylağı hatırlamıom nası bi filmdi ?
Colin Farrell ve Al PaCino oynuyor.CIA ile ilgili bir film.
ha yeni bi film o izlemedim onu =) ben yenilerden en son ocean's 13 izledim severim onun serisini =)
Muhabbetiniz bol olsun. Iyi geceler.
iyi geceler =) teşk. ederim
Ben kaçtım guşluk kim kaldıysa ona iyi geceler...
ilk kuşluk deneyimim burda sona eriyor
herkese iyi geceler! =)
Off off Lost'un 3.sezonda bitti kendimi büyük bir boşlukta hissediyorum... :D
üyeler uyuyunca server damı uyuyor:)Quote:
Originally Posted by hurmet
Günaydın herkese.
Herkese merhaba hadi gelin guşluık kadar işlemiyor burası.
Nasılsınız? :D
İyi sizleri sormalı?
Bende şahsen iyiyim. Şimdi dışarı çıkıcam :)
Akşam daha maça gitcem yarın sesim kısalacak ne batsız adamım maça gitmenin kötü sonuçu ses çıkmıyor ama Fenerbahçe için değer. :D
bende Ankaraspor vs. Galatasaray macina gitcem gidecek arkadaslar varsa blusup beraber gidelim... bi Turksportal pankarti acarizz.. :D
Selam kafe milleti. Kafe 1,2 kafe 1,2 nerdesiniz? Pozisyonunuzu bildirin... :D:D
Selam Arkadaşlar...
a.s herkese
nasıLsınız iyinizdir ınsalla
İyiyim sizler nasılsınız? :) Şuan jazz dinliyorum çok güzel insanı neşelendiriyor. Sevgilinle oturup bir kadeh bişey içebileceğin bir müzik tarzı çok sevdim.
2 saatlik bir aradan sonra burdayım :D :D :D
iyi günler beyler bu aralar siteye pek takılamıyorum bi kaç değişiklik olmuş yarından itibaren inşallah gece kuşlarını canlandırıcaz yine :D
dürrük: matrax adlı bi radyo programında söyleniyor .anlamıda *****:D gibi bişey aslında anlamı falan yokta:D
Nerde bu kayfe milleti? Hadi yav plajlar canlanıyo sokaklar coşuyo:D Nerde asosyal TSI'ciler:D:D:D:zuhaha